Nová koupelna?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
19.4.13 13:57
@Marry11 píše:
No Hanka ne můj se šíleně bojí zadlužit to bude tak za 8 let pokdu bude fakt strašně se bojí že příjde o práci že nato nebudeme mít prostě dle mně tu zůstaneme na vždy :lol:

Tak jestli se boji, ze prijde o praci, tak at se vyprdne na to treti ditko tedka :) jinak kdyz si das Seznam.cz, Reality a zaskrnes si tam pronajem 3+1 a brno a okoli…tak tam najdes spoustu krasny bytu a jeste i levnejsich na pronajem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.4.13 13:58

Předtím nechtěl nic koupit protože říká větu: že to koupí za 2,5 milinů a za 5 let to má nižší cenu než co splatil. že kdyby se něco pokazilo a my museli prodat tk vlastně cenu je nižší než co dklužím a ještě příjdu o bydlení co rozumíte.
Takže pořád jakože šetříme dál.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
19.4.13 14:00

No dnes na to kokneme ale tam se bojí i jiných sousedů :)
Ne já snad asi do té realitky musím jít sama s 2 dětima jakože na procházku a už se to rozjíždí.

dnes jse zvedla telefon a už si rozmýšlí koupelnu navážno já jak přestanu o tom mluvit tak se na to zaomene uplně :)

No třetí miminko je fakt v plánu nato se pak nedá nečekat věk :lol: :mrgreen:
A byt je fakt levnější než barák no ale barák je barák.
Nevím zda by se dal prodat zase zpět uvidíme co nakalkukačkuje.

• Citovat
  • Upravit
18259
19.4.13 14:02

http://www.sreality.cz/…va/735916892

http://www.sreality.cz/…a/1256010588

http://www.sreality.cz/…a/1867068252 ..nevim z jake jste casti..ale proste bytu tam je krasnych vic a za stejnou cenu, davat 12tis za takovu hruzu kde vam vsechno pada na hlavu a jeste 2+1 bych se stydela si o takovy pronajem rict :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.4.13 14:08

Je to nádhera fakt nádhera nádhera fotky raději nechci posílat protože by ses lekla :mrgreen:
Dnes to proberem na vážno co bude dál ale ta koupelna je prostě nádhera

kuchyn nádhera a o pokoj víc to by byla krása.

Firma tento rok nezdražila ale zato doplácíme
každý roky zdražovala z 5000 kč kdysi v roce 2006 to podražilo na tuto cenu.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
19.4.13 14:12

Kolik stojí takový stěhování z jiné čtvrti do jiné? rvnou bysme hledaly v místě jeho práce at je to blíž můžem za ním jezdit s dětima.
No ej to nejvíc na něm nechci ho stresovat půjčováním spousty peněz abys pochopila.
Takže třeba ted to rozeskneme :mrgreen:

Ale děti ty moc chtěl s tím problém není bojí se zadlužování a že pak nám nezůstane nic.

• Citovat
  • Upravit
anna1212
19.4.13 14:51

Podle mě je blbost investovat do cizího bytu něco, co nemůžeš případně odnést. To je fakt lepší se přestěhovat. Co se týká hypotéky, tak já to vidím jako tvůj muž - taky se bojím zadlužit. Rozhodně bych se nebála, že ceny bytů porostou. Takže za mě radši pronájem, ušetřit rozumnou sumu a pak vlastní byt/domek.

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
19.4.13 14:52

Nevím jestli jsem to správně pochopila, ale to majitel=pronajímatel by měl ve svém zájmu uvést byt do takového stavu, aby byl nájemci schopen zajisti nerušený úkon práv spojených s užíváním. Pokud se přestavuje mělo by to být na jeho náklady a mám dojem že po dobu rekonstrukce či závažnějších oprav by jste dokonce měli mít slevu na nájmu, protože byt nelze nerušeně užívat. Ta koupelna je přece jeho ne vaše. My teda bydlíme ve vlastním, ale cpát peníze do něčeho co není tvoje mi přijde jako pitomost.
Já bych i za cenu změny bydliště hledala podnájem jinde ať už tam zůstanete nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
18305
19.4.13 14:53

@Marry11 Rozhodně to chce aspoň „provizorní rekonstrukci velkého rozsahu“ :lol: Do budoucna rozhodně svoje…
Jen dám takový tip: pokud budete vyměňovat vanu, tak ji před usazením obstříkněte z té „venkovní“ strany (která přijde schovat pod obklady) polyuretanovou stavební pěnou (building foam). Mně se to osvědčilo, vana udrží vodu teplou po delší dobu… :palec: A ty tři tuby stavební pěny vyšly na necelou pětistovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.4.13 08:39

Tak nejspíš zkusíme najít někoho kdo by vyměnil větší byt za ten náš menší ale aby to by taky státní byt v nájmu uvidíme koho sežeeme či jít přímo do realitky se poradit.
Koupelnu dělat to aswi s 2 dětma fat nezvládneme a bly by v tom i naše peníze

• Citovat
  • Upravit
5606
22.4.13 08:49

@Marry11 Ahojky to co ty platíš za nájem to já platím hypotéku a ještě nájemné-voda, teplo, elek.,fond oprav. A to bydlím v lokalitě kde se za 3+1 platí majlant.
Určo by jsem si hledala jiné bydlení, jestli svoje nebo zatím podnájem. Pokud přistoupiš na opravu tak budete jen platit všude bordel a ještě se určitě něco ukáže navíc na opravu, holt to le klasika. Držím palce, ale nešla bych do opravy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.4.13 09:33

DÍKY HOLKY KDYBY VÁS COKOLIV NAPADLO MÝHO TO STRAŠNĚ ZAJÍMÁ ptal se co jste mu poradily.
On ví že vlatní je vlastní jenže chce mtí co nejvíc naspořeno prostě co nejmín si půjčit už ted jsou teda hypotéky už jen 3 rpocenta on to bere pod uhledem budoucnosti že stát se může cokoliv strašně plánuje do budoucna :))
A už ho znám dle mně to dopadne tak že si tu hypotéku i možná vezme protože se bojí kdoví jakého majitele a zda tam prostě neubde nějaký háček já nevím co zatím plánuje dnes to probere na obědě a dá finalní řešení ALE ŘEKL VĚTU NEŽ TU DĚLAT REKONSTRUKCI PRÁCE BORDEL jak budu pracoat nemžu tu nechat lidi a jet s na dovolenou I JÁ MUSÍM PRACOVAT TAK TO JE SNAD LEPŠÍ SE PŘESTĚHOVAT :mrgreen: :mrgreen:

včera se díval po bytech i výměně bytu no až podezřelé ceny nebo máem fakt tak drahého soukromníka co ty státní byty tenkrát koupil a ostatní je dostaly za 500 000 kč a hotovo my měli smůlu

TAkže poreferuju dál TŘEBA SE PŘSETĚHUJU JEŠTĚ DO LÉTA :mrgreen: :mrgreen:

DODAL TA KOUPELNA MNĚ UŽ ASI NEPROJDE ŽE?:)
NÁDOBÍ MNĚ VRÁTIL ŽE TED to drží nespadne zato ručím :mrgreen: :mrgreen:

Já zase poreferuju pokud by se našlo za stejný peníz a větší vušde i mají parkety plovoucí podlahy a hlavně o pokoj víc ale my máem to 2+1 takový větší ty pokoje než bývají ale i tak no.

J8 poreferuju našli jsme stránku co hledali lidi s tímto druhem bytu výměny tak třeba se poštěstí ale KDO BY TO S NÁMI MĚNIT TĚŽKO TĚKŽO LEDAŽE BY MU ŠLO O LOKALITU.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
22.4.13 09:44

No hypotéka dle kalkulačky je 11 500 Kč ale chybí v ní voda alektirka plyn fond oprav, cestování do práce, dávat si nějaké peníze bokem na poruchu auta v bytě upravu v bytě a prostě to enní pouze 12 000 kč tečka to je prostě až koelm 18 000 kč měsičně.

A časem se byt zase zlevní a ten stejný za pár let se pořídí levněji a my budeme mít víc peněz v hotovosti než to co splatíme na urokách.

Ale už je nejvyšší čas pořídit vlastní kvůli, ale třeba tím nás to pohne dál uvidíme kam já určitě poreferuju DODAL NO JE TO TU TROŠIČKU ZÁNOVNÍ NEŽ JINDE jemu to prostě stačí není nijak náročný.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
22.4.13 10:03

http://www.obecnibyty.cz/kontakt/ tato stránka je dost zajímavá uvidíme zda by nám pomohli něco vyšmoulit :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5606
22.4.13 10:08

@Marry11 11500,– 8o a to jste zadali kolik let? A jakou částku? A u jake společnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný