Nošení šátku v práci

251
21.8.20 18:34

Nošení šátku v práci

Ahoj všichni,
mám takový problém, se kterým si nevím rady. Postihl mne zdravotní problém, kvůli kterému mi dost začaly vypadávat vlasy. Jako opravdu fest (rakovina to není). No nějakou dobu se mi to dařilo skrývat, ale už to dospělo do stavu, kdy jsem vypadala jak oškubaný kuře. No tak jsem se jednoho dne naštvala a tu hlavu si prostě oholila s tím, že budu nosit šátek, dokud to s doktorem nevyřešíme.
No jenže jsem narazila v práci. Máme uniformy a šéf s tím má docela problém, i když ví, že je to ze zdravotních důvodů. Jako na jednu stranu mu rozumím, ale zas paruka z pravých vlasů stojí i 20, 30 tisíc, tak dobře mne zas neplatí :mrgreen:. Myslíte, že mám zkusit napsat výš? Mám šanci vůbec uspět? Nebo mám přijmout svou pleš a chodit tak? Už tak to nesu špatně. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
678
21.8.20 18:37

Mohla ses informovat jeste pred oholenim hlavy, jak je nebo neni satek slucitelny s uniformou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
21.8.20 18:38

@VilaAnalka
To máš pravdu, ale už se to nedalo, pořád chomáče vlasů všude, lysiny… Už jsem na to neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.20 18:40

@Nattx měla jsem paruku za 4000,nebyla z pravých vlasů, ale kdo nevěděl, nepoznal…to jen k parukám

• Citovat
  • Upravit
26869
21.8.20 18:43

@Nattx Jde o to, o jakou uniformu se jedna. Pokud jsi prislusnik bezpecnostniho sboru, tak tam satek opravdu neni vhodny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9771
21.8.20 18:43

Zeptala bych se na personálním/HR pokud máte. Zkusit podat oficiální žádost se zdůvodněním (zdravotní důvody).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
21.8.20 18:44
@Anonymní píše:
@Nattx měla jsem paruku za 4000,nebyla z pravých vlasů, ale kdo nevěděl, nepoznal…to jen k parukám

Můžeš hodit odkaz? Jako já mám jistotu, že se to do roka vyřeší, investice 4, 5 tisíc by mi přišla v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
21.8.20 18:44

@cecetka
To nejsem, jedná se o služby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.20 18:46

Ve firmě, kde pracuji, ma jedna z HR podobné problémy. Nakonec vlasy oholila a někdy chodí se šátkem a někdy bez. Vedení s tím problém nemělo. Zeptala bych se vedoucího, proc s tím má takový problém. Však nenosís na hlavě burku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.20 18:50

@Nattx odkaz přímo na paruku nemám
Kupovala jsem v kamenné prodejně
Mohu poslat foto do sz, abys viděla

• Citovat
  • Upravit
251
21.8.20 18:54
@Anonymní píše:
Ve firmě, kde pracuji, ma jedna z HR podobné problémy. Nakonec vlasy oholila a někdy chodí se šátkem a někdy bez. Vedení s tím problém nemělo. Zeptala bych se vedoucího, proc s tím má takový problém. Však nenosís na hlavě burku.
Že moc vyčnívám a někteří zákazníci si mne s muslimkou už spletli prý :D. Jsem asi trubka, ale ani mě nenapadlo, že by to mohl být problém. Kolegyně má třeba barevné dredy… Tak jsem myslela, že šátek bude ok.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
21.8.20 18:54
@Anonymní píše:
@Nattx odkaz přímo na paruku nemám
Kupovala jsem v kamenné prodejně
Mohu poslat foto do sz, abys viděla

Určitě, budeš hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.8.20 18:57

A chodit s holou hlavou je problém?
A jaký šátek a jak? Kdyby jsi ho nosila na piráta, tak ho většinou nosí ženy po chemoterapii, tak by problém být nemusel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
21.8.20 18:57

Coze??? Sef ma problem se satkem? To je k zbliti… bych chodila normalne plesata. Vzdyt je to jedno. Neni proc se stydet. Sef at si pak remca jak chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.8.20 18:59

@Micaella22
my jsme v práci taky nemohli nosit jen tak nějaký šátek. Musel nám ho šéf schávilit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat