Nová práce

Anonymní
26.8.20 18:02

Nová práce

Chci se zeptat chtěla bych jít do jiné práce protože jsem pracovala v restauraci a když byli restaurace zavřené tak šéf mi dal výpověď no ale mě žádnou výpověď neposlal nedal mi ani zapoctovy list nic a já bych chtěla jít jinam do práce protože on má restauraci ještě pořád zavřenou jídla prodává jen přes okno a vůbec nevím kdy normálně otevře může to být třeba taky příští rok a to já nemůžu být tak dlouho bez práce tak jsem se chtěla zeptat jestli když půjdu do jiné práce jestli po mě budou chtít ten zapoctovy list nebo něco? A nebo jestli mě vezmou i bez toho? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65096
26.8.20 18:17

A doteď jsi byla doma zadarmo? Proč ses nestarala, po mě chtěli doložit veškerá zaměstnání a zápočtový list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35693
26.8.20 19:00

Ano, budou to po tobě chtít. Ty už si sem aspon tak 2× psala že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
26.8.20 19:35
@Anonymní píše:
Chci se zeptat chtěla bych jít do jiné práce protože jsem pracovala v restauraci a když byli restaurace zavřené tak šéf mi dal výpověď no ale mě žádnou výpověď neposlal nedal mi ani zapoctovy list nic a já bych chtěla jít jinam do práce protože on má restauraci ještě pořád zavřenou jídla prodává jen přes okno a vůbec nevím kdy normálně otevře může to být třeba taky příští rok a to já nemůžu být tak dlouho bez práce tak jsem se chtěla zeptat jestli když půjdu do jiné práce jestli po mě budou chtít ten zapoctovy list nebo něco? A nebo jestli mě vezmou i bez toho? Děkuji

Tak to asi nemůžeš být na up, protože výpověď i zápočtový list by po tobě chtěli. A ten list bude chtít i pripadny novy zaměstnavatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
26.8.20 21:31

No, chtít ho bude, ale neznamená to, že by tě nemohl přijmout i bez něj, já třeba do dotazníku jen uvedla, že ho nemám, to jsem podepsala a stačilo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat