Sušička AEG 59850, jak na ni?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sušička, jak na ni?
Ahoj maminy, tak zase ja:-). nejak se nemuzu skamaradit se susickou, pradlo z ni mi prijde docela zmackane a to kamaradky rikaly, jak je to super, ze nezehlej a ja jim nalitla:-)). Manzelovi proste tricko ze susicky prijde zmackane. Je to ale super odchlupovac, ale zehlit musim. Nevite jak na to? Mam AEG 59850 a susim na to suseni k ulozeni 7kg a davam toho fakt malo. Treba teplakovy bundy jsou ok, ale normalni bavlnena tricka jsou pomackana. Dekuju za pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. No nevím, jak zacházet se sušičkou, jakou máš ty. Já nastavím na „ne úplně suché prádlo“(schranktrocken). Přesušené je zmačkané. Když se dosuší, pokud možno hned složím. Nesmíš to tam nechat dlouho. Nežehlím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj stiko, jj nedosušit uplňe, nechat jakoby horké. Hned vyndat a poskládat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja to ihned vyndam, kamaradka ma dokoce to, ze se ji ten program zkrati kdyz je to suchy, ale me nee, me tam i ctyri veci jedou dve a pul hodky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame tu samou susicku. Kdyz mam min pradla, davam na mix, kdyz hodne, tak na ten program do skrine a suseni na MAX, jinak je to vlhke.
Tricka pak troskku zmackane jsou, ale kdyz to vytahnu hned po dokonceni, jeste horke a hned srovnam, tak se to vyrovna. Takze nezehlim vubec nic.
Treba kosili po vytazeni dam na raminko a taky nezehlim.
Ale teda musi se to opravdu vyndat dokud je to pradlo jeste horke a okamzite rovnat, nenechat vystydnout.
Edit: jo jeste jsem zapomnela, pri tom rovnani to jakoby prejedu rukou a ono se to tim vyrovna…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuju moc Majdulo, zkusim to az do v pul jedny dojede ten program
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stika píše:
No ja to ihned vyndam, kamaradka ma dokoce to, ze se ji ten program zkrati kdyz je to suchy, ale me nee, me tam i ctyri veci jedou dve a pul hodky.
Týbrďo to je dlouho. Vím, že když jsem si u mamky prala prádlo, tak když jsem 2× vyždímala, stačilo sušit 50minut, i když těžko říct jak se liší programy myček. Přeju ať se povede ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak se nepovedlo, zase je to zmuchlany
. ten program se fakt zkrati kdyz to uchlo. Melo to jit do pul jedny puvodne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stiko a nevyrovná se ti to pak ještě ve skříni? Já ho mám ze sušky taky zmuchlaný, ale jak ho složím horký, uhladím a nechám ještě mimo skříň dovětrat, tak pak už je to celkem dobré. Ale ono asi záleží na tom, jak moc jsi na to žehlení náročná
přítel si nestěžuje a nic přežehlovat nechce.
A s tím dlouhým programem to mám taky tak. Všichni mi tvrdili, že na začátku naskočí dlouhý čas a pak se to zkrátí třeba o půl hoďky a já to mám přesně opačně. Naskočí mi tam 55 minut, ale suší to hodinu a půl (kolem 26 minut se to zastaví a 26 minut tam je půl hodiny). Používám teď ještě míčky do sušky a je to trošku kratší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majdulo, neohrnuje ti to u košilí ten spodní lem? Mě jo, takže je pak stejně žehlím. Ale to je jediné co žehlím, ostatní je ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja to teda zkusim, ale to by musel byt zazrak, aby se to zmuchlany ve skrini vyrovnalo. ![]()
Me se ten program taky protahuje, kdyz tam toho mam hodne a treba tricka a jeansy a ty tricka uz jsou ok, ale ty jeansy ne tak to jede dal. Pak ty trika jsou preschly a vyzvejkly, tak ted to nedavam dohromady. Je fakt, ale ze ted mi tam jedou jedny jeansy na hodku a pul
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám rifle zvlášť, nebo když mám jen jedny, dvoje, tak je dosuším na sušáku. Pouštět kvůli dvoum kalhotům zvlášť sušku se mi nechce.
A taky záleží i na materiálu oblečení, mám dvě trika, rolák a dvě košilky, které vytáhnu vždycky mokré, ikdyž ostatní prádlo je naprosto suché. Takže ty taky už pak vrazím na sušák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já musím žehlit trička a rifle. A bavlněné plínky. Jinak nic. Košile manžel naštěstí nenosí ![]()
Zkoušela jsem to usušit jen tak do vlhka, ale zas se mi nějak eklovalo to dát takhle navlvhlé do skříně
Takže já žehlím 1× týdně pár triček - to mě nezabije. Asi jsem nepotěšila ![]()
JO, a k těm programům - tahle sušička se přizpsobí, takže když je potřeba, nastaví si čas sušení a suší dýl, nebo naopak ten program zkrátí, když vycítí, že je prádlo už suché. Ale na to jsi asi už dneska v poledne přišla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peo píše:
Majdulo, neohrnuje ti to u košilí ten spodní lem? Mě jo, takže je pak stejně žehlím. Ale to je jediné co žehlím, ostatní je ok.
Ohrnuje, ale to si pak pritel stejne zastrci do kalhot, takze NEZEHLIM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stika píše:
tak se nepovedlo, zase je to zmuchlany. ten program se fakt zkrati kdyz to uchlo. Melo to jit do pul jedny puvodne.
Tak to mi je lito.. Ale je pravda, ze kdyz je to teply a ja to rovnam, tak to jen tak jakoby „vyzehlim“ rukou a kdyz to strkam do skrine, neni to uplne rovny.. A ze by muj chlap chodil v uzvejkanejch trickach, jsem si nevsimla. Takze ono se to v te skrini tak nejak dorovna
Svoje tricka davam na raminka hned po vyndani a taky nechodim zmuchlana..
Ale urcite je to i o tom, jake mas naroky. Ja napr. temer nic nezehlila ani pred tim, kdyz jsem susicku nemela. Je to cinnost,kterou opravdu nemam rada ![]()
Jo a bavlneny pliny tam nedavam. Oni se v ty susicce jakoby zkrabatej. Tak ty jediny susim na susaku a taky je nezehlim - pouzivam je jenom na utirani a pod hlavu a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit