Jak snížit teplotu při kojení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
4.11.07 17:23

Jak snížit teplotu při kojení?

Ahoj maminky, dva dny se trápím s horečkami a nic nepomáhá. Jen na chvíli, pak se to vrátí. Půjčuji si od malé panadol čípky, jinak v lékárně nám vůbec nic nepradili. Nemáte s něčím dobrým zkušenosti?
Mám práci a musím se proto z toho co nejdříve dostat.
Díky moc Pajka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
4.11.07 19:03

Klasický paralen nezabral? To už Ti musí vážně „něco být“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.07 19:15

Klasický paralen? Ten lékarnice prý nedoporučuje… 8O Ale pokud máš jiné info, tak zítra řeknu manžílkovi :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.11.07 19:46

Paralen určo můžeš, vím to bezpečně od doktorky. Taky jsem ho brala při zánětu prsu. Katka

• Citovat
  • Upravit
6149
4.11.07 19:52

Paralen můžeš, ten jsem brala i v těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.11.07 22:28

I Ibalgin se může - ale chápu tě, taky nerada beru léky - ale už jsem si dvakrát u Eli vzala panadol - šíleně mě bolela hlava…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
4.11.07 23:19

Paralen můžeš !!! Klidně si ho vezmi, ideálně nějakou dobu před kojením, aby jsi nekojila v horečkách (víc jak 38°C). Já měla z ničehonic čtyřicýtky tři týdny po porodu a Paralen mi byl doporučený. Hodně pij a pokud se to nezlepší, utíkej k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.11.07 09:48

Holky a může se paralen v těhotenství. Já myslela, že jo a i si ho sem tam vezmu. Poslední dobou mě příšerně bolí hlava. Ale lékárnice říkala, že ho nemám. Nevíte, jetli existujou na teplotu třeba nějaká homeopatika nebo i na tu teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
5.11.07 10:35

Paralen se v těhotenství může. Samozřejmě - všeho s mírou. :wink: Existuje nějaká teorie - první trimestr radši acylpirin, pak radši paralen - nebo je to obráceně? - No, nevím, není to tak důležité. Lékárnice raději nedoporučují těhotným nic u čeho není výslovně napsané, že to těhulky mohou. Ale to není skoro u ničeho. Paralen jsem brala v první polovině obou těhotenství a žádné problémy nebyly. :P I dr. mi ho doporučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
28.8.08 20:30

homeopatika na teploty a bolesti jsou, ale je lepsi nejdriv zjistit pricinu, takze mazat k doktorovi, ale nenechat si nic predepsat, taky to tak delam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.8.08 09:36

No jasně, že by bylo lepší naklusat k doktrovi. Jenže když se člověk bojí přijít do ordinace plný bacilů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí