Mohu poslat životopis do firmy, kde práci nenabízí?

Anonymní
24.8.20 19:53

Životopis rada

Muzu poslat zivotopis a poptat se na praci, kdyz ji nekde nenabízí?? Jestli to neni trapne ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
24.8.20 19:55

Není, ale musíš to formulovat v tom smyslu. Vždy jsem chtěla pracovat ve vaší firmě… i v budoucnu… v případě volné pozice… a podobné kecy… :srdce: taky jsem se takto jednou vnutila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.8.20 19:58

Trapné to rozhodně není a podle mých zkušeností to firmy i vítají. Vidí, že máš zájem a jsi aktivní. Co vím, tak běžná praxe je, že ti vymyslí pozici na míru, pokud je zaujmeš, i přesto, že aktuálně třeba vypsanou pozici nemají.

Je ale zapotřebí si vymazlit životopis a průvodní email, aktualizovat Linkedin. Taky se ujisti, jak se zobrazují tvé sociální sítě ve veřejném módu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66808
24.8.20 19:58
@Anonymní píše:
Muzu poslat zivotopis a poptat se na praci, kdyz ji nekde nenabízí?? Jestli to neni trapne ????

ja rozesilala zivotopis s dopisem vsude tam, kde jsem chtela pracovat. Pridavala jsem souhlas se s tim, aby si jej ponechali v arcivu pro pripadne pouziti. V praci, kde jsem ted, mi volali nekolik let pote, co jsem ho tam poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
24.8.20 20:01

Není to trapné. Taky jsem takhle zasilala životopis s motivačním dopisem. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.20 20:03

Není to trapné. Oslovila jsem takto asi kolem 60 pracovišť/státní sektor/ a během asi 6 týdnů jsem díky tomuto postupu získala práci.
Omlouvám se, za nevyžádanou poštu.
Měla bych zájem o pozici…pokud se tato na…uvolní, nebo vznikne nová.

Držím Ti palce.
Prosím o anonym, nebo smazání. Díky.

• Citovat
  • Upravit
9019
24.8.20 20:08

Je to úplně normální. Já rozesílala e-maily i obcházela firmy, ve kterých bych opravdu moc chtěla pracovat, i když neměli volná místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
24.8.20 20:45

Zrovna dneska jsem jeden takový odeslala…zoufalá doba si žádá zoufale činy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat