Prach v matraci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
17.4.13 22:31

prach v matraci

Dobrý večer, řeším jeden problém máme v ložnici celý den sluníčko a jakmile se ustele nebo si jen sednu na postel rozvíří se strašně prachu, už jsem je zkoušela klepat, prala jsem potahy vysávala je a nic.ted jak je sluníčko je to vidět pořád a hrozně, máme je jen 3 měsíce to není možný aby byly plný prachu.
tak nevím co s tím jestli to taky někdo řešíte :D sem asi blázen ale já denně klepu i prostěradla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5158
17.4.13 22:39

Je možný i po 3 měsících, aby byly plný prachu, vždyť je to převážně vaše kůže…je fakt že na sluníčku je to vidět děsně, ale já je pořádně vysaju při převlíkání a vyklepu peřiny, a to je jednou za měsíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
17.4.13 23:02

Ja prevlikam periny cca jednou za 14 dni a jen cumim, co je pod prosteradlem. Vselijaky pisek, no binec no 8o. Nastesti mame chranic matraci, takze to sem tam soupnu do pracky. Jinak bezne to pri prevlekani lozniho vysavam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.4.13 09:53

Moje babička utírala prach každý den :lol:, ono se prostě hrozně práší a na sluníčku je to hodně vidět. Zkus udělat totéž, když nebude svítit slunko a porovnej to. ;)
Nebo zkus vzít do ložnice polštář z pohovky v obýváku a bouchni do něj rukou, uvidíš podle mě totéž. Prostě prach je všude. :nevim: A v textiliích se holt drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný