Nosnost bruslí

Anonymní
20.5.23 12:54

Nosnost brusli

Dobrý den, nevíte kolik cca unesou brusle? Jsem si je kupovala když jsem měla 60kg a po dítěti mám kolem 100kg. Zní to asi vtipné, ale bojím se aby nespadla kolecka :lol: myslíte, že je to bezpečné? Je povinné mít helmi a chrániče nebo je to moje volba? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20911
20.5.23 13:14

Tak pokud jsi koupila kvalitní, tak to bude v pohodě. Pokud nějaký hodně levný, tak bych je vyměnil a pořídil radši pořádný. A helma a chrániče jsou čiště tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.23 13:19
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevíte kolik cca unesou brusle? Jsem si je kupovala když jsem měla 60kg a po dítěti mám kolem 100kg. Zní to asi vtipné, ale bojím se aby nespadla kolecka :lol: myslíte, že je to bezpečné? Je povinné mít helmi a chrániče nebo je to moje volba? děkuji

Já slyšela, jak pod známou známé (…) spadl takový ten závěsný záchod. :mrgreen: Nevím, co je na tom pravdy, ale ta představa mě hodně baví. :mrgreen:

K věci, naprosto souhlasím s @Cenarius . S věkem jsem se naučila, že nejsem tak bohatá, abych kupovala laciné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101830
21.5.23 07:37

@broskvová zmrzlina No, když on bude trochu problém v tom, ze uz davno neplati, ze drahé = kvalitní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.23 07:44
@j.a.n.i1 píše:
@broskvová zmrzlina No, když on bude trochu problém v tom, ze uz davno neplati, ze drahé = kvalitní…

To rozhodně! Proto právě píšu laciné a ne levné, na chvíli jsem se přesně u tohohle slova při psaní zarazila a zamyslela. :mrgreen:

Je to ale celkem škoda, že se na tohle (nebo na značku třeba) mnohdy nedá spolehnout. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101830
21.5.23 08:05

@broskvová zmrzlina Ani slovo laciné nic o kvalite ci nekvalite nevypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová