Máte granitový dřez?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
18.4.13 16:22

Máte granitový dřez?

Ahoj
no zase já :)

holky vlastním granitový dřez ovál s odkládací plochou a ráda bych ho vyměnila za bez odkládací plochy, nevíte o někom, kdo by rád směnil?? kupovat nový neee, jelikož je drahý a byl drahý, jiný nechci, tohle opravdu zbožňuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1165
18.4.13 17:16

Prodat a za to koupit na bazárku ten který potřebuješ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
18.4.13 18:11

Určitě je lepší ho prodat a koupit nový…nebo taky použitý…jakou má barvu? hoď sem foto… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
26.9.14 17:04

Mam dotaz, zvazuji do kuchyne bily nebo svetly granitovy drez, ale vzhledem k tomu ze nemam s granitem zadne osobni zkusenosti, tak bych se rada optala, jestli se na svetlem povrchu nedelaji fleky. Kdyz budu napriklad umyvat jahody, nebo neco takoveho, tak jestli mi to neudela fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
26.9.14 17:11

Fleky to dělá, ale dají se vyčistit, nejlépe savem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
26.9.14 17:44

Já dávám Oxydoo z Dedry, nasypu do dřezu, zaliju horkou vodou, nechám chvíli působit a je jak nový. Máme světle šedý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.9.14 17:46

Já mám světlý, jasmínový, na čištění používám neředěný domestos, kráásně to vyčistí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.9.14 18:05

Mám světle béžový a fleky žádné, nebo když se nějaké udělaly, vždy šli snadno vyčistit (voda, jar)
Jinak se vetřu s dotazem: Včera večer jsem umyla mimo jiné víčko od zavařovačky a dala odkapat a do rána mi to udělalo rezavé kolečko. :roll: Voda, jar nefunguje, zatím jsem to ničím jiným nezkoušela, ale máte nějakou radu, čím by to šlo dolů? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
26.9.14 18:40

Rez mi šel dolů citronem - nakapat a nechat působit třeba 15 minut a pak přejet kartáčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.9.14 19:14

Já mám černý, čistím octem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.9.14 22:07

@lovesmile ten domestos mi dostane dolů i rez, taky mám často na dřezu rezavé flíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.9.14 22:18

Děkuji holky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
31.10.19 19:12

Prosim ty, kdo maji sedy nebo bezovy granitovy drez, hodne vari a maji tvrdou vodu, jak vypada vas drez po par letech?
Zvazuju, jestli to risknout s granitem, nebo si priplatit a jit do keramiky. Mame hodne tvrdou vodu, mame sice mycku, ale denne varim a drez je u nas hodne vytizeny. S pravidelnou udrzbou pocitam, ale nerada bych mela za ty penize po par mesicich neco olezleho flekateho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
31.10.19 19:19
@Hoa Mai píše:
Prosim ty, kdo maji sedy nebo bezovy granitovy drez, hodne vari a maji tvrdou vodu, jak vypada vas drez po par letech?
Zvazuju, jestli to risknout s granitem, nebo si priplatit a jit do keramiky. Mame hodne tvrdou vodu, mame sice mycku, ale denne varim a drez je u nas hodne vytizeny. S pravidelnou udrzbou pocitam, ale nerada bych mela za ty penize po par mesicich neco olezleho flekateho.

Máme velký světle béžový a vodu tvrdou tak, že to snad víc už ani nejde. Po pravdě - musí se fakt udržovat - myju ho denně a párkrát týdně na něj vždy ještě nastoupí manžel, protože já na to nemám sílu, pak je to zase koukatelný. Jinak jsme spokojení, slouží dobře. Nechtěli jsme právě nerez, protože máme linku ve stylu provence a k tomu se nerez nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
31.10.19 19:19

Mám dřez 3.rok. Jednou za týden ho poleju domestosem a jemným kartáčkem ho vydrhmu a je pořád jako nový :palec: mám světle šedý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný