doporučte prosím koloběžku pro dítě 3,5 roku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
528
10.11.07 18:58

doporučte prosím koloběžku pro dítě 3,5 roku

Zdravím,
ráda bych koupila Davídkovi k Vánocům koloběžku. Nejvíc se mi zatím zalíbila u kamarádky taková nerezová (aspoň doufám, že to je nerezová - prostě je kovová :) ), s malými nerez kolečky (průměr tak 10 cm) a řidítky, která se dají vysunovat nahoru, takže koloběžka s dítětem vlastně rostě. Dokonce je snad i skládací, ale to jsem neviděla. Máte s ní někdo zkušenost? Případně uvítám doporučení, pokud někdo máte jinou a jste s ní spokojeni. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MaK
5063
10.11.07 20:02

Ahoj,
tak takovou máme.Dcerka ji dostala ke třetím narozeninám,brzy se na ní naučila a dneska jezdí jako ďábel :lol:
A je super,že se dá složit :wink:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.11.07 21:20

To jsem ráda, že je dobrá, mně se moc líbí :) . Můžu se zeptat, kde jste ji koupili a kolik stála? Já ji našla na netu a ty ceny se pohybují mezi 600 - 2000,– Kč; přitom jsem mezi nimi žádné velké rozdíly nenašla. Raději bych koupila nějakou kvalitnější, aby nějaký pátek vydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.11.07 23:38

Moniko, přidám se :wink: Fakt je ta koloběžka rostoucí, nebo má jen dvě polohy - rozloženo/složeno??? My jsme totiž na jednu koukali v jednom obchodě a ta měla právě jen ty dvě polohy a na Kubu to bylo docela vysoko (je prcek) :?

Jinak jsem koukala v hračkářství HM studio mají tříkolovou koloběžku s poměrně velkýma kolama za cca 800,– - je stabilnější a pro takovéhle prcky možná bezpečnější😉
No ještě váhám, stejně jí asi budeme pořizovat až na jaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.11.07 00:27

My jsme tu naši kupovali na dovče v Chorvatsku,stála v přepočtu asi 600,–,ale viděli jsme je i tady :arrow:
Je hliníková,takže lehoučká a řidítka se opravdu dají vytahovat podle výšky dítěte :wink:.
Jezdí na ní opravdu často a krásně se naučila držet rovnováhu,takže se pak snadno naučila jezdit na kole.
Máme ji rok a museli jsme nechat vyměnit ložiska u koleček,jinak drží :wink:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
11.11.07 19:02

Ahoj

naše holky dostaly ve dvou letech k narozeninám tuhle koloběžku

http://www.nejlevnejsisport.cz/…r-p-309.html (ne z tohoto obchodu)

řádí na ní s nadšením doteď (4,5r). vydržela snad vše - má posunovací řidítka, takže roste (nejdřív je měly úplně na nejnižší možné…) a ty řidítka se dají sklopit ke kolečkům a tím je koloběžka složená a šupla jsem to v klidu pod kočár nebo jen tak do ruky (líp se to nese) tahle má nosnost do 50kg, a kolečka zatím v pohodě - holky na ní lítají opravdu hodně a naučily se to téměř okamžitě. pokud se chcete někdy svést i vy - vzala bych jen větší nosnost…;-) škoda, že mě to nenapadlo dřív ;-). )

myslím, že s těmito koloběžkami nemůžete udělat chybu, myslím s jakoukoliv verzí ať už dražší tak levnější.

a je to opravdu skvělý dárek!

Zdenik a M+J+V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
12.11.07 13:00

Ahoj,
ještě dotaz ohledně koloběžky, máte někdo koloběžku vzadu se dvěma kolečkama, osvědčila se? Chci koupit Anetce k vánocům a nevím co vybrat. Koukám,že máte šikovné děti, v létě jsme zkoušely právě tu dětskou se dvěma kolečkama vzadu, a Anetka se na tom málem přizabila, vůbec jí to nešlo, tak snad už bude na jaře šikovnější… Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí