Nosítko Kinderkraft

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
161
27.7.23 11:46

Nosítko Kinderkraft

Ahoj maminky, jaké máte prosím zkušenosti s nosítkem Kinderkraft? :think:
Sháníme teď nosítko a tyto nosítka se mi moc líbí co se vzhledu týče. Jenže jsem na to neslyšela moc dobré recenze, že to prý miminku ničí záda, nedrží pořádně hlavičku atd.
Nosítko bych stejně využívala jen na chvilky, kdy budu potřebovat odskočit třeba do obchodu nebo nedaleko domova ať na hloupých 10 minut nemusím vytahovat kočárek, ale i tak se každá zkušenost hodí :P

Děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16139
27.7.23 14:03
@Black Flower píše:
Ahoj maminky, jaké máte prosím zkušenosti s nosítkem Kinderkraft? :think:
Sháníme teď nosítko a tyto nosítka se mi moc líbí co se vzhledu týče. Jenže jsem na to neslyšela moc dobré recenze, že to prý miminku ničí záda, nedrží pořádně hlavičku atd.
Nosítko bych stejně využívala jen na chvilky, kdy budu potřebovat odskočit třeba do obchodu nebo nedaleko domova ať na hloupých 10 minut nemusím vytahovat kočárek, ale i tak se každá zkušenost hodí :PDěkuji :andel:

Taky jsem se na něj původně dívala, ale má špatně recenze a tak jsem do toho nešla. Nedá se hlavně moc extra nastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
27.7.23 17:49

@Black Flower Není to vhodné nosítko. Mrkni na jiná, na trhu jsou mnohem, mnohem lepší nosítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
27.7.23 17:51

Nositko je v poradku pouzivat, diteti se v nem nic nenici. Ale musi to byt nositko spravne, ergonomicke. A to Kinderkraft neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí