Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý večer,
scházím se nějakou dobu s jedním mužem, chodíme často s jeho psem na procházky, takový střední okruh v jeho městě kolem řeky. Už delší dobu bych chtěla pozměnit trochu šatník(kvůli sobě). Dnes jsem byla v Orsay a chtěla jsem nějakou halenku, ale nemám téměř žádné prsa, jsem štíhlá. Mám prostě problém trochu na mou postavu.
A k těm procházkám, nosím legíny, mikiny, termo trika s delším rukávem, batůžek na hory.
Ráda bych chodila nějak elegantněji oblečená i na to venčení, ale nevím jak. ![]()
Nebo je to blbost tohle řešit?
Téma trochu pro odlehčení. ![]()
Tak si vem třeba jednobarevne nevysisovane upnute džíny a k tomu obtahly svetřík. Jít najednou v halence by bylo moc napadne
Nebo nějaké hezké tricko nahoru a svetr volnejsi, jak se teď nosí. Nebo vysoké džíny do pasu a kratsi casual mikinu, jak se teď nosí. A k tomu nějaký batuzek do města, ne turisticky. Městské tenisky, ne trekovky. Nějakou bundu neturistickou… ![]()
Tak zrovna na procházku můžeš mít cokoliv. Já bych si vzala třeba plisovanou midi sukni a k ní bílé tričko a bílé tenisky, přes to džínovou bundu nebo svetřík přes ramena. Nebo košilové šaty s páskem. Nebo volné splývavé kalhoty a k nim nějaký jednoduchý top.
@Semtex Zapomněla jsem napsat, že mám i elegantní šaty, ale ty jsou zase moc na ty procházky. Ano, koženkový batůžek si koupím. Napadli mě ještě košilove šaty. Ještě k Orsay, žádnou halenku jsem nekoupila… neseděli mi.
Napadly mě ještě košile volnějšího střihu, jaké nosí Francouzky? Myslím k těm legínám?
@Bogna píše: Více
A jestli je blbost to řešit… tak je i není. Na jednu stranu je móda povrchní, na druhou se díky ní můžeš cítit příjemně a vyzařovat nějaký pocit nebo energii.
Osobně beru legíny, mikiny a termo trika jako funkční oblečení na sport, do posilovny atd. Na rande v přírodě bych volila něco jiného, hlavně ale tak, abych se cítila dobře.
@Lu1234 Super. Dziska mě nenapadla.
Napadli mě ještě džínové šaty nebo z lyocelu…
@Bogna jo, vidíš, kosilove saty taky úplně v pohodě, a totéž třeba nějakou tu volnejsi košili nebo spíše kosilovou tuniku přes úplně kalhoty… nicméně co tak vím, tak chlapům často připadá hodně sexy obycejne čisté bile obtahle tricko a ty upnute džíny
vlasy do vysokého ohonu uvazat a bude cumet
![]()
Džínové šaty nebo džínovou sukni s tričkem, na nohy tenisky, jako ozdobu kamínkové náramky.. místo batohu crossbody kabelu…
Není blbost, že to řešíš, je hezké, že Ti na tom (možná i na něm
) záleží. Přeji samá příjemná rande ![]()
@Lu1234 píše: Více
Já zase jsem trochu blázen v tom, že já potřebuji mít nohy v teple, nesmí mi nikde profukovat a ty legíny jsou úžasné. Rifle mě třeba studí, ale nosím je samozřejmě, do obchudu, práce a tak…
Tak mě právě napadla ta maxi košile. Úzké mi nesluší, myslím ty úplé, vypadám jak lesba v nich.
Maximálně s volány, ale ta se zase nehodí na to venčení…
Fakt se cítím jak kráva trochu. Máte pravdu, cítila bych se na těch procházkách lépe…
Tak elegantněji, ale zároveň vhodné na procházku jsou třeba legíny a k nim volná košile, košilové šaty, nebo třeba takové ty tričkové oversize šaty a k nim do pasu pásek a k ním kecky a nebo volné lehké kalhoty a k nim oversize tričko, které zakasáš částečně do kalhot.
V Orsay mi zrovna ty kousky také nesedí. Co třeba zkusit H&M, F&F a já třeba ráda nakupuji i v Terranově, občas tam narazím na super kousky.
Nejraději mám Zaru, ale nevím kde bydlíš, ta je u nás jen v pár městech.
To je super volba. Vem k nim sandálky bez podpatku nebo bílé tenisky. A kabelka udělá stylu lepší službu než batoh, byť městský. Záleží ale taky, kolik věcí s sebou nosíš…
Ještě k legínám - nechala bych je na doma, na sport nebo na túru. Na rande v přírodě spíš džíny nebo jiné kalhoty nebo delší šaty/ sukni. Jak jsi psala o té košili, tak třeba lehká lněná košile s ohrnutými rukávy rozepnutá přes tílko nebo crop top by vypadala hezky. A k tomu džíny, sandály…
Resit obleceni rozhodne neni blbost, pro me je to hodne dulezite.
Jsem v tomhle povrchni a vim to o sobe.
Na prochazky se psem si klidne vezmu i sukni a tenisky.
Já nemám žádná prsa a mám ráda košíkové šaty. Ideální.
Když mají velký výstřih, tak si beru pod to tílko. A je to příjemné a slušivé.
@Kockazvysocan Máš pravdu. Žena se chce cítit hezky. A nevadí, že jsem teda štíhlá a malé prsa a budu mít třeba takovou košili?