Jaká práce při studiu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A v tom nově skoro vystudovanem oboru by zkrácený úvazek nešel? V mnoha oborech Tě mohou zamestnat na kvalifikovanou pozici ještě před dokončení studia.
Nepredpokladam, že někdo studuje pro to, aby se dal dřel ve fabrice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja celý studia dělala prodavačku - rozvrh byl takový, ze jsem mohla delat tener výhradně o vikendech a o svátcích
Ale v posledním ročníku, pokud nemas skoku denně, bych se taky poohlížela po praci v oboru. Třeba i méně placenou, pokud si to můžeš dovolit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel naplno přímo v oboru zatím pracovat nemůžu, je to velmi časově náročné a vyžaduje velkou časovou flexibilitu, budu muset ještě rok vydržet. Zatím tedy jen vypomáhám na různých projektech.
- Citovat
- Upravit
Ja delala v baru, kdyz byly prednasky az odpoledne tak jsem mela nocni a jinak odpoledni, na te nebyl takovy frmol a dalo se vzadu ucit, jinak se smenami rozplanovani nebyl nikdy problem. Penize lepsi nez v jakemkoliv kanclu nebo recepci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, prosím o rady a tipy. Dokončuji poslední rok VŠ a hledám ke studiu pohodovou práci, při které mi zbyde dostatek času a energie na řádné dokončení studia. Momentálně pracuji na dvanáctky, noční, ve fabrice a potřebuji najít něco,,víc v pohodě". Děkuji za případná doporučení, jak skloubit práci se školou a přeji pěkný den.