Mohu poslat životopis do firmy, kde práci nenabízí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Není, ale musíš to formulovat v tom smyslu. Vždy jsem chtěla pracovat ve vaší firmě… i v budoucnu… v případě volné pozice… a podobné kecy…
taky jsem se takto jednou vnutila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trapné to rozhodně není a podle mých zkušeností to firmy i vítají. Vidí, že máš zájem a jsi aktivní. Co vím, tak běžná praxe je, že ti vymyslí pozici na míru, pokud je zaujmeš, i přesto, že aktuálně třeba vypsanou pozici nemají.
Je ale zapotřebí si vymazlit životopis a průvodní email, aktualizovat Linkedin. Taky se ujisti, jak se zobrazují tvé sociální sítě ve veřejném módu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Muzu poslat zivotopis a poptat se na praci, kdyz ji nekde nenabízí?? Jestli to neni trapne ????
ja rozesilala zivotopis s dopisem vsude tam, kde jsem chtela pracovat. Pridavala jsem souhlas se s tim, aby si jej ponechali v arcivu pro pripadne pouziti. V praci, kde jsem ted, mi volali nekolik let pote, co jsem ho tam poslala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to trapné. Taky jsem takhle zasilala životopis s motivačním dopisem. ![]()
- Citovat
- Upravit
Není to trapné. Oslovila jsem takto asi kolem 60 pracovišť/státní sektor/ a během asi 6 týdnů jsem díky tomuto postupu získala práci.
Omlouvám se, za nevyžádanou poštu.
Měla bych zájem o pozici…pokud se tato na…uvolní, nebo vznikne nová.
Držím Ti palce.
Prosím o anonym, nebo smazání. Díky.
- Citovat
- Upravit
Je to úplně normální. Já rozesílala e-maily i obcházela firmy, ve kterých bych opravdu moc chtěla pracovat, i když neměli volná místa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dneska jsem jeden takový odeslala…zoufalá doba si žádá zoufale činy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muzu poslat zivotopis a poptat se na praci, kdyz ji nekde nenabízí?? Jestli to neni trapne ????