Nova prace, nove lidi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pročpak jsi odešla z předchozí práce? Vydrž bude líp, hodné jsou a časem se poznáte ![]()
- Citovat
- Upravit
To si sedne. Ja ted po rodicaku nastupovala do jineho kolektivu, svym zpusobem nešťastná, ze se nevracim mezi „své“. Zmeny snáším těžce, ale jak jsem se rozkoukala, tak je to lepší. Byvale kolegyne potkávám a novy kolektiv taky naštěstí super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale Byla jsem v praci spoustu casu takze se mi naskytla lepsi casove prace.
Snazim se soustredit na praci abych nemela cas premyslet. Doufam ze se to casem zlepsi.
@citlivaduse Za jak dlouho sis zvykla?
- Citovat
- Upravit
Ano zlepší, pokud jsou nové kolegyně fajn, je jen otázka času, než je poznáš. A brzo to bude stejně blízký kolektiv jako ten původní neboj
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lalelale Byla jsem v praci spoustu casu takze se mi naskytla lepsi casove prace.Snazim se soustredit na praci abych nemela cas premyslet. Doufam ze se to casem zlepsi.
@citlivaduse Za jak dlouho sis zvykla?
Ja jsem nastupovala ted v srpnu, ještě s pocitem, ze umim uplny houbeles..ale po mesici uz to bylo mnohem lepší..ted uz se tam citím domácky..a delam tedy ještě jen na zkraceny uvazek, tak ani do te prace nechodim kazdy den a ted uz fakt na pohodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele a nestálo by prákrát zajít za psychologem a trošku se naučit pracovat se svou úzkostí a sociální fobií?
Dřív než tě to dostane.
Nebo alespoň mrkni sem, je to svépomocná věc a docela dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@citlivaduse To rada slysim
@Lalelale Prace mne bavi, takze to nechci vzdavat. A budu doufat ze to tak bude.
@Ou Podivam se na to, diky. ![]()
- Citovat
- Upravit
Zacatky jsou tezke. I kdyz jsme dospele zeny, emoce s nami cloumaji. Mne to trvalo dokonce par mesicu… takovy ten pocit, ze jsem tam cizi, nic poradne neznam… Drz se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budu teprve treti den v nove praci a uz ted se mi styska po byvale praci. Hrozne spatne si zvykam na nove lidi, ale i pres to jsem si rekla ze je tu moznost lepsi prace a ze to dam! Jenze na mme zacina padat depka. Davam si cile a rikam si, vydrz zkusebku pak muzes hodnotit. Kolegyne jsou na mne hodne, ale citim se tam hrozne sama jak tam nemam nikoho. Snad si za ty tri mesice zvyknu a i kolegyne a snad mne vezmou mezi sebe