Šátek Moby pro velké dítě - úvaz

193
9.1.16 09:45

šátek Moby pro velké dítě - úvaz

Ahoj,

potřebovala bych poradit s vázáním. Mám šátek Moby, kupovala jsem ho pro novorozence, protože elastický je takový blbuvzdorný, akorát pro mě :D. Jsem s ním spokojená, ale už malého skoro neunesu (devět a půl kila), takže šátek používám jen na cestu za našima - deset minut chůze, 45 minut min. metrem, 45 minut autobusem a 15 min. chůze. Autobusáci nechtějí kočárek dolů, nahoře v busu není místo a tak je šátek ideální, u našich pak mám druhý kočárek. Na tu chvilku ani nevadí, že se malý trochu prověsí, šátek měnit nechci. Jenže poslední dobou se v šátku tak jako vrtí, dává ruce ven, zaklání se, protože chce očumovat lidi v metru… ta vrchní kapsa se pak shrne dolů a bojím se, aby mi nevypadnul. Vážu podle ofic. návodu Moby, kříž, narvat dítě, přetáhnout kapsu. Nemáte nějaký návrh, jak vázat jinak? S elastickým šátkem? Nejlépe odkaz na video. Díky moc za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13750
9.1.16 10:00

Podívej se na úvaz kříž s kapsou uvnitř, třeba na youtube. Ale s elastickým šátkem to půjde hůř, protože se nedá tak dobře dotahovat, jako pevný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.1.16 10:12

Za mě, s elastikem toho moc na 10ti kilové dítě nevymyslíš, bude se to prověšovat. měnit nechce, tak těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.1.16 18:55

@Lama Lama Chápu, že se bude prověšovat. Problém je v tom, že se mi malý vyvléká ven, dává ruce ven, vrtí se a shrnuje tu vnější kapsu. Proto řeším jiný úvaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.1.16 18:58
@AnastazieB píše:
Podívej se na úvaz kříž s kapsou uvnitř, třeba na youtube. Ale s elastickým šátkem to půjde hůř, protože se nedá tak dobře dotahovat, jako pevný.

pol mě elatik na KsK venku nedotáhneš,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.1.16 19:01
@bartoel1 píše:
@Lama Lama Chápu, že se bude prověšovat. Problém je v tom, že se mi malý vyvléká ven, dává ruce ven, vrtí se a shrnuje tu vnější kapsu. Proto řeším jiný úvaz.

njn, prostě elastik je pružný, snáž se shrně, vykroutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí