notebook od 2 let

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13114
12.11.07 22:39

notebook od 2 let

Ahoj holky, sháním malému notebook(dětský počítač), který je od 2 let. Nemáte nějaký tip? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17938
13.11.07 08:03

Derido, nemyslíš, že je brzo??? Já mám tak nějak pocit, že čím později dítě začne s počítačem, tím líp. Teda nemyslím, že mu ho budu schovávat do osmnácti :o))

Moje děti se samozřejmě o počítač taky začaly zajímat, ale až nyní syn (5 let). Mám na svém notebooku nějaké dětské kreslení a pexeso, už je schopen to sám ovládat (líp než já). Kdežto 4-letou dcerku to moc nezajímá, spíš by si prohlížela obrázky, třeba s myší vůbec není schopná dělat.

Možná to máte někdo jinak, ale já bych řekla, že na PC je čas až tak do těch 4-5 let.

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
13.11.07 09:34

Jiřino, já myslím, že Derida měla namysli dětský noteboook, ale já jsem našla jen tyto:

Tenhle je skoro za 2 000,–
http://www.obchodhracek.cz/…tsky-pocitac

A tenhle za 1000,–
http://babiesno1.mimishop.cz/detail.php?…

Jinak jsem našla i na výuku angličtiny, ale ten je už pro větší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
13.11.07 10:34

VerouS:

Aha, to jsem vůbec netušila, že něco takového existuje :o))
 Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
13.11.07 11:08

Já jsem koupila naší tříleté neteři zrovna želvíka a od té doby nedá bez něj ránu … ona je docela takové malé tornádo, takže když rodiče potřebují, aby se chovala slušně, tak přijde ke slovu želvík. Sice je tam spousta věcí založená na písmenkách a číslicích, ale dají se tam nastavit i programy sestavování obrázků, písničky atd. … myslím, že našemu Davčovi příští rok k Vánocům taky něco takového pořídíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
13.11.07 11:10

Ještě k rozdílu želvíka a vilíka … vilíka jsem naživo neviděla, ale zdá se mi méně vymakaný … nemá myš, má méně programů a mluví jen česky, zatímco u želvíka se dají nastavit i jiné jazyky, což bude dobré, až bude starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
13.11.07 14:42

Náš prďola (3 roky) má svůj vlastní profil na normálním PC, má své heslo a přístup ke svým hrám, stránkám na netu atd. Ovládá vše naprosto bravurně. A má ho samozřejmě jen za odměnu a na omezený čas. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
14.11.07 22:43

Vilíka jsem taky chtěla malýmu koupit na Vánoce, ale asi až ke třetím narozkám. Ještě nevím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
18.11.07 22:55

Jiřino, myslela jsem opravdu dětský počítač. Na želvíka jsem se taky dívala, ale přijde mi už trošku pro starší děti. Davídek bude mít tři roky v létě, tak přemýšlím, jestli by ho to už bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
22.9.12 20:11

Ahoj,
obnovuju tuto diskuzi - preci jenom je uz ponekud starsiho data :D.
Nemate nekdo tip na detsky NB vhodny pro dvouletaky? Moje predstava je, aby pomahal s poznavanim barev, tvaru, mozna zakladni pocitani a pismenka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
22.9.12 20:17

MAme tento:

http://www.utricertiku.cz/detail.php?…

ve dvou letech to nebylo nic moc, ale ted ve 2.5 uz si s nim hraje vic a vic, melodie, a naucila se i par pismenek, opakuje slova… ;) ale na barvy a tvary tohle neni

• Citovat
  • Upravit
288
23.9.12 11:09

My máme od 2 let obyčejný z Tesca. Stál asi 300,– Dneska je prckovi skoro 5 let a hraje si s ním pořád. Učí ho písmenka, čísla, jsou tam hry, melodie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.1.14 09:30

Noťas pro prcka

No nám je rok a čtvrt a noťas „nemůže vidět“.. no holt, mamka na něm maká, tak chce makat taky. Jsem ráda, že jsem tu našla ty dva odkazy na laptopy, které se vám osvědčily.. zrovna o takovém uvažuji a doufám, že sice s toho nyní nebude ještě mít rozum, ale účel to splní, vypadá jako opravdovský a obrázky a písmenka a pod. se mu tam budou zjevovat taky. no nejsem zastáncem těchto věci, ale je fakt, že co se v mládí naučí.. ve škole jako když najde ;) co se dá dělat. Kdysi bývali za hračky dřevění koně, dneska je nahradila plastová auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí