Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nemůžu si pomoct, ale opravdu mi to tak přijde, že je žena otrokem domácnosti. Když přijdu z práce, jsem unavená, že prostě nemám sílu mít pořád uklizeno nebo každý den vařit
je mi 24, nemyslím si že jsem líná, ale poslední dobou nad tím tak přemýšlím, protože v dnešní době se žena hned odsoudí pokud nemá doma absolutní pořádek. Jak to zvládáte vy? Máte stejný pocit nebo jsem opravdu líná? Přejde to? ![]()
Nepřipadám si jako otrokyně, když nechci, neuklízím, když nechci, nevařím a když chci, tak dělám nic.
@Nuggetka nemám absolutní pořádek a nikdo mě neodsuzuje
Myslím, že si to moc bereš, já uklízím jen o víkendu, když je čas, po příchodu z práce nemám sílu, to tak maximálně uklidím nádobí do myčky. A když o víkendu někam jedem, tak holt až ten příští
Pokud přímo ty nevyžaduješ sterilní pořádek, tak se vyprdni na ostatní a dělej si to podle svýho…
Někdy stíhám a někdy né, pokaždé nemám náladu na úklid. Dřív jsem uklízela o víkendu a přes týden klídek. Ale momentálně každý den udělám něco a pak o víkendu mám klid, vařím vždy na dva dny, žehlím průběžně. Moc se mi do toho taky nechce, ale přemluvím se, nejhorší je když se toho pak nahromadí víc
@Nuggetka zvládám jak kdy - když je hezky, jsem venku, je to horší. Jak je hnusně, tak zvládám v pohodě, to jsem venku jen 3-4 h denně. Pracuju z domova, mám 5 m mimino, školáka, hodně zaměstnaného chlapa.. když nestíhám, vypomůže chlap
Nebo přimhouří oko. Ale denně vařím, dneska jsem i pekla atd..problém je asi v organizaci.
Zastávám nároz, že v domácnosti jsou dva a tedy se i dva budou podílet na jejím chodu. No a když neuklidí nikdo, tak tu holt bude bordel ![]()
@Nuggetka a proč by netoleroval? Však může uklidit on, když chce mít uklizeno, ne? ![]()
@alenka84 To tomu svýmu tvrdím pořád. A on mi na to řekne, že já jsem ženská.
@Nuggetka píše:
A on dělá doma každý den co za mužské práce?
@Hadumi píše:
Nepřipadám si jako otrokyně, když nechci, neuklízím, když nechci, nevařím a když chci, tak dělám nic.
V poledne poklidim, vecer chlap kuchyn, v patek to veme ve velkym pani. A stejne je tu porad bordel ![]()
@Nuggetka píše:
Pak už je to jen o tom, kdo vydrží dýl
(a kdo má víc oblečení)