Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čauky moc vás jako nová prosím o radu.
V prosinci jsem mněla velkou mezeru nebrala jsem HA.i tak ms přišla v pořádku
31.12cykli jsou 26dní.Dnes zatím ms nedorazila před týdnem jsem mněla jako by ms jeden den-krvacení.sex byl 4.1.kdy prosím už byl byl těhu test jisty?zatím nega.
Pokud byl ten sex 4.1. a pak už žádný nebyl, nebo byl pouze s ochranou, tak už by test určitě ukázal, zda jsi těhotná či ne.
Ahoj, ono se někdy po vysazení stává, že je MS rozházená. Takže těžko radit. Asi bych brala poslední MS 31.12. Ten jeden den krvácení mohla i nemusela být MS. Já bych si udělala test tak 1.2.
Ono toho 4.1. by jsi stejně neměla mít plodné dny. Vlastně já bych v té době měla ještě MS
Plodné dny jsou kolem 13. dne po MS. Takže v tom týdnu jsi nejplodnější. Před a po je malá šance na otěhotnění.
Prostě zkoušej těhu testy a pokud se MS nedostaví ještě 10 dní, tak bych šla na gynekologii.
těhlikováVenyx píše: Čauky moc vás jako nová prosím o radu.
V prosinci jsem mněla velkou mezeru nebrala jsem HA.i tak ms přišla v pořádku
31.12cykli jsou 26dní.Dnes zatím ms nedorazila před týdnem jsem mněla jako by ms jeden den-krvacení.sex byl 4.1.kdy prosím už byl byl těhu test jisty?zatím nega.
Ahoj, já měla ms 4.8. a po 24 dnech, kdy měla být ms sem jen špinila, ale test byl negativní, po týdnu jsem si ho udělala znovu a už byl pozitivní. Prostě někdy prý to trvá než se hodnoty HCG hormonu objeví v dostatečném množství, aby byl prokazatelný v moči. ![]()
Nejspíš mám ale rozházené hormony pač nechraněný styk byl krátce po ms děkuju moc za odpovědi.
Pokud míváš běně cykly 26 dní tak můžeš mít plodné dny i dřív a těhulka být můžeš. Mimochodem, to že plodné dny jsou až 13tý DC je ve většině pravda, ale můj první syn byl počatý 9DC a to mám interval mnohem delší 35 i víc dní. Já si teda test dělala až 40tý den, s tím že jdu na vyvolávačku (jako obvykle). MUDra mi rovnou na UTZ ukázala že to vyvolávat nepůjde
.
Tak to jsem zvedavá počkám tak týden a bud ms dorazí nebo testik.jinak přiznaky jako bolest prsu,a trochu píchaní v boku přikladám k tě vysazené HA
Přesně tak, já se u druhého těhu probudila s tím, že mi bolí prsa a hned jsem věděla že jsem „V TOM“ . Šance na otěhotnění samozřejmě je, ale menší. Ono jsi klidně díky vysazení prášků mohla mít ovulaci úplně jinak. A taky se říká, že po vysazení je velká šance na otěhotnění. Tak uvidíš. Ber to tak padesát na padesát. ![]()
Ahoj, já u druhého těhotenství jsem také měla jakoby měsíčkyneměsíčky, takové dvoudenní špinění a pak nic. Potom mi začalo dělat špatně, když jsem cítila uzeniny " a byla jsem doma", za 9 měsíců jsme měli druhého synka ![]()