Koupe susicky dilema
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Koupe susicky dilema
Dobre rano. Premyslim o koupe susicky. Mam pracku zn. Whirlpool uz skoro 8.let, je funkcni, ale davkovac na avivaz se posledni dobou zblaznil. Dam avivaz na zacatku programu a ta behem prani odtece do bubnu, tudiz musim pri poslednim machani dat znovu. Jinak pere bez problemu. Nevim tedy zda koupit i novou pracku a k tomu susicku (nad sebou) nebo zatim susicku ve stejne znacce a az pracka odejde, tak koupit novou. Poradite? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Funkční spotřebič nevyhazuj. Je tu hromada diskuzí, kde mají ženské problémy s pár měsíců novou pračkou, pokud ti jedna slouží dobře i po záruce, máš dobrý kousek.
Nejsem žádný expert, ale zrovna to dávkování aviváže mi přijde jako celkem opravidelná porucha. Možná zkus sehnat někoho, kdo by na to kouknul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila bych sušičku a pracku nechala opravit. Nebo takhle, jestli nevíš co s penězi, tak si klidně novou kup no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila bych set. Jestli tě netíží finance. Tak koupit set. My jsme si kupovali set AEG v prosinci.
A tu původní pračku si vzal můj otec na montérky. Aby neničil novou pračku, kterou mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@migmina S aviváżí jsem měla stejný problém, stačilo vyndat a vyčistit šuplík, byl zanesený zbytky sypkého prášku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna dávkování aviváže mi přijde jako věc, kterou vlastně člověk potřebuji při praní tak málo, že by mě to extra netrápilo.
Pokud tebe ano, tak si myslím, že by to mohla být opravitelná věc.
Pokud sušičku chceš, tak ji kup, já susšičku mám a obecně jsem docela zklamaná. Spousta lidí to vychvaluje, ale z mého pohledu je tam hodně velmi negativních věcí, které s používáním souvisí a po obecných dotazech(myslela jsem, že něco dělám špatně), jsem zjistila, že to dělají všechny..
Bohužel, v mém případě je to prakticky nutnost(nemám balkon).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud vím, do (většiny) sušiček se prádlo s aviváží dávat NEMÁ.
Tím máš rozhodnuto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jsi ochotná dát těch 10-30 Kč za sušení? Na tvém místě bych teď sušičku nekupovala, počkala, až pračka opravdu odejde a pak koupila set.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila bych susicku pouze a rozhodne v nejake velmi kvalitni znacce, takze ne whirpool a hlavne v soucasne dobe bych si priplatila a koupila nejakou, ktera bere velmi malo elektriny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já set nemám, mám každou jinou značku. Prostě bych koupila sušičku a až zhebne pračka, tak novou pračku. Nevidím problém
za mě sušička nejlepší věc, kterou v domácnosti mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s píše:
Tak zrovna dávkování aviváže mi přijde jako věc, kterou vlastně člověk potřebuji při praní tak málo, že by mě to extra netrápilo.
Pokud tebe ano, tak si myslím, že by to mohla být opravitelná věc.
Pokud sušičku chceš, tak ji kup, já susšičku mám a obecně jsem docela zklamaná. Spousta lidí to vychvaluje, ale z mého pohledu je tam hodně velmi negativních věcí, které s používáním souvisí a po obecných dotazech(myslela jsem, že něco dělám špatně), jsem zjistila, že to dělají všechny..
Bohužel, v mém případě je to prakticky nutnost(nemám balkon).
Z čeho zklamaná? Mám ji také chvíli a u nás je teda problém, že to prádlo prostě nevoní i když jsem zkoušela už více ubrousků. Miluji aviváže Tesori, jak dlouho prádlo voní a po susíčce nic. Také to mám furt zmačkané a stejně to pak pověsím na sušák kvůli vlhkosti v bytě. To horké prádlo nedám do skříně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila bych ji jen v případě, že má x dětí a žádný balkon. Aviváž bych brala jako nejmenší problém. Do spousty věcí aviváž nedávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prala a sušila jsem minulý týden peřiny a všechny polštáře. To dělám vždy koncem léta. Příprava na chladnější sezónu. Oprat, hned usušit. Kdybych je měla rozmístit po zahradě. Tak to tam trčí dlouho, než to uschne všechno. Takhle jsem oprala jednu várku, hned usušila a povlékala do čistého. Nedovedu si představit, že bych byla bez sušičky. Zrovna u takových velkých věcí, kterou jsou občas taky třeba oprat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikitice píše:
Z čeho zklamaná? Mám ji také chvíli a u nás je teda problém, že to prádlo prostě nevoní i když jsem zkoušela už více ubrousků. Miluji aviváže Tesori, jak dlouho prádlo voní a po susíčce nic. Také to mám furt zmačkané a stejně to pak pověsím na sušák kvůli vlhkosti v bytě. To horké prádlo nedám do skříně.
Pro mě je aviváž naprosto zbytečná chemikálie, takže s tím problém nemám, ale rozhodně je to zmačkané, i kdybych zvolila jakýkoli program a prádlo nechala viset třeba do roku 3000. A vekeré čistě bavlněné věci tam nemůžu dát, protože se to zmenšuje a defakto platí, že čím kvalitnější, tím více se zmenšuje. Jinými slovy, pokud chci používat sušičku, kupuji něco, co bych jinak nekoupila a co se mi líbí méně a jsem tím omezená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit