Nova prace - zivotopis
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nepsat měsíce, jen celé roky- 2014 to a to, 2015 to a to… Brigády někde také fungují, ale záleží na příbuznosti oboru. Na druhou stranu- dostat se na výběrko a tam pak vypadat jako trubka není žádné vítězství. Takže- přiměřeně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma píše:
Souhlasím, má sestra po škole obíhala výběrová řízení, nikde jí nechtěli, že neměla praxi. Asi u dvacátého výběrka jí ruply nervy, manažera seřvala na tři doby, že rozum dá, že když právě vylezla ze školy, že nemá praxi a když každý vyžaduje praxi, tak jí nikdo práci asi nedá, že obíhá výběrka jak pitomá. Bez praxe praxi nikdy v takovém případě nezíská a už toho má tak akorát dost a práskla dveřmi. Už nebyla korektní, ani asertivní, byla přesvědčena, že má v dané firmě utrum, ale prý se jí aspoň ulevilo. Za hodinu jí manažer volal, že je úžasná, že si nic nenechá líbit a bere jí. Tak získala moje sestra své první zaměstnání
Tak nejak podobne (durazne konstatovani, ze dokud ho nekdo ve vystudovanem OBORU nezamestna, tak nikdy nebude mit praxi v OBORU, ale jen mimo OBOR) odpovedel manzel u posledniho vyberka a vzali ho i bez praxe v OBORU.
- Citovat
- Upravit
Koukám, že jste se tu do zakladatelky pěkně z vostra někteří pustili. Tady je svatých „poctivců“, až mě z toho rozum zůstává stát. Zakladatelko, nedej na ně, realita u nich bude jiná. Tady se totiž moc rádo moralizuje a ty ses dala příliš všanc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
chtela bych nastoupit do nove prace takze jsem ve fazi kdy jsem oslovila nekolik firem a uz prisly nabidky at poslu zivotopis ze me pozvou na pohovor. Problem je ze mam v danem oboru malo zkusenosti - 2 prechozi prace, jedna trvala tristrvte roku a jedna rok, a posledni rok a pul jsem byla bez prace kvuli rodine. Premyslela jsem CV trochu „vylepsit“, ne vylozene lhat ale treba napsat ze misto 3/4 roku rok tak nejak, proste kdyz chteji cloveka s praxi aby me alespon zkusili, jsem si jista ze na tu nabizenou pozici mam ale nechci skoncit aniz by me alespon pozvali na pohovor. Nevite jak to chodi v praxi, obvolava perzonalista byvale prace (uz je to vic nez 3 roky co jsem tam delala tak si me asi ani pamatovat nebudou)? Chtela bych uz od prosince nebo max ledna normalne pracovat nejde mi o nejake vyhody ale jak jsem ted mimo tak mam z tech nastupnich veci okolo dost nervy… Diky moc za info.
Klidne si zivotopis pribarvi. Zaprvy to nikdo neoveruje a za druhy firmy taky nehrajou fer. A kdyz nebudes chvalit sebe sama v zivotopise, nikdo jinej to za tebe meudela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavne jsem chtela vedet jak to chodi, pokud ma nekdo zkusenosti. Nechci nikomu lhat a pod ale trosku pribarvit CV protoze po dosavadnich zkusenostech pokud nemate nejakou vetsi praxi vetsinou vam ani neodpovi na mail, v lepsim pripade poslou formulku ze nevyhovujete profilu uchazece a hodne stesti v dalsim hledani. Takhle uz shanim oz zari, a to jsem obor studovala. Chci se alepson dostat na pohovor a ukazat co umim ale (krome jednoho pripadu) se zatim nedari proto to resim. Stejne pokud firma zjisti ze ji budu prospesna a budu vdecna za praci tak ji bude zpetne asi jedno co v CV mam nebo nemam ![]()
- Citovat
- Upravit