Nová myčka na nádobí

kinclovap
7.9.22 16:13

Nová myčka na nádobí

Dobrý den, sháním novou myčku na nádobí a ráda bych si nechala poradit, s jakou značkou nebo konkrétním typem máte velmi dobré zkušenosti? Velikost klasická, volně stojící. Na čem se nevyplatí šetřit? Děkuji, Petra

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12237
7.9.22 16:17

Pripichnu se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35797
7.9.22 16:19

A kolik na to máš? Máme Bosch, řada myslím 6 a nemůžeme si stěžovat. Vestavěná teda, šuplík na příbory a jako fajn věc je světlo vevnitř a promítání času na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinclovap
7.9.22 16:24

@pikola Představuji si cenu kolem 10-13.000 :)

• Citovat
  • Upravit
np10021
7.9.22 16:28

Velikost podle počtu osob. My jsme dva dospělí a brzo k nám přibude 1 dítě, ale máme 45ku a i pro nás dva je to málo.. otec na baráku má 60ku a vždy v ní mohu oči nechat, když vidím tolik prostoru :lol: a co se značky týče, tak veliká spokojenost s Bosch.

Příspěvek upraven 07.09.22 v 16:30

• Citovat
  • Upravit
14622
7.9.22 16:29

Určitě aby měla třetí suplik na příbory. Pak se mi u moji myčky líbí, ze mohu regulovat výšku prostredniho suplete, například když dolu potřebuji dat něco vyššího, než dávám standardně, posunu ten prostřední suplik nahoru, a je to. Ještě by se mi líbilo, kdyby sama hlásila, ze potřebuje vyčistit, ale to bohužel. To dela jen moje pracka, tak to beru při jednom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
7.9.22 16:42

Mám asi pět let myčku Bosch, je asi na 12-13sad nádobí, horní šuplík na příbory A horní kos je nastavitelný. Ségra má Beko. Obě jsme spokojený. Myslím že dneska v těch značkách už není moc velký rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.9.22 16:49

Mám Bosch - druhou, mezitím jsem mela vestavnou a drahou Siemens a oproti Bosch stála za kulový…

• Citovat
  • Upravit
69010
7.9.22 17:13

@Hanka1 to je zvláštní, Siemens leze z tý samý továrny co Bosch, jen je to prezentovaný jako o fous vyšší řada :lol: Což teda potvrzuje fakt, že je taky potřeba vylosovat si ten správnej kousek. (jinak teda naši myčku Bosch jsem dávala pryč po 15 letech jen proto, že jsem chtěla vestavnou místo volně stojící, zato naši za deset let vystřídali boschky tři)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69010
7.9.22 17:18

Jinak jak jsem psala výš, hodně spotřebičů doma jsme měli Bosch, mám tu značku moc ráda. Akorát jsou v některých ohledech dost neflexibilní, třeba u sušiček vytrvale dávají dvířka otevíravá jen na jednu stranu bez možnosti změny.
Teď máme Electrolux, ti mají hodně dobře řešené ty vestavby (např. se při otevírání posouvají dvířka po čelním panelu), ale ty píšeš o volně stojící. Takže neoceníš ani promítání času na zem (miluji ho!), volně stojící mívají displej na čelním panelu. Ale šuplík na příbory je moc fajn věc. Koukala jsem i na hlučnost, každé 2-3 decibely jsou dost znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
7.9.22 17:25

Mám Bosch Silence Plus SPS25CW05E a plná spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
26867
7.9.22 17:36
@pikola píše:
A kolik na to máš? Máme Bosch, řada myslím 6 a nemůžeme si stěžovat. Vestavěná teda, šuplík na příbory a jako fajn věc je světlo vevnitř a promítání času na zem.

Kupovali jsme na podzim AEG. Svetlo je fajn, cas na zemi taky. Z prihradky na pribory jsem byla nadsena, dokud jsem nezjistia, ze se mi do horniho kose nevejdou na vysku dezertni talirky :oops: Musela jsem zmenit system ukladani nadobi. Ted uz rikam, ze je prihradka super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.9.22 17:56

Zadna mycka nam nevydrzi, tak uz kupuju levne. Ted cekam na verdikt opravare a mam vyhlidnutou tuto
 https://mycky-nadobi.heureka.cz/…pd-1266-eax/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
7.9.22 18:07

Mám asi patnáct let vestavěnou Boschku a zatím bez jediné závady a měnit ji nehodlám, protože je pěkně zasazená do kuchyňské linky a už jsme na sebe zvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
7.9.22 18:35
@kinclovap píše:
Dobrý den, sháním novou myčku na nádobí a ráda bych si nechala poradit, s jakou značkou nebo konkrétním typem máte velmi dobré zkušenosti? Velikost klasická, volně stojící. Na čem se nevyplatí šetřit? Děkuji, Petra

Máme koncept. Jen nevím jestli dělají i volně stojící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí