Nová kuchyň - zelená matná

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
317
27.1.15 20:32

Nová kuchyň - zelená matná

Udělali jsme si vlastní návrh jak si představujeme kuchyň, máme i dřevěnou variantu, ale zajímala by mě ta barevná.
Jak jste spokojené s barevnou kuchyní?
Budeme mít zelená foliovaná dvířka matná a tak by mě zajímalo jak je to s údržbou a hlavně odolností - škrábe se hodně barevná kuchyň nebo to něco vydrží?
A černá pracovní deska opotřebuje se rychle? Krájet budem na prkýnku, ale i tak jsou na ní hodně vidět případné škrábance?
A ještě na obklady v lesku v bílé nebo bílo tmavší kombinaci, udržují se dobře? Nyní máme keramické obklady hrubé a to je na údržbu tedy šílené.
Tak se chci zeptat na Váš názor, kdo má barevnou linku.

Příspěvek upraven 27.01.15 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16416
27.1.15 20:39

Mam vinovou foliovanou lesklou a byla to nejvetsi chyba co jsem udelala
Je na tom naprosto vse videt absolutne vse je na tom videt i to co tam neni
Mame kuchyn novou 4roky a budem menit dvirka
Mame 3lete dite a psa a katastrofa nevim cim jsem premyslela kdyz jsem to kupovala
Za me rozhodne ne folii lesklou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4958
27.1.15 20:40

Máme černou lesklou desku přes rok a je šíleně poskrabana a leskla už moc ne. Ale i tak jsem radši, že nemáme matnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
27.1.15 20:40

Jinak jsem si nechala dat i na zed místo obkladu pracovni desku co mam takze ji mam i jako pracovni a i na zdi a je to super
Nevim jak by to bylo s tou cernou teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
27.1.15 20:42

Zapomněla jsem napsat, že lesk ne chceme matná dvířka, na těch jsou taky tolik vidět ty škrábance? desku taky matnou, jen ty obklady uvažuju o lesklých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
27.1.15 20:45

Ka aradka ma matnou cervenou a prej je dost poskrabana, jde o to jeslimate deti nebo jednou mit budete
Ona ted resi, ze az deti odrostou vymeni dvirka za drevo
Ja teda taky vymenim celou kuchyn dvirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
27.1.15 20:46

@emia my máme matnou fólii a šla bych do lesklé. Je na ní taky všechno vidět, ale blbě se čistí. A návrh máte hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
27.1.15 20:47

Leskla barevna dvirka urcite nedoporucuji… ma to znama v obyvaku, bydli sama bez deti a strasny, pry to furt lesti a stejne to je zapatlane, kuchyn si vubec nedoveudu predstavit. My mame kombinaci tresen v matu a slonova kost v lesku a tak mi to prijde ideal, ze to neni tak velka plocha toho lesku a bordel se „ztrati“ cernou desku bez vzoru bych si teda rozmyslela. Tam bude vsechno videt, kazdy drobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
27.1.15 20:51

Celkove bych doporucila dvirka kremovy matny
Byl tu servisak my menit reklamovany dvirky, jelikoz se mi ta folie z dvirek odloupala a z asi 20 dvirek mi jich 18 menili a davali novy
A servisak rikal, ze cim tmvasi tim horsi, ze nejlepsi je béžová barva ze je nejvdecnejsi takova šampaňské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
27.1.15 20:53

@RoseK deska není celá černá ale jakoby tečkovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.15 20:54

Ja jen k te pracovni desce. Ve starem byte jsme meli cernou s takovymi bilymi jakoby teckami. Nevim, jak bych to popsala. Mozna podobne jakl granit, jen hrubsi kresba. Byla uzasna! V tom byte byla skoro deset let pred nami a sest let za nas a vypadala jako nova. V novem mame svetlou a je to hruza. Je tu cca 4roky a je na ni videt vsechno. Jestli budu nekdy menit, tak jedine za tmavou tupkatou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.15 20:55
@emia píše:
@RoseK deska není celá černá ale jakoby tečkovaná

To je asi ona, jak pisu. Do te bych rozhodne sla!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.1.15 20:56

Tak mně se líbí více ta zelena varianta, ale já bych si to nedala, protože mě barvy hrozně rychle omrzí, takže já bych se podle toho musela potom řídit i v doplňcích… talíře, závěsy, spotřebiče a tak… :lol: Ale jako je to moc krásně navrhnuté a pokud se ti to líbi, tak proč ne? Jen nemám zkušenost s lesklým povrchem… já osobně mám linku starou 40 let… :oops: A to bydlim ve vilce, no trapas, co? Ale není to naše, tak se mi nechce investovat… :zed:

Příspěvek upraven 27.01.15 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
27.1.15 20:56

@novalgi tak to jste mě moc nepotěšila myslela jsem, že matná se tolik neškrábe a nepatlá co lesklá :( krémová - slonová kost dvířek máme teď a s němi jsem spokojená žádný škrábance, čistit taky jdou, jinak máme psa a děti tou dobou už taky budou, nemáte fotku té kuchyně pro lepší představu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
27.1.15 20:59

Takovou máme teď a na čištění je dobrá, jen je zašlá ty dvířka světlý po minulých majitelích takže dočistit uplně nejde, kdyby se čistila hned tak myslim že na udržbu dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný