Nosící kabát - zbytečnost?

423
6.10.19 10:26

Nosící kabát - zbytečnost?

Koukám na těhotenské a nosící kabáty (mimino vykoukne v prosinci) a zatím moc nenacházím nějaký do města, koukám spíš po elegantnější variantě. Jakou máte zkušenost - využily jste takhle na zimu, nebo jste to prostě řešily zavazovacím kabátem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
6.10.19 10:29
@Monulie píše:
Koukám na těhotenské a nosící kabáty (mimino vykoukne v prosinci) a zatím moc nenacházím nějaký do města, koukám spíš po elegantnější variantě. Jakou máte zkušenost - využily jste takhle na zimu, nebo jste to prostě řešily zavazovacím kabátem?

Nosila jsem chlapovi bundu. Nosici buď u jsem nakonec poridila. Na celoroční nošení na zádech nezbytnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.10.19 10:33

Aha, já právě koukám zatím jen na ty, co mají vsadku vepředu. na zádech lepší, jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
6.10.19 10:38

@Monulie Já mám nosící bundu a mikinu, když to obléknu oboje tak to stačí i do mrazů. Je lepší to mít vrstvené protože tím pokryju celý rok. Ale pokud miminko teprve čekáte a ještě jste dítě nenosila, tak bych s nákupem kabátu počkala, není to levná záležitost a nevíte jestli vám a miminku bude nošení vyhovovat. A to říkám jako někdo, komu stojí v koutě dost drahý kočárek (využívaný hlavně na výlety) protože šátek oběma dětem i mě vyhovuje víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
6.10.19 10:39
@Monulie píše:
Aha, já právě koukám zatím jen na ty, co mají vsadku vepředu. na zádech lepší, jo? :)

NO, to záleží, je to těžké se naučit, myslím, že většina tomu nepřijde na chut. |Ale na denněí nošení mi přijde, že to jinak nejde - dítě je už pak těžké. A když do toho musíš obsluhovat staršího sourozence, tak s balíkem na břiše to jde blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
6.10.19 10:40

Tak pokud chceš nosit i na zádech (já nosila hodně), tak je ten zip na zádech navíc nutná věc. Třeba Angel wings má ty nosicí věci fakt krásný a vymakaný, taky teda fest drahý, zas potom dobře prodejný.
Jestli využiješ nebo ne… já tahám softshellku (já bych kabát neutahala) už na druhý dítě a je to jedna z nejlepšch věcí, co jsem na nošení pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
6.10.19 10:41
@Monulie píše:
Aha, já právě koukám zatím jen na ty, co mají vsadku vepředu. na zádech lepší, jo? :)

Nejlepší je když jde vsadka přendat jak dopředu tak dozadu. Sice to není vrchol elegance, ale je to praktické, protože nosit vepředu dítě, které má třeba 10kg a sotva přes něj vidíte není ideální ani pro vás ani pro dítě. A jako bonus jde bunda se vsadkou vepředu použít jako těhotenská pro další dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
6.10.19 10:42

@ugluk Taky mám Angelwings a po 3 letech služby vypadá jako nová :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
6.10.19 10:44

K nošení na zádech - v nosítko, když si dítko sedne a je zpevněné, je to jednoduché. V šátku můžeš už od maličkého miminka, a tam je to hlavně o té odvaze to poprvé zkusit, jinak to taky není nic hroznýho. Ideál nechat si pomoct někým zkušeným. já teda na zádech nosím až větší děti, je to výrazně pohodlnější a tahat deset kilo na zádech nebo na břiše je dost rozdíl. Plus mají děti ze zad lepší výhled. Ale někdo si vystačí jen s tím nošením vpředu, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
6.10.19 10:45

@Heivka ta moje po sedmi už tolik ne, ale stále vypadá slušně a je plně funkční :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
6.10.19 10:55

Dite obcas mam v nositku od 2,5m na litani do slolky. Vzala jsem si chlapuv bomber a pohoda. Nemusela jsem nic kupovat. Zadna nosici bunda se mi nelibila.

Dite jeste nemas, treba ho nositko bude stvat, jako tu nasi :P, ta jedine kocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
6.10.19 11:00

Já jsem si vsadku do bundy ušila. Přijde mi zbytečný utrácet tolik peněz za obyčejnou bundu s pruhem látky a zipem navíc. Je pravda, že na zádech se svýma bundama vsadkou nosit nemůžu, ale zatím mě to netíží (mimino má měsíc a pul). Navíc když si poridim jednu nosici bundu, budu muset chodit pořád v ní. Takhle si můžu nosit co chci, jen tu vsadku pripnu, kam je třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
6.10.19 11:02

@Monulie nosila jsem větší mamky bundu. Na těch pár cest mě přišlo zbytečný investovat do takové věci. Stejně jsem byla většinou doma, protože už to na dlouhé chození někde nebylo.
S šátkem jsem pak nosila chlapovu bundu. Ve velké zimě to opět na dlouhé výlety nebylo a když jo tak v bundě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
6.10.19 11:35

Mela jsem nosici bundu i jen na noseni na brise. Nejak jsem se potřebovala sobě libit i na te materske. K noseni na zadech nastesti nedošlo, do jiz dítě začalo akceptovat kocar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
6.10.19 11:42

Kdybych mela dalsi dite, poridila bych si nevo z firmy La Tulia. I za ty prachy…:)

Ale ja pisou holky, pockala bych zda vam bude noseni vyhovovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat