Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jsem tu uplně nova tak bych si rada s někym tady dopisovala.Je super že si člověk může tady něco nového dozvědět.My s přítelem se snažíme teprve první měsíc tak pochybuji že to tak brzy vijde,ale moc by jsme si to přaly.Za 14.dní bych měla dostat ms.Tak uvidíme.No začína se mi točit docela hlava jak vstynu ale už si připadam že to mam nak vsugerovane nebo co…Budu rada když si budete semnou dopisovat.Děkuji všem…Deny
Ahoj, psát si můžeme. Já se pokouším 3.měsíc, no uvidíme. Potratila jsem v březnu. Těhot. jse fakt super pocit. Zkus vylepšit češtinu, díky.
Ahojky ![]()
vitam Te tu!Taky se rada pripojim do Tvoji debaty…
Ja jsem tu uz nejaky ten patek
S pritele zaciname 5mesic neuspesneho snazeni po vysazeni HA (brala jsem ji 6let) od vysazeni mi nechodi MS vubec a tehu taky nikde…Jsem na gynde uz jako doma,ve ctvrtek tak mam zase namireno a snad uz se zacne neco dit…Jinak je mi 21let…
Tak pisni neco o sobe atd… ![]()
To závidím - ten věk, ale to máš ještě čas. Mne je 28 - bohužel dřív to nešlo zkoušet - dostudovat a splatit úvěr na byt - splácejte to z jednoho platu!
Jj,muj vek je taky to jediny,co me uklidnuje
jeste mam spoustu casu,ale i tak je to na psychiku narocny a je jedno kolik komu je…
A jak dlouho se snazite?A 28 je normalni vek,vis jak to v dnesni dobe je…
Jeste,ze my zadny uver nemame o to je to jednodussi.
Nykynka: Snažíme se od června, ale v lednu jen jedna akce a hned bylo těhu, ale … bum. Nemáš strach, že jednou přijdeš třeba na to, že jsi si nic neužila, když teď otěhotníš? Kamarádka měla dítě v 19 a teď mi připadá jak v pubertě, pořád chce chodit na disko. No v 18letech chtěla být doma a dělat pro milého véču.
Osmanka:
no,ja nemam pocit,ze jsem si nic neuzila
byla jsem docela cislo,od 14let courala po diskotekach,mela 6let staleho pritele,potom jsme se rozesli a ja si skoro 2roky hooodne uzivala,diskotek,oslav,chlapu a celkove vseho!Nemuzu si stezovat,ze bych nemela mladi a volnost!Se soucasnym pritelem je vse ok,nic si nezakazujeme,skoro rok uz spolu bydlime,jsme zasnoubeni a mame zamluveny termin svatby…takze ja se urcite citim byt pripravena na 99% a vim,ze dite chci a vsechno zvladneme!Za mesic mi bude 22let,zadne tehu se nekona a mame problemy,takze driv jak ve 23letech ho mit nebudu,mozna i dyl myslim,ze to je na prvni dite akorat!
Kolik je Tobe?
deny2266 píše:
Ahoj holky jsem tu uplně nova tak bych si rada s někym tady dopisovala.Je super že si člověk může tady něco nového dozvědět.My s přítelem se snažíme teprve první měsíc tak pochybuji že to tak brzy vijde,ale moc by jsme si to přaly.Za 14.dní bych měla dostat ms.Tak uvidíme.No začína se mi točit docela hlava jak vstynu ale už si připadam že to mam nak vsugerovane nebo co…Budu rada když si budete semnou dopisovat.Děkuji všem…Deny
Ahoj, taky se s přítelem teprve začínáme snažit ![]()