Nová rozkládací rohová sedačka

957
22.10.23 14:28

rozkládací rohová sedačka z Polska

Můžete mi někdo poradit s nákupem nové sedací soupravy? Vždy jsem kupovala v Ikea, ale teď jsem si tam nevybrala. Chci rohovou a rozkládací na opravdu hodně občasné přespání.
A dotaz zní - máte tip na nějaký showroom, kde je velký výběr na jednom místě? Může být i tip na polský obchod, kousek od hranic. Co se týká ČR, tak vše v okolí D1, mezi Ostravou a Prahou, často tu trasu jezdím, můžu si sjet a okouknout to.
Další dotaz - koupily byste sedačku z internetu? Pokud ano - opět prosím o tip na osvědčený eshop. Nemám moc vysoký rozpočet, pokud se vejdu do 25000 Kč bude to perfektní. A na eshopech jsou moc hezké sedací soupravy v této cenové kategorii, ale přece jen bych si ráda na sedačku sedla a zkusila pohodlnost a osahala si potah.
Moc díky za postřehy a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21964
22.10.23 15:57

My jsme teď zrovna objednali novou sedačku od Phase. Ale rohová bude vysoko nad tvůj limit. Z eshopu bych sedačku bez zkoušení neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
22.10.23 16:31
@smile_xxx píše:
Mám z XXX Lutz. Já mám se sedačku dražší, velmi často tam mívají slevy.

Diky, sjedu tam kouknout, podle webovek maji docely vyber :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
22.10.23 21:39

Asko nebo sconto, tak mívají krásné i se slevou. Nekupovala bych přes eshop, nevyzkoušíš, neošaháš a budeš zklamaná. Za mě asko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
22.10.23 21:43

Pres internet bych nekupovala. Koupila jsem tak rozkladaci pohovku na chalupu a spani na tom hruza. Na netu samozrejmne vypadala podle fotek kvalitne…
My mame sedacku velkou jak krava ze sconta a dobry :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
4.11.23 08:06

Asi už máš koupeno, ale my jsme kupovali Korfu 1 přes internet. Stála 20 000. Dala se případně vrátit. Je úžasná, nám i hostům se na ní vývorně sedí i leží. Občas na ni usneme u televize, nebo když je jeden z nás nemocný, tak na ni přespí.

Foto ze dne, kdy přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.7.24 21:15

Dobrý večer, je tady někdo se zkušenostmi s Askem v Teplicích a montáží nábytku (skříně, postele, sedačky)? Vybavila jsem u nich byt a teď s hrůzou čekám, co mi doručí. Kvalita komunikace docela dobrá, ale služby s montáží je docela bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí