Nosící kabát - zbytečnost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nosící kabát - zbytečnost?
Koukám na těhotenské a nosící kabáty (mimino vykoukne v prosinci) a zatím moc nenacházím nějaký do města, koukám spíš po elegantnější variantě. Jakou máte zkušenost - využily jste takhle na zimu, nebo jste to prostě řešily zavazovacím kabátem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Monulie píše:
Koukám na těhotenské a nosící kabáty (mimino vykoukne v prosinci) a zatím moc nenacházím nějaký do města, koukám spíš po elegantnější variantě. Jakou máte zkušenost - využily jste takhle na zimu, nebo jste to prostě řešily zavazovacím kabátem?
Nosila jsem chlapovi bundu. Nosici buď u jsem nakonec poridila. Na celoroční nošení na zádech nezbytnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, já právě koukám zatím jen na ty, co mají vsadku vepředu. na zádech lepší, jo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monulie Já mám nosící bundu a mikinu, když to obléknu oboje tak to stačí i do mrazů. Je lepší to mít vrstvené protože tím pokryju celý rok. Ale pokud miminko teprve čekáte a ještě jste dítě nenosila, tak bych s nákupem kabátu počkala, není to levná záležitost a nevíte jestli vám a miminku bude nošení vyhovovat. A to říkám jako někdo, komu stojí v koutě dost drahý kočárek (využívaný hlavně na výlety) protože šátek oběma dětem i mě vyhovuje víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monulie píše:
Aha, já právě koukám zatím jen na ty, co mají vsadku vepředu. na zádech lepší, jo?
NO, to záleží, je to těžké se naučit, myslím, že většina tomu nepřijde na chut. |Ale na denněí nošení mi přijde, že to jinak nejde - dítě je už pak těžké. A když do toho musíš obsluhovat staršího sourozence, tak s balíkem na břiše to jde blbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud chceš nosit i na zádech (já nosila hodně), tak je ten zip na zádech navíc nutná věc. Třeba Angel wings má ty nosicí věci fakt krásný a vymakaný, taky teda fest drahý, zas potom dobře prodejný.
Jestli využiješ nebo ne… já tahám softshellku (já bych kabát neutahala) už na druhý dítě a je to jedna z nejlepšch věcí, co jsem na nošení pořídila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monulie píše:
Aha, já právě koukám zatím jen na ty, co mají vsadku vepředu. na zádech lepší, jo?
Nejlepší je když jde vsadka přendat jak dopředu tak dozadu. Sice to není vrchol elegance, ale je to praktické, protože nosit vepředu dítě, které má třeba 10kg a sotva přes něj vidíte není ideální ani pro vás ani pro dítě. A jako bonus jde bunda se vsadkou vepředu použít jako těhotenská pro další dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk Taky mám Angelwings a po 3 letech služby vypadá jako nová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K nošení na zádech - v nosítko, když si dítko sedne a je zpevněné, je to jednoduché. V šátku můžeš už od maličkého miminka, a tam je to hlavně o té odvaze to poprvé zkusit, jinak to taky není nic hroznýho. Ideál nechat si pomoct někým zkušeným. já teda na zádech nosím až větší děti, je to výrazně pohodlnější a tahat deset kilo na zádech nebo na břiše je dost rozdíl. Plus mají děti ze zad lepší výhled. Ale někdo si vystačí jen s tím nošením vpředu, no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heivka ta moje po sedmi už tolik ne, ale stále vypadá slušně a je plně funkční ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dite obcas mam v nositku od 2,5m na litani do slolky. Vzala jsem si chlapuv bomber a pohoda. Nemusela jsem nic kupovat. Zadna nosici bunda se mi nelibila.
Dite jeste nemas, treba ho nositko bude stvat, jako tu nasi
, ta jedine kocar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si vsadku do bundy ušila. Přijde mi zbytečný utrácet tolik peněz za obyčejnou bundu s pruhem látky a zipem navíc. Je pravda, že na zádech se svýma bundama vsadkou nosit nemůžu, ale zatím mě to netíží (mimino má měsíc a pul). Navíc když si poridim jednu nosici bundu, budu muset chodit pořád v ní. Takhle si můžu nosit co chci, jen tu vsadku pripnu, kam je třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monulie nosila jsem větší mamky bundu. Na těch pár cest mě přišlo zbytečný investovat do takové věci. Stejně jsem byla většinou doma, protože už to na dlouhé chození někde nebylo.
S šátkem jsem pak nosila chlapovu bundu. Ve velké zimě to opět na dlouhé výlety nebylo a když jo tak v bundě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem nosici bundu i jen na noseni na brise. Nejak jsem se potřebovala sobě libit i na te materske. K noseni na zadech nastesti nedošlo, do jiz dítě začalo akceptovat kocar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybych mela dalsi dite, poridila bych si nevo z firmy La Tulia. I za ty prachy…:)
Ale ja pisou holky, pockala bych zda vam bude noseni vyhovovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit