Nová práce při RD před létem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahojky, mam podobne stare deti. A já bych do toho šla! A kdy presne bys mela nastoupit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli by ta práce z dlouhodobého hlediska byla lepší, tak bych to vzala i za cenu „zkaženého“ léta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za odpovědi, také si myslím, že dává větší smysl jít do práce, která by mě bavila než řešit za dva měsíce nové zaměstnaní, kde bych třeba nebyla spokojená. Nástup by byl červen/červenec.
- Citovat
- Upravit
Taky bych sla-prace v oboru, vyhody z dlouhodobého hlediska, to za to stoji. Ale reseni prazdnin bych se venovala uz ted, i kdyz nevis, jestli by te vzali.
Jsem v praci od ledna, dvoulete v jeslich a trnu, jestli budou mit provoz aspon ten měsíc, co ma starsi, protoze jinak neco vymyslet bude tezke. Babicky a dedeckove ještě pracuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzala bych to, ale zkusila se domluvit na nástupu později. Mám zkušenost, ze když meli zájem, tak mi místo podrželi, než jsem byla k dispozici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
Vzala bych to, ale zkusila se domluvit na nástupu později. Mám zkušenost, ze když meli zájem, tak mi místo podrželi, než jsem byla k dispozici
no 4 měsíce těžko budou čekat
ale zkusit to může
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě, do září je dlouhá doba, i když požádám o pozdější datum nástupu, tak ten červenec je prostě maximum. No uvidím, po pohovoru budu moudřejší. Jesličky i příměstské tábory, tady v okolí, naštěstí máme v hojném počtu , tak by se to zvládlo.
- Citovat
- Upravit
Já bych do toho šla. Taky jsem to tak udělala, i jsem si ten návrat do práce před 3. narozeninami musela docela vybojovat doma „prace bude deti maly jen jednou“ jsem si vyslechla od ledaskoho. Práce byla nakonec ještě mnohem a mnohem lepší než jsem čekala, včetně neomezeného homeoffice, což je pro mě s malými dětmi k nezaplacení. A ke 3. narozeninám dítěte jsem dostala povýšení, auto a dvakrát vyšší plat. Některé šance mockrát v životě člověk nedostane. Nezalitovala jsem ani jednou, že jsem šla do práce dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, omlouvám se za anonym, ale nechci, aby to rodina ještě věděla.
Vlastně není ani nic jistého, ale jsem pozvána na pohovor do zaměstnání. Jedná se kancelářskou pozici, ale pro mne skvělé výhody. Pracovní doba, využití angličtiny i vystudovaného oboru. Vzdálenost od domova.
ALE jsem ještě na RD, mám více než půl roku do třetích narozenin dítěte, navíc mám ještě jedno školní dítě. A teď nevím, zda šáhnout po nabídce v případě, že by mě vzali, a nebo být ještě alespoň přes prázdniny s dětmi doma a užít si léto (takový byl dlouhodobý plán).
Mladší dítě by šlo do jesliček a starší asi příměstské tábory. Jsem s většího města, po rodičovské dovolené se mám kam vrátit, ale ráda bych pracovala více v oboru a tahle nabídka je pro mě opravdu, jak dělaná. Vlastně řeším jen dva až tři měsíce, což je z dlouhodobého hlediska nic. Finance asi nehrají zásadní roli. Pracovat spíše chci, protože mě to baví.
Co byste udělali vy na mém místě?