Jaká práce při studiu?

Anonymní
23.8.20 14:28

Jaká práce při studiu?

Dobrý den, prosím o rady a tipy. Dokončuji poslední rok VŠ a hledám ke studiu pohodovou práci, při které mi zbyde dostatek času a energie na řádné dokončení studia. Momentálně pracuji na dvanáctky, noční, ve fabrice a potřebuji najít něco,,víc v pohodě". Děkuji za případná doporučení, jak skloubit práci se školou a přeji pěkný den.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
23.8.20 14:32

A v tom nově skoro vystudovanem oboru by zkrácený úvazek nešel? V mnoha oborech Tě mohou zamestnat na kvalifikovanou pozici ještě před dokončení studia.
Nepredpokladam, že někdo studuje pro to, aby se dal dřel ve fabrice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
23.8.20 14:33

Nějaká recepce

• Citovat
  • Upravit
18177
23.8.20 14:37

Ja celý studia dělala prodavačku - rozvrh byl takový, ze jsem mohla delat tener výhradně o vikendech a o svátcích :roll: Ale v posledním ročníku, pokud nemas skoku denně, bych se taky poohlížela po praci v oboru. Třeba i méně placenou, pokud si to můžeš dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 14:42

Bohužel naplno přímo v oboru zatím pracovat nemůžu, je to velmi časově náročné a vyžaduje velkou časovou flexibilitu, budu muset ještě rok vydržet. Zatím tedy jen vypomáhám na různých projektech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.20 15:06
@Kolicek95 píše:
Nějaká recepce

Recepce je dobrý nápad

• Citovat
  • Upravit
2414
23.8.20 15:53

Ja delala v baru, kdyz byly prednasky az odpoledne tak jsem mela nocni a jinak odpoledni, na te nebyl takovy frmol a dalo se vzadu ucit, jinak se smenami rozplanovani nebyl nikdy problem. Penize lepsi nez v jakemkoliv kanclu nebo recepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat