Nosítko Babymoov

2
8.1.13 14:23

Nositko Babymoov

Ahoj,
Chci se zeptat, jestli ma nekdo zkusenost s nositkem Babymoov jako maji treba tady http://www.malvik.cz/…cka-klokanka ??? Rada bych mimco nosila uz od mala treba na nakupy a tak a pisou, ze soucasti je i vlozka pro nejmensi, jen se mi nedari najit nikde zadne recenze.
Dekuji! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
8.1.13 14:33

Neni to ergonomicke nositko, takze za me bych ho nekupovala. Kup si ergonomicke nositko at neznicis prckovi zada!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klare
8.1.13 14:37

Sice píšou, že je v něm mimčo v ergopoloze, ale já bych stejně šla do něčeho osvědčeného… Manduka, Ergo, Beko, nové české (a krásné) KiBi… Nebo nejuniverzálněji šátek :-) Tohohle bych se bála, nevíš, jak bude pohodlné, jak dlouho dítku vydrží…

• Citovat
  • Upravit
2282
8.1.13 14:37

Za stejnou cenu se da koupit overene nostiko Liliputi, mam ho a jsem spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.1.13 17:42

Oki, diky moc zarady i tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
17.4.13 16:08

Ahoj, já si toto nosítko pořídila na výstavišti v Praze minulý víkend. Manduka je temer to same, jen o neco drazsi. Mela jsem n sobe obe nositka. Babymoov mám doma a jsem spokojená. Zadicka má stejne jako v ostatnich nositkach a novorozenecka vlozka je soucasti e nemusi se dokupovat jako u nekterych nositek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zanajalou
26.4.13 21:54

Ahoj, nositko mám s jsem velmi spokojená. Je ergonomické, doživotní záruka. Okopcena manduca. opravdu téměř totožná. Doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
1405
29.5.13 16:27

Já ho mám taky a příjde mi taky naprosto stejné jako třeba manduca. Jsme s ním velmi spokojená a hlavně má vysokou opěrku hlavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
6.7.13 15:52

Ahoj holky, nemáte některá toto nosítko? Nemůžu najít žádnou recenzi. Potřebovala bych nosítko pro miminko od narození cca do 1500 Kč, ale ne babyvak ani šátek…kdybyste měly nějaký tip. Chtěla bych ho v tom nosit jenom na venčení psa, žádné dlouhé nošení. Moc děkuji za tipy nebo recenze :-))

• Citovat
  • Upravit
72
6.7.13 16:04

Zrovna předevčírem jsem tohle nosítko objednala, tak uvidím až dorazí.
Holky tu psaly, že je velmi podobné Manduce, tak doufám že i pro mimčo bude pohodlné :) Velmi se mi líbilo provedení a design, no a cena taky :lol:

Příspěvek upraven 06.07.13 v 16:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
6.7.13 16:05

@Sugii a pro jak staré mimi ho máš?

• Citovat
  • Upravit
72
6.7.13 16:20

Plánuji od narození (TP začátkem srpna), ale pouze příležitostně. Nosítko chtěl hlavně manžel, neni z ČR a u nich využívají nosítka mnohem více než kočárky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.7.13 02:44

Nosítko jsem měla půjčené od kamarádky. Je měkčí než Tula, Manduca a Bondolino, co jsem mohla porovnat, materiál umělý, lehký. Babymoov není tolik polstrované a podle mě je vhodnější pro starší dítě od 6 měsíců. Storchenwiege je podobně lehké, materálově lepší, zase za sebou táhnete popruhy. Nicméně novorozence bych i na venčení uvázala do šátku nebo aspoň rychlošátku (třeba Caboo od Amazonas)na kolíbku. Rozhodně bych malá miminka neposazovala do nosítek. Mají krátké vazíky mezi nožičkami a poloha s roztaženýma nohama jim může vadit. Od cca Dvou měsíců jsem zkoušela Storchenwiege, ale pořád to chtělo šátek a na ležato. V něm mi spala i hodinu. V nosítku se po 15 minutách mlela a chtěla ven. Je to tedy i dost individuální, toť moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.7.13 03:04

Jo ještě chci napsat, že v tom Storchu jsem jí nosila s nožičkama v klubíčku pod sebou, to je pro ně lepší než na roztažku. A to nevím, jestli v tom Babymovu půjde. Tu „novorozeneckou vložku“ tam tvoří takoý kousek látky co se přicvakne patentkama a popravdě si myslí, že tam to dítě bude tak jako viset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.7.13 13:13

Toto nositko mam a za me spokojenost pouzivam ho od pul roka a krasne mi v nem broucek spinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí