Životopis - asistent pedagoga a následná změna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Proč by měl být problém s další práci, copak jeto nějaká podradna profese? To jsi ty, co jsi tu zakládal několik diskuzi? Tak to poště neber, když s tím máš takový problém. Tuhle práci bymel dělat ten, co o to stojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když má AP plný úvazek, tak má jen o pár tisíc míň než učitel. Ale jestli už dopředu pochybuješ, jdi dělat něco jiného.
- Citovat
- Upravit
Nevím, kdo tady co zakládal ![]()
Dostala jsem nabídku od známé na pozici asistentky pedagoga na ZŠ, k její dceři, která bude po 8.operaci srdce - tudíž AP je na místě.
Jde mi o to, zda nebudu mít poté problém sehnat práci v jiném oboru a nebudu poslouchat na pohovoru, že jsem dělala AP a hlásím se na úplně jinou pozici… ![]()
Mě by právě zajímalo, jestli jste někdo pracoval jako AP právě třeba jen 1 rok, je možnost, že mě to chytne, děti miluji
ale plat bude bida ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nevím, kdo tady co zakládal
Dostala jsem nabídku od známé na pozici asistentky pedagoga na ZŠ, k její dceři, která bude po 8.operaci srdce - tudíž AP je na místě.
Jde mi o to, zda nebudu mít poté problém sehnat práci v jiném oboru a nebudu poslouchat na pohovoru, že jsem dělala AP a hlásím se na úplně jinou pozici…
Mě by právě zajímalo, jestli jste někdo pracoval jako AP právě třeba jen 1 rok, je možnost, že mě to chytne, děti milujiale plat bude bida
a co děláš teď? Pokud něco podobného, tak proč by měl být problém nají pak práci? A nikde není napsáno, že Tě škola třeba pak nevyužije k jinému dítěti. AP je potřeba pořád dost. Ohledně platu nevím přesně, ale AP má cca 23tis hrubého učitel kolem 30 hrubého… kolik bys za tu práci chtěla? Nebo pokud se Ti zdá plat malý natolik, že z něj nebudeš schopna vyžít, tak tu práci prostě neber, ne? a nebo si k tomu můžeš najít doučování apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Když má AP plný úvazek, tak má jen o pár tisíc míň než učitel. Ale jestli už dopředu pochybuješ, jdi dělat něco jiného.
podle toho, jake ma vzdelani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zda budeš nebo nebudeš mít problém najít práci v jiném oboru snad záleží na tom, co jsi vystudovala, jaké máš vzdělání, praxi apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám praxi jako kontrolorka v polygrafii, poté jako administrativně expediční asistentka a mým posledním zaměstnáním byla pozice admin. pracovnice + fakturantky, obsluha firemní podatelny, ta práce mě bavila! Ale utekla jsem z důvodu chování nadřízené a xxx hodin přesčasů už to bylo o nervy:poblion: ale kolektiv jsem měla úžasnej, s holkama se stýkáme pořád
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nevím, kdo tady co zakládal
Jde mi o to, zda nebudu mít poté problém sehnat práci v jiném oboru a nebudu poslouchat na pohovoru, že jsem dělala AP a hlásím se na úplně jinou pozici…
Mě by právě zajímalo, jestli jste někdo pracoval jako AP právě třeba jen 1 rok, je možnost, že mě to chytne, děti milujiale plat bude bida
Co budeš poslouchat na nějakém pohovoru v budoucnosti, ti tady nikdo neřekne. To snad záleží na personalistovi.
Od koho jsi dostala tu nabídku? Od matky té dívky? Matka tě přece zaměstnávat nebude, nabídku ti musí učinit škola/ředitel. A ten může sáhnout po někom, kdo už má kurz hotový, absolventů kurzů je mnoho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já znám pár lidí, co to dělali. Vtěšinou pouze z důvodu pracovní doby a malých dětí nebo že nenašly nic jiného.
Vzhledem k ohodnocení a náplni práce se brzy snažily najít něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milami píše:
Co budeš poslouchat na nějakém pohovoru v budoucnosti, ti tady nikdo neřekne. To snad záleží na personalistovi.
Od koho jsi dostala tu nabídku? Od matky té dívky? Matka tě přece zaměstnávat nebude, nabídku ti musí učinit škola/ředitel. A ten může sáhnout po někom, kdo už má kurz hotový, absolventů kurzů je mnoho.
Dostala jsem nabídku od té známé a ředitel souhlasil, naopak u nás mají problém AP sehnat…mají pouze 2 asistentky a jedna má ještě družinu odpoledne. S kurzem mi to nabídla škola sama, že mi vyhoví.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dostala jsem nabídku od té známé a ředitel souhlasil, naopak u nás mají problém AP sehnat…mají pouze 2 asistentky a jedna má ještě družinu odpoledne. S kurzem mi to nabídla škola sama, že mi vyhoví.
Tak když tě chtějí a zaplatí ti kurz, tak to zkus. Můžeš si najít pak nějakou brigádu a finančně na tom budeš třeba stejně.
u této práce je to hlavně o tom, aby tě bavila. Pokud budeš nevrla apod tak to raději nedělej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 píše:
Tak když tě chtějí a zaplatí ti kurz, tak to zkus. Můžeš si najít pak nějakou brigádu a finančně na tom budeš třeba stejně.u této práce je to hlavně o tom, aby tě bavila. Pokud budeš nevrla apod tak to raději nedělej.
Kurz mi nezaplatí, to je pro mě pouze podmínka k nástupu do ZŠ. Hledala jsem kdy a kde ho eventuálně absolvuju ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Byvala kolegyne odesla mimo skolstvi. AP delala asi 6-7r. a nemela praci najit novou praci.
Ty nepusobis nadsene. Bez toho to opravdu nejde. Jako zaplacnout si rok cas, nez si najdes jine uplatneni. Tak to mi neprijde stastne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj děvčata, je tu někdo, kdo pracoval/pracuje jako asistent pedagoga a změnil práci/obor? Nebo uvažujete nad změnou? Jako zaměstnání je to celkem k neuživení
mám možnost tuto práci na rok vzít, ale není to úplně můj šálek kávy a k tomu si udělat kurz AP, který v budoucnu asi nejspíš nevyužiju…8o spíš se ptám proto, zda jste po skončení práce jako asistent pedagoga neměli problém najít práci i jinde…