Nosní hadičková odsávačka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
10.2.16 04:13

Nosní hadičková odsávačka

Prosím vás, maminyy, kde seženu takovou tu hadičkovou odsávačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21510
10.2.16 04:15

V lekarne. A nejlepsi je na vysavac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3527
10.2.16 06:54

Přesně, máme na vysavač a nemůžu si to vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.2.16 06:58

@Monyszek v lékárně, stojí asi 30 kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
10.2.16 07:42

Já v lékárně sehnala jen balonkovou a na vysavač, ale tu hadičkovou mají ve většině obchůdků s mimi věcma, takové ty malé obchůdky, kde prodávají oblečení na mimča, čepičky, hračičky, lahvičky a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.2.16 08:57

Koupila jsem jí v lékárně, ale hned lítla do koše :roll: uplně k ničemu. Raději jsem si připlatila a koupila pořádnou na vysavač a to je výborná věcička :palec:

• Citovat
  • Upravit
1222
10.2.16 08:58

Ve zdravotních potřebách nebo v lékárně kolem 30kč a jde velmi snadno připojit i na vysavač, stačí do víčka např. od sklenice, které je větší než hubice vysavače, vyvrtat dirku, do které se tak akorát vejde jedna z hadiček a to pak přisát na zapnutý vysavač (je lepší, když má regulaci síly sání). Víčko se dá sundat, takže pak je z toho zase obyč „cestovní“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
10.2.16 09:05
@eryby píše:
Ve zdravotních potřebách nebo v lékárně kolem 30kč a jde velmi snadno připojit i na vysavač, stačí do víčka např. od sklenice, které je větší než hubice vysavače, vyvrtat dirku, do které se tak akorát vejde jedna z hadiček a to pak přisát na zapnutý vysavač (je lepší, když má regulaci síly sání). Víčko se dá sundat, takže pak je z toho zase obyč „cestovní“ ;)

Nám se na vysavač vleze, tchýně to obalovala alobalem, aby to tam sedlo :mrgreen: Takže za mě super odsávačka, vysává potichu, i nahlas :D Pro miminko bohatě stačí odsávat pusou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
11.2.16 07:51

OT, me se velmi osvedcilo pouzivat odsavacku na vysavac, ale tahat to pusou. Ona ma sirsi hadicku, tak nejak to lip jde, nez tou slabou. A sila se vyvyine dostatecna. nemusim rozdelavat vysavac, je to tiche a hlavne tim padem je to i cestovni. Ten nastavec do hadice od vysavace jsem nakonec urizla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí