Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prosím vás, maminyy, kde seženu takovou tu hadičkovou odsávačku?
Já v lékárně sehnala jen balonkovou a na vysavač, ale tu hadičkovou mají ve většině obchůdků s mimi věcma, takové ty malé obchůdky, kde prodávají oblečení na mimča, čepičky, hračičky, lahvičky a tak ![]()
Koupila jsem jí v lékárně, ale hned lítla do koše
uplně k ničemu. Raději jsem si připlatila a koupila pořádnou na vysavač a to je výborná věcička ![]()
Ve zdravotních potřebách nebo v lékárně kolem 30kč a jde velmi snadno připojit i na vysavač, stačí do víčka např. od sklenice, které je větší než hubice vysavače, vyvrtat dirku, do které se tak akorát vejde jedna z hadiček a to pak přisát na zapnutý vysavač (je lepší, když má regulaci síly sání). Víčko se dá sundat, takže pak je z toho zase obyč „cestovní“ ![]()
@eryby píše:
Ve zdravotních potřebách nebo v lékárně kolem 30kč a jde velmi snadno připojit i na vysavač, stačí do víčka např. od sklenice, které je větší než hubice vysavače, vyvrtat dirku, do které se tak akorát vejde jedna z hadiček a to pak přisát na zapnutý vysavač (je lepší, když má regulaci síly sání). Víčko se dá sundat, takže pak je z toho zase obyč „cestovní“
Nám se na vysavač vleze, tchýně to obalovala alobalem, aby to tam sedlo
Takže za mě super odsávačka, vysává potichu, i nahlas
Pro miminko bohatě stačí odsávat pusou ![]()
OT, me se velmi osvedcilo pouzivat odsavacku na vysavac, ale tahat to pusou. Ona ma sirsi hadicku, tak nejak to lip jde, nez tou slabou. A sila se vyvyine dostatecna. nemusim rozdelavat vysavac, je to tiche a hlavne tim padem je to i cestovni. Ten nastavec do hadice od vysavace jsem nakonec urizla.