Nosíte ještě někdo respirátor?

Anonymní
16.2.23 08:14

Nosíte ještě někdo respirátor?

Raději anonymně…jsem po covidu, průběh nic moc, po covidu mám zdrav. problémy, pořád lítám po vyšetřeních, do obchodních center a k lékaři nosím raději respirátor, nechci teď chytit ani rýmu…někdy si přijdu divně

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2986
16.2.23 08:16

Občas někoho potkám a říkám si, že jsou to asi lidé, kteří se „nesmí“ ničím nakazit, třeba pacienti onkologie apod.
obecně u „zdravých“ lidí si myslím, že je to spíš než k užitku, tak ke škodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
16.2.23 08:20

Nosim ho když jdu zametat do sklepa a manžel když tam jde omlacet omítky :P

Jinak lidé, kteří se nesmí nebo nechtějí nakazit, ať si ho nosí, to mě nepohorsuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.2.23 08:28

Nosím, když jsem nachlazená, mám rýmu a musím mezi lidi nebo k lékaři tak si beru respirátor. Bylo by fajn, kdyby to tak dělal každý…

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
16.2.23 08:30

Respirátory jsem nesnášela, ale teď bych je s chutí některým nasadila, když chrmlou aniž by si dali aspoň ruku před tu hubu.
Nosím respirátor když nejsem fit a musím mezi lidi do nějakého zdr. zařízení nebo teď jsem ho nosila ke zkouškám.

• Citovat
  • Upravit
22566
16.2.23 08:31
@Anonymní píše:
Raději anonymně…jsem po covidu, průběh nic moc, po covidu mám zdrav. problémy, pořád lítám po vyšetřeních, do obchodních center a k lékaři nosím raději respirátor, nechci teď chytit ani rýmu…někdy si přijdu divně

Nenosím ani nikdy jsem nenosila. Za mě hysterie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
16.2.23 08:38
@Kockazvysocan píše:
Nenosím ani nikdy jsem nenosila. Za mě hysterie :nevim:

Jo že, vždyť ty onko pacienti a babičky v MHD jsou jen hysterky 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
16.2.23 08:41
@Anonymní píše:
Raději anonymně…jsem po covidu, průběh nic moc, po covidu mám zdrav. problémy, pořád lítám po vyšetřeních, do obchodních center a k lékaři nosím raději respirátor, nechci teď chytit ani rýmu…někdy si přijdu divně

Divně si přijít nemusíš, občas lidi s respíkem/rouškou vidím. Nemocnice, MHD… Hele to není hysterie „dnešní doby“ je to aj ohleduplnost k okolí, když je člověk marod. Už před více jak 20ti lety si bral taťka roušku, když byl nachcípanej a brácha byl mimino :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6445
16.2.23 08:43

K lekari, do nemocnice na navstevu, nekdy v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
16.2.23 08:43
@shadowbabe píše:
Divně si přijít nemusíš, občas lidi s respíkem/rouškou vidím. Nemocnice, MHD… Hele to není hysterie „dnešní doby“ je to aj ohleduplnost k okolí, když je člověk marod. Už před více jak 20ti lety si bral taťka roušku, když byl nachcípanej a brácha byl mimino :kytka:

ano, správně píšeš, bral si ROUŠKU, ne respirátor - to vždy nosili pouze řemeslníci, kteří například brousili nějaké materiály, vrtali do zdí a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
16.2.23 08:44

K lékaři ho nosím. Vzala bych ho i do nákupního centra, kam ale nechodím. Když vidím a slyším, jak lidi kaslaji, smrkaji apod tak je mi z toho zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
16.2.23 08:47
@stinga píše:
ano, správně píšeš, bral si ROUŠKU, ne respirátor - to vždy nosili pouze řemeslníci, kteří například brousili nějaké materiály, vrtali do zdí a tak

Jo to aj můj, když v práci měli větší bordel při zateplování atp. I když tam už teda je ten respík asi trošku jiný level. Spíš sem chtěla zakladatelku uklidnit, že není hysterka 😁

• Citovat
  • Upravit
585
16.2.23 08:48
@roba18 píše:
K lékaři ho nosím. Vzala bych ho i do nákupního centra, kam ale nechodím. Když vidím a slyším, jak lidi kaslaji, smrkaji apod tak je mi z toho zle.

Souhlasím, včera v potravinách nad ovocem jeden ze zákazníků tak šíleným způsobem pšíknul na ovoce pod ním, že jsem měla chuť mu dojít něco říci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
16.2.23 08:50
@Anonymní píše:

Nosím když jdu k lékaři v ordinaci plno uchrchlanych ukychanych lidí takže tam bych to zavedla že bez roušky nebude člověk ošetřen! na alergologii to tak doktorka třeba má. Jinak nenosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
16.2.23 08:50

Když jsem nemocná a musím mezi lidi, beru si ho. Vyhovuje mi to, na to byl covid dobrej. Zavedla bych to jako normální pravidlo při nemoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí