Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud jsi koupila kvalitní, tak to bude v pohodě. Pokud nějaký hodně levný, tak bych je vyměnil a pořídil radši pořádný. A helma a chrániče jsou čiště tvoje věc.
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevíte kolik cca unesou brusle? Jsem si je kupovala když jsem měla 60kg a po dítěti mám kolem 100kg. Zní to asi vtipné, ale bojím se aby nespadla koleckamyslíte, že je to bezpečné? Je povinné mít helmi a chrániče nebo je to moje volba? děkuji
Já slyšela, jak pod známou známé (…) spadl takový ten závěsný záchod.
Nevím, co je na tom pravdy, ale ta představa mě hodně baví. ![]()
K věci, naprosto souhlasím s @Cenarius . S věkem jsem se naučila, že nejsem tak bohatá, abych kupovala laciné věci.
@broskvová zmrzlina No, když on bude trochu problém v tom, ze uz davno neplati, ze drahé = kvalitní…
@j.a.n.i1 píše:
@broskvová zmrzlina No, když on bude trochu problém v tom, ze uz davno neplati, ze drahé = kvalitní…
To rozhodně! Proto právě píšu laciné a ne levné, na chvíli jsem se přesně u tohohle slova při psaní zarazila a zamyslela. ![]()
Je to ale celkem škoda, že se na tohle (nebo na značku třeba) mnohdy nedá spolehnout. ![]()
@broskvová zmrzlina Ani slovo laciné nic o kvalite ci nekvalite nevypovídá.
Dobrý den, nevíte kolik cca unesou brusle? Jsem si je kupovala když jsem měla 60kg a po dítěti mám kolem 100kg. Zní to asi vtipné, ale bojím se aby nespadla kolecka
myslíte, že je to bezpečné? Je povinné mít helmi a chrániče nebo je to moje volba? děkuji