Nova prace, nove lidi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.10.19 17:20

Nova prace, nove lidi

Budu teprve treti den v nove praci a uz ted se mi styska po byvale praci. Hrozne spatne si zvykam na nove lidi, ale i pres to jsem si rekla ze je tu moznost lepsi prace a ze to dam! Jenze na mme zacina padat depka. Davam si cile a rikam si, vydrz zkusebku pak muzes hodnotit. Kolegyne jsou na mne hodne, ale citim se tam hrozne sama jak tam nemam nikoho. Snad si za ty tri mesice zvyknu a i kolegyne a snad mne vezmou mezi sebe :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lalelale
16.10.19 17:22

Pročpak jsi odešla z předchozí práce? Vydrž bude líp, hodné jsou a časem se poznáte :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10878
16.10.19 17:29

To si sedne. Ja ted po rodicaku nastupovala do jineho kolektivu, svym zpusobem nešťastná, ze se nevracim mezi „své“. Zmeny snáším těžce, ale jak jsem se rozkoukala, tak je to lepší. Byvale kolegyne potkávám a novy kolektiv taky naštěstí super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.19 17:32

@Lalelale Byla jsem v praci spoustu casu takze se mi naskytla lepsi casove prace.

Snazim se soustredit na praci abych nemela cas premyslet. Doufam ze se to casem zlepsi.

@citlivaduse Za jak dlouho sis zvykla?

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
16.10.19 17:34

Ano zlepší, pokud jsou nové kolegyně fajn, je jen otázka času, než je poznáš. A brzo to bude stejně blízký kolektiv jako ten původní neboj

• Citovat
  • Upravit
10878
16.10.19 17:41
@Anonymní píše:
@Lalelale Byla jsem v praci spoustu casu takze se mi naskytla lepsi casove prace.

Snazim se soustredit na praci abych nemela cas premyslet. Doufam ze se to casem zlepsi.

@citlivaduse Za jak dlouho sis zvykla?

Ja jsem nastupovala ted v srpnu, ještě s pocitem, ze umim uplny houbeles..ale po mesici uz to bylo mnohem lepší..ted uz se tam citím domácky..a delam tedy ještě jen na zkraceny uvazek, tak ani do te prace nechodim kazdy den a ted uz fakt na pohodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.10.19 17:45

Hele a nestálo by prákrát zajít za psychologem a trošku se naučit pracovat se svou úzkostí a sociální fobií?

Dřív než tě to dostane.

Nebo alespoň mrkni sem, je to svépomocná věc a docela dobrá.

https://www.knihydobrovsky.cz/…fobie-566172

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.19 17:56

@citlivaduse To rada slysim :) @Lalelale Prace mne bavi, takze to nechci vzdavat. A budu doufat ze to tak bude.

@Ou Podivam se na to, diky. :)

• Citovat
  • Upravit
204
18.10.19 08:49

Zacatky jsou tezke. I kdyz jsme dospele zeny, emoce s nami cloumaji. Mne to trvalo dokonce par mesicu… takovy ten pocit, ze jsem tam cizi, nic poradne neznam… Drz se. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat