Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Udělali jsme si vlastní návrh jak si představujeme kuchyň, máme i dřevěnou variantu, ale zajímala by mě ta barevná.
Jak jste spokojené s barevnou kuchyní?
Budeme mít zelená foliovaná dvířka matná a tak by mě zajímalo jak je to s údržbou a hlavně odolností - škrábe se hodně barevná kuchyň nebo to něco vydrží?
A černá pracovní deska opotřebuje se rychle? Krájet budem na prkýnku, ale i tak jsou na ní hodně vidět případné škrábance?
A ještě na obklady v lesku v bílé nebo bílo tmavší kombinaci, udržují se dobře? Nyní máme keramické obklady hrubé a to je na údržbu tedy šílené.
Tak se chci zeptat na Váš názor, kdo má barevnou linku.
Příspěvek upraven 27.01.15 v 20:41
Mam vinovou foliovanou lesklou a byla to nejvetsi chyba co jsem udelala
Je na tom naprosto vse videt absolutne vse je na tom videt i to co tam neni
Mame kuchyn novou 4roky a budem menit dvirka
Mame 3lete dite a psa a katastrofa nevim cim jsem premyslela kdyz jsem to kupovala
Za me rozhodne ne folii lesklou
Máme černou lesklou desku přes rok a je šíleně poskrabana a leskla už moc ne. Ale i tak jsem radši, že nemáme matnou.
Jinak jsem si nechala dat i na zed místo obkladu pracovni desku co mam takze ji mam i jako pracovni a i na zdi a je to super
Nevim jak by to bylo s tou cernou teda
Zapomněla jsem napsat, že lesk ne chceme matná dvířka, na těch jsou taky tolik vidět ty škrábance? desku taky matnou, jen ty obklady uvažuju o lesklých
Ka aradka ma matnou cervenou a prej je dost poskrabana, jde o to jeslimate deti nebo jednou mit budete
Ona ted resi, ze az deti odrostou vymeni dvirka za drevo
Ja teda taky vymenim celou kuchyn dvirka
@emia my máme matnou fólii a šla bych do lesklé. Je na ní taky všechno vidět, ale blbě se čistí. A návrh máte hezký.
Leskla barevna dvirka urcite nedoporucuji… ma to znama v obyvaku, bydli sama bez deti a strasny, pry to furt lesti a stejne to je zapatlane, kuchyn si vubec nedoveudu predstavit. My mame kombinaci tresen v matu a slonova kost v lesku a tak mi to prijde ideal, ze to neni tak velka plocha toho lesku a bordel se „ztrati“ cernou desku bez vzoru bych si teda rozmyslela. Tam bude vsechno videt, kazdy drobek.
Celkove bych doporucila dvirka kremovy matny
Byl tu servisak my menit reklamovany dvirky, jelikoz se mi ta folie z dvirek odloupala a z asi 20 dvirek mi jich 18 menili a davali novy
A servisak rikal, ze cim tmvasi tim horsi, ze nejlepsi je béžová barva ze je nejvdecnejsi takova šampaňské
Ja jen k te pracovni desce. Ve starem byte jsme meli cernou s takovymi bilymi jakoby teckami. Nevim, jak bych to popsala. Mozna podobne jakl granit, jen hrubsi kresba. Byla uzasna! V tom byte byla skoro deset let pred nami a sest let za nas a vypadala jako nova. V novem mame svetlou a je to hruza. Je tu cca 4roky a je na ni videt vsechno. Jestli budu nekdy menit, tak jedine za tmavou tupkatou ![]()
@emia píše:
@RoseK deska není celá černá ale jakoby tečkovaná
To je asi ona, jak pisu. Do te bych rozhodne sla!!
Tak mně se líbí více ta zelena varianta, ale já bych si to nedala, protože mě barvy hrozně rychle omrzí, takže já bych se podle toho musela potom řídit i v doplňcích… talíře, závěsy, spotřebiče a tak…
Ale jako je to moc krásně navrhnuté a pokud se ti to líbi, tak proč ne? Jen nemám zkušenost s lesklým povrchem… já osobně mám linku starou 40 let…
A to bydlim ve vilce, no trapas, co? Ale není to naše, tak se mi nechce investovat… ![]()
Příspěvek upraven 27.01.15 v 21:13
@novalgi tak to jste mě moc nepotěšila myslela jsem, že matná se tolik neškrábe a nepatlá co lesklá
krémová - slonová kost dvířek máme teď a s němi jsem spokojená žádný škrábance, čistit taky jdou, jinak máme psa a děti tou dobou už taky budou, nemáte fotku té kuchyně pro lepší představu?
Takovou máme teď a na čištění je dobrá, jen je zašlá ty dvířka světlý po minulých majitelích takže dočistit uplně nejde, kdyby se čistila hned tak myslim že na udržbu dobrý