Nová fritéza
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No tak hranolky dělej v troubě a květák na pánvi
A ušetříš peníze i místo v kuchyni
cha cha. Alespoň to nebudeš dělat tak často, stejně je to nezdravé.
Já o fritéze uvažuji, hlavně kvůli řízkům. Mám doma 3chlapy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme také tefal actifry a jsem max. spokojená. Nejvíce v něm dělám hranolky nebo americké brambory, ale tím, že to není typický ftiťák, tak jsem v něm dělala i čínu a bylo to super a hlavne se to samo míchá. Můžou se dělat i řízky, ale musíš je udělat menší, takové mini řízečky. Já bych už nic jiného nechtěla, hlavně se to fakt dělá jen na trošce tuku, což je fakt super. Za sebe ti ji doporučuju a určitě je dobré vyhlídnout v nějaké akci - my máme z makra za 2600 myslím. Nedávno jsem viděla, že Kaufland vyrobil nějakou napodobeninu, která stála asi polovinu normální ceny actifry, taky nějak kolem těch 2500, ale nevím, jestli je stejně dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lumáťa píše:
No tak hranolky dělej v troubě a květák na pánviA ušetříš peníze i místo v kuchyni
cha cha. Alespoň to nebudeš dělat tak často, stejně je to nezdravé.Já o fritéze uvažuji, hlavně kvůli řízkům. Mám doma 3chlapy…
Moc často to nedělám a že je to nezdravé vím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
elchirk píše:
My máme také tefal actifry a jsem max. spokojená. Nejvíce v něm dělám hranolky nebo americké brambory, ale tím, že to není typický ftiťák, tak jsem v něm dělala i čínu a bylo to super a hlavne se to samo míchá. Můžou se dělat i řízky, ale musíš je udělat menší, takové mini řízečky. Já bych už nic jiného nechtěla, hlavně se to fakt dělá jen na trošce tuku, což je fakt super. Za sebe ti ji doporučuju a určitě je dobré vyhlídnout v nějaké akci - my máme z makra za 2600 myslím. Nedávno jsem viděla, že Kaufland vyrobil nějakou napodobeninu, která stála asi polovinu normální ceny actifry, taky nějak kolem těch 2500, ale nevím, jestli je stejně dobrá.
Díky moc, myslím, že volba je jasná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lumáťa píše:
No tak hranolky dělej v troubě a květák na pánviA ušetříš peníze i místo v kuchyni
cha cha. Alespoň to nebudeš dělat tak často, stejně je to nezdravé.Já o fritéze uvažuji, hlavně kvůli řízkům. Mám doma 3chlapy…
Tak hlavně že řízky jsou zdravé
. Myslím, že smažený květák tím pádem nevychází zas až tak špatně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teď friťák doma nemáme, já ho nikdy neměla, ale právě mě na tom actifry lákají hranolky s minimem oleje, dělám je sice občas v troubě, ale na to jsou lepší ty předsmažené, kde nějaký olej stejně je. Z brambor mi ty pečené v troubě moc nechutnají. Tak právě doufám, že takhle by se to mohlo vyřešit…
Zdravé to obecně asi kor není, ale když si jednou za čtvrt roku uděláme hranolky v actifry, myslím, že nás to nijak zásadně nepoškodí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bumbinka píše:lumáťa píše:Tak hlavně že řízky jsou zdravé
![]()
![]()
. Myslím, že smažený květák tím pádem nevychází zas až tak špatně
No, jen bys ušetřila 3,5tisíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No hlavně květák se dělá na pánvičce pěkně blbe, musí být veliká vrstva oleje, narozdíl od řízku, který je palcatý a oleje stačí trošinka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, co doma máte ActiFry, prosím o radu - jak velká je ta lžička (odměrka) oleje? Já ji nemůžu najít
Tak si budu muset vystačit s normální lžící, ale nevím, kolik toho oleje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak oživím diskuzi. Rozhoduji se, jakou fritézu raději pořídit, jestli Tefal Actvi fry a nebo Philips Air Fryer. Jaké máte zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nataluska to od toho philipsu vypadá líp a je myslím na jiný způsob než od tefalu ale jinak vůbec nevím taky o něčem podobném uvažuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nová frytéza
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s frytézou od Philips Air fryer? Jak funguje fritování - smažení - řízků, smažného sýra, květáku apod.? Nebo je to vhodné fakt jenom na hranolky? Jak dlouho to trvá? A kolik porcí člověk udělá najednou? Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Vánoce se blíží, tak uvažuji o friťáku. Máte nějaké typy a zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit