Nováček - rada k menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.1.12 17:31

Nováček-rada k menstruaci.

Čauky moc vás jako nová prosím o radu.
V prosinci jsem mněla velkou mezeru nebrala jsem HA.i tak ms přišla v pořádku
31.12cykli jsou 26dní.Dnes zatím ms nedorazila před týdnem jsem mněla jako by ms jeden den-krvacení.sex byl 4.1.kdy prosím už byl byl těhu test jisty?zatím nega.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
26.1.12 17:35

Pokud byl ten sex 4.1. a pak už žádný nebyl, nebo byl pouze s ochranou, tak už by test určitě ukázal, zda jsi těhotná či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
26.1.12 17:38

Ahoj, ono se někdy po vysazení stává, že je MS rozházená. Takže těžko radit. Asi bych brala poslední MS 31.12. Ten jeden den krvácení mohla i nemusela být MS. Já bych si udělala test tak 1.2.
Ono toho 4.1. by jsi stejně neměla mít plodné dny. Vlastně já bych v té době měla ještě MS :mrgreen: Plodné dny jsou kolem 13. dne po MS. Takže v tom týdnu jsi nejplodnější. Před a po je malá šance na otěhotnění.
Prostě zkoušej těhu testy a pokud se MS nedostaví ještě 10 dní, tak bych šla na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.12 17:48
těhlikováVenyx píše: Čauky moc vás jako nová prosím o radu.
V prosinci jsem mněla velkou mezeru nebrala jsem HA.i tak ms přišla v pořádku
31.12cykli jsou 26dní.Dnes zatím ms nedorazila před týdnem jsem mněla jako by ms jeden den-krvacení.sex byl 4.1.kdy prosím už byl byl těhu test jisty?zatím nega.

Ahoj, já měla ms 4.8. a po 24 dnech, kdy měla být ms sem jen špinila, ale test byl negativní, po týdnu jsem si ho udělala znovu a už byl pozitivní. Prostě někdy prý to trvá než se hodnoty HCG hormonu objeví v dostatečném množství, aby byl prokazatelný v moči. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.12 17:53

Nejspíš mám ale rozházené hormony pač nechraněný styk byl krátce po ms děkuju moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
26.1.12 17:54

Pokud míváš běně cykly 26 dní tak můžeš mít plodné dny i dřív a těhulka být můžeš. Mimochodem, to že plodné dny jsou až 13tý DC je ve většině pravda, ale můj první syn byl počatý 9DC a to mám interval mnohem delší 35 i víc dní. Já si teda test dělala až 40tý den, s tím že jdu na vyvolávačku (jako obvykle). MUDra mi rovnou na UTZ ukázala že to vyvolávat nepůjde :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.12 18:02

Tak to jsem zvedavá počkám tak týden a bud ms dorazí nebo testik.jinak přiznaky jako bolest prsu,a trochu píchaní v boku přikladám k tě vysazené HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.12 18:05

Bolest prsou je první příznak těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
26.1.12 18:13

Přesně tak, já se u druhého těhu probudila s tím, že mi bolí prsa a hned jsem věděla že jsem „V TOM“ . Šance na otěhotnění samozřejmě je, ale menší. Ono jsi klidně díky vysazení prášků mohla mít ovulaci úplně jinak. A taky se říká, že po vysazení je velká šance na otěhotnění. Tak uvidíš. Ber to tak padesát na padesát. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.1.12 19:15

Ahoj, já u druhého těhotenství jsem také měla jakoby měsíčkyneměsíčky, takové dvoudenní špinění a pak nic. Potom mi začalo dělat špatně, když jsem cítila uzeniny " a byla jsem doma", za 9 měsíců jsme měli druhého synka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí