Nosítko a zmrzlé tváře

263
30.10.11 09:27

Nosítko a zmrzlé tváře

Ahoj, poradí mi někdo? Koupila jsem nosítko ergo, jsem nadšená a dceři se v něm líbí. Řeším akorát co s jejím obličejem v zimě. Strašně ráda vidí ven, takže nějaké zakrývání nepřichází v úvahu. Koupila jsem speciální krém od Weledy,ale přeci jen je ještě malinká (4.měsíce) na to abych ji vystavovala přímo mrazu. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
30.10.11 10:04

myslím, že na to rada není..namazat oličej, v případě větru otočit k sobě (nehledě na to, že snad žádné ergo neumožňuje koukat ven nebo jo??), omezit vycházky na kratší dobu..ale když bude namazaná, tak jí trocha mrazu neuškodí :wink:

• Citovat
  • Upravit
15074
30.10.11 10:07

Kuklu, kapucu, namazat. Tulit k sobě. Co víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
30.10.11 10:22

běžný mráz neuškodí. do -15tinepůjdu nebo na nutnou cestu půjdu v době spánku zababušim pod šátek a bundu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
30.10.11 10:22

Kuklu a kapucu dostane, obličejík namažu. V zimě ho využiju jen na venčení psů kolem baráku takže max 20 minut. Snad to bude v pohodě, nedávno byla nemocná, tak bych nerada, aby se to opakovalo. Ona kouká ze strany ,když otočí hlavu jakoby ode mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
30.10.11 10:30

jéje tak to je jako bys jí měla v kočáru, teda ve sporťáku :wink: a když je to jenom takhle na chvilku 8-)

• Citovat
  • Upravit
263
30.10.11 10:33

No tak v tý korbě si myslím, že je schovaná víc. Ale budeme muset přejít do sportáku, protože se tam už nevejde. Z toho taky nejsem nadšená. Naštěstí tady v centru Prahy ta zima není zas tak krutá, když z těch krámků se suvenýrama valí teplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
30.10.11 10:41

tak vidíš :wink: zas přecijen ty děti jsou vcelku odolný a když bude teple oblečená, tak studený tváře nevaděj :kytka:
a hlavně já v zimě sama nevydržím moc dlouho, pak rychle zaplouvám do kavárny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6555
30.10.11 10:52

Upřímně ani v té té korbě to není o nic lepší…Malej se minulou zimu ještě vozil v hlubokém kočáře a tváře měl jak led.To se prostě nedá svítit.Já je mám v zimě taky ledové a nijak mi to nikdy neublížilo.To samé nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí