Nová známost a co na sebe...

284
17.5.24 20:55

Nová známost a co na sebe...

Dobrý večer,

scházím se nějakou dobu s jedním mužem, chodíme často s jeho psem na procházky, takový střední okruh v jeho městě kolem řeky. Už delší dobu bych chtěla pozměnit trochu šatník(kvůli sobě). Dnes jsem byla v Orsay a chtěla jsem nějakou halenku, ale nemám téměř žádné prsa, jsem štíhlá. Mám prostě problém trochu na mou postavu.
A k těm procházkám, nosím legíny, mikiny, termo trika s delším rukávem, batůžek na hory. :D Ráda bych chodila nějak elegantněji oblečená i na to venčení, ale nevím jak. :roll:
Nebo je to blbost tohle řešit?
Téma trochu pro odlehčení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14627
17.5.24 21:20

Tak si vem třeba jednobarevne nevysisovane upnute džíny a k tomu obtahly svetřík. Jít najednou v halence by bylo moc napadne :mrgreen: Nebo nějaké hezké tricko nahoru a svetr volnejsi, jak se teď nosí. Nebo vysoké džíny do pasu a kratsi casual mikinu, jak se teď nosí. A k tomu nějaký batuzek do města, ne turisticky. Městské tenisky, ne trekovky. Nějakou bundu neturistickou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
17.5.24 21:35

Tak zrovna na procházku můžeš mít cokoliv. Já bych si vzala třeba plisovanou midi sukni a k ní bílé tričko a bílé tenisky, přes to džínovou bundu nebo svetřík přes ramena. Nebo košilové šaty s páskem. Nebo volné splývavé kalhoty a k nim nějaký jednoduchý top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
17.5.24 21:39

@Semtex Zapomněla jsem napsat, že mám i elegantní šaty, ale ty jsou zase moc na ty procházky. Ano, koženkový batůžek si koupím. Napadli mě ještě košilove šaty. Ještě k Orsay, žádnou halenku jsem nekoupila… neseděli mi.
Napadly mě ještě košile volnějšího střihu, jaké nosí Francouzky? Myslím k těm legínám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
17.5.24 21:40
@Bogna píše: Více

A jestli je blbost to řešit… tak je i není. Na jednu stranu je móda povrchní, na druhou se díky ní můžeš cítit příjemně a vyzařovat nějaký pocit nebo energii.
Osobně beru legíny, mikiny a termo trika jako funkční oblečení na sport, do posilovny atd. Na rande v přírodě bych volila něco jiného, hlavně ale tak, abych se cítila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
17.5.24 21:40

@Lu1234 Super. Dziska mě nenapadla. :) Napadli mě ještě džínové šaty nebo z lyocelu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
17.5.24 21:42

@Bogna jo, vidíš, kosilove saty taky úplně v pohodě, a totéž třeba nějakou tu volnejsi košili nebo spíše kosilovou tuniku přes úplně kalhoty… nicméně co tak vím, tak chlapům často připadá hodně sexy obycejne čisté bile obtahle tricko a ty upnute džíny :mrgreen: vlasy do vysokého ohonu uvazat a bude cumet :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
17.5.24 21:43

Džínové šaty nebo džínovou sukni s tričkem, na nohy tenisky, jako ozdobu kamínkové náramky.. místo batohu crossbody kabelu…
Není blbost, že to řešíš, je hezké, že Ti na tom (možná i na něm :) ) záleží. Přeji samá příjemná rande :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
17.5.24 21:44
@Lu1234 píše: Více

Já zase jsem trochu blázen v tom, že já potřebuji mít nohy v teple, nesmí mi nikde profukovat a ty legíny jsou úžasné. Rifle mě třeba studí, ale nosím je samozřejmě, do obchudu, práce a tak…
Tak mě právě napadla ta maxi košile. Úzké mi nesluší, myslím ty úplé, vypadám jak lesba v nich. :D Maximálně s volány, ale ta se zase nehodí na to venčení…
Fakt se cítím jak kráva trochu. Máte pravdu, cítila bych se na těch procházkách lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6004
17.5.24 21:46

Tak elegantněji, ale zároveň vhodné na procházku jsou třeba legíny a k nim volná košile, košilové šaty, nebo třeba takové ty tričkové oversize šaty a k nim do pasu pásek a k ním kecky a nebo volné lehké kalhoty a k nim oversize tričko, které zakasáš částečně do kalhot.
V Orsay mi zrovna ty kousky také nesedí. Co třeba zkusit H&M, F&F a já třeba ráda nakupuji i v Terranově, občas tam narazím na super kousky.
Nejraději mám Zaru, ale nevím kde bydlíš, ta je u nás jen v pár městech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
17.5.24 21:49

To je super volba. Vem k nim sandálky bez podpatku nebo bílé tenisky. A kabelka udělá stylu lepší službu než batoh, byť městský. Záleží ale taky, kolik věcí s sebou nosíš…
Ještě k legínám - nechala bych je na doma, na sport nebo na túru. Na rande v přírodě spíš džíny nebo jiné kalhoty nebo delší šaty/ sukni. Jak jsi psala o té košili, tak třeba lehká lněná košile s ohrnutými rukávy rozepnutá přes tílko nebo crop top by vypadala hezky. A k tomu džíny, sandály…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
17.5.24 21:51

Resit obleceni rozhodne neni blbost, pro me je to hodne dulezite.
Jsem v tomhle povrchni a vim to o sobe.
Na prochazky se psem si klidne vezmu i sukni a tenisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
17.5.24 22:02

Já nemám žádná prsa a mám ráda košíkové šaty. Ideální.
Když mají velký výstřih, tak si beru pod to tílko. A je to příjemné a slušivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.5.24 07:09

@Ťarbík01 Myslíš třeba něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.5.24 07:12

@Kockazvysocan Máš pravdu. Žena se chce cítit hezky. A nevadí, že jsem teda štíhlá a malé prsa a budu mít třeba takovou košili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková