Nosítko Chicco close to you?

21
17.1.16 19:02

Nosítko Chicco close to you?

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s nosítkem Chicco close to you? Rozhoduji se zda pořídit nebo ne a na tento typ nosítka jsem moc recenzí nenašla. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
17.1.16 19:07

Presne tak. Neni to poradne nositko. Vyber si nejake ergonomicke nebo satek. Pridej se na fb do nejake nosici skupiny nebo googluj a googluj at jsi poradne v obraze.

Tyto radoby nositka nejsou pro deti ani pro rodice vhodna a ani pohodla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
17.1.16 19:08

@nycol Ahojky,je super ze chces sviho drobka nosit..ale chce to neco pohodlnejsiho jak pro tebe tak pro mrnouska, nejlepe satek nebo njake nositko tipu Manduca, Meitai, pak pro vetsi Kibi atd..na fcb skupina Nosime deti..tqm ti poradi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.1.16 19:09

@fashion_victim83
To právě nechci a proto se ptám. :) a máte nějaký tip, které byste doporučila? Ještě jsem koukala na Mei tai.to je taky špatné?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
17.1.16 19:12

@nycol mei tai je v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.1.16 19:21

@Jitus.Slavickova
Malý ještě není na světě a chci, aby se cítil co nejlépe. :) Měla jsem jen možnost toto, jak říkáte visitko, pořídit. A nechtěla jsem udělat blbost, která by mě pak mrzela. V prvé řadě jsem chtěla šátek a nebo nějaké dobré nosítko, které neublíží. Paní, která mi toto Chicco nositko nabízela, mi ho samozřejmě doporučovala, jenže jsem chtěla vědět více názorů. :) kterých jsem moc nenašla. Děkuji vám všem a budu ráda když mi doporučíte nějake, které neublíží bobiškovi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.1.16 19:24

@kamiŠ
Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
17.1.16 19:26

@nycol podivej se napr. na Manduca, Kibi… Na www.branakdetem.cz najdes znacek vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.1.16 19:27

@Cuddy
Děkuji :) kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
17.1.16 19:28

Od narozeni je nejlepši satek, ja nosim od 4 m v manduce. :palec:

• Citovat
  • Upravit
21
17.1.16 20:00

A je lepší manduca šátek nebo nosítko?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.1.16 20:18

Manduca je nosítko, není to „nebo“. Je to jedna značka ergonomických nosítek. Pro novorozence je nejlepší šátek, ale já jemu třeba nepřišla na chuť a od dvou měsíců jsem nosila v Manduce. Pokud se rozhodněš poro nosítko od narození, velmi vhodné je šátkové mei tai nebo přeskové storchenwiege.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
17.1.16 20:25
@fashion_victim83 píše:
Neni to nositko, ale visitko - to slovo si vygoogluj. Pokud nechceš svýmu miminu ničit kyčle a zada, tak na nej zapomen.

Prosím tě to „slovo“ visitko, je ve slovníku? Nebo je to jen vymyšlený nějaký patvar?

Jinak ano souhlasím, takovéhle neergonomické nosítko zničí dítěti záda a kyčle + to musí být strašně nepohodlné! :( Doporučuji šátek na novorozeně, až jak drží hlavičku, tak řeba nějaké mei tai nebo ergo nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.1.16 20:40

Aha že jsem našla manduca šatek a manduca nositko :-D tak ja nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
17.1.16 20:52

Nosítko od Chicca jsem podědila a úspěšně založila do skříně. Doma používáme šátek od Didymos nebo Manducu, teď co jedou malé zuby mi zachránila život. Když byla dcera menší, Manducu mi bojkotovala a křičela, teď pro změnu bojkotuje šátek, takže prostě vytahuju co je zrovna v kurzu :). Celkově jsem ale měla respekt před šátkováním/nošením úplně malého miminka, začala jsem v cca 4 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí