Nová myčka na nádobí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A kolik na to máš? Máme Bosch, řada myslím 6 a nemůžeme si stěžovat. Vestavěná teda, šuplík na příbory a jako fajn věc je světlo vevnitř a promítání času na zem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velikost podle počtu osob. My jsme dva dospělí a brzo k nám přibude 1 dítě, ale máme 45ku a i pro nás dva je to málo.. otec na baráku má 60ku a vždy v ní mohu oči nechat, když vidím tolik prostoru
a co se značky týče, tak veliká spokojenost s Bosch.
Příspěvek upraven 07.09.22 v 16:30
- Citovat
- Upravit
Určitě aby měla třetí suplik na příbory. Pak se mi u moji myčky líbí, ze mohu regulovat výšku prostredniho suplete, například když dolu potřebuji dat něco vyššího, než dávám standardně, posunu ten prostřední suplik nahoru, a je to. Ještě by se mi líbilo, kdyby sama hlásila, ze potřebuje vyčistit, ale to bohužel. To dela jen moje pracka, tak to beru při jednom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám asi pět let myčku Bosch, je asi na 12-13sad nádobí, horní šuplík na příbory A horní kos je nastavitelný. Ségra má Beko. Obě jsme spokojený. Myslím že dneska v těch značkách už není moc velký rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Bosch - druhou, mezitím jsem mela vestavnou a drahou Siemens a oproti Bosch stála za kulový…
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 to je zvláštní, Siemens leze z tý samý továrny co Bosch, jen je to prezentovaný jako o fous vyšší řada
Což teda potvrzuje fakt, že je taky potřeba vylosovat si ten správnej kousek. (jinak teda naši myčku Bosch jsem dávala pryč po 15 letech jen proto, že jsem chtěla vestavnou místo volně stojící, zato naši za deset let vystřídali boschky tři)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jak jsem psala výš, hodně spotřebičů doma jsme měli Bosch, mám tu značku moc ráda. Akorát jsou v některých ohledech dost neflexibilní, třeba u sušiček vytrvale dávají dvířka otevíravá jen na jednu stranu bez možnosti změny.
Teď máme Electrolux, ti mají hodně dobře řešené ty vestavby (např. se při otevírání posouvají dvířka po čelním panelu), ale ty píšeš o volně stojící. Takže neoceníš ani promítání času na zem (miluji ho!), volně stojící mívají displej na čelním panelu. Ale šuplík na příbory je moc fajn věc. Koukala jsem i na hlučnost, každé 2-3 decibely jsou dost znát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
A kolik na to máš? Máme Bosch, řada myslím 6 a nemůžeme si stěžovat. Vestavěná teda, šuplík na příbory a jako fajn věc je světlo vevnitř a promítání času na zem.
Kupovali jsme na podzim AEG. Svetlo je fajn, cas na zemi taky. Z prihradky na pribory jsem byla nadsena, dokud jsem nezjistia, ze se mi do horniho kose nevejdou na vysku dezertni talirky
Musela jsem zmenit system ukladani nadobi. Ted uz rikam, ze je prihradka super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zadna mycka nam nevydrzi, tak uz kupuju levne. Ted cekam na verdikt opravare a mam vyhlidnutou tuto
https://mycky-nadobi.heureka.cz/…pd-1266-eax/#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám asi patnáct let vestavěnou Boschku a zatím bez jediné závady a měnit ji nehodlám, protože je pěkně zasazená do kuchyňské linky a už jsme na sebe zvyklé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kinclovap píše:
Dobrý den, sháním novou myčku na nádobí a ráda bych si nechala poradit, s jakou značkou nebo konkrétním typem máte velmi dobré zkušenosti? Velikost klasická, volně stojící. Na čem se nevyplatí šetřit? Děkuji, Petra
Máme koncept. Jen nevím jestli dělají i volně stojící.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, sháním novou myčku na nádobí a ráda bych si nechala poradit, s jakou značkou nebo konkrétním typem máte velmi dobré zkušenosti? Velikost klasická, volně stojící. Na čem se nevyplatí šetřit? Děkuji, Petra