Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nově bude možné se očkovat v lékárně, zatím je to pilot.
Já v tom žádný přínos nevidím, co vy?
@z.pepa píše: Více
já také ne, když se chci nebo musím očkovat, tak není problém u obvoďáka, a asi se raději nechám píchnout od zdravotní sestry, která to dělá stokrát za měsíc, než u magistry, která to nedělala nikdy ![]()
@stinga píše: Více
Nebudou očkovat magistry, ale lékař, který bude v té lékárně.
Článek se mi nechce číst, dočetla jsem jen, že se musí objednat na portále a pak, že lékárník ho odvede k lékaři
každá lékárna zaměstná lékaře kvůli očkování na chřipku
, objednávat se přes portál, donést seznam léků - proboha proč? když u praktika tohle všechno jde bez objednávek a bez ničeho, zavolám, přijdu, oočkují mě a čau
@z.pepa píše: Více
asi nějaká lobby toho portálu na objednávání toho očkování ![]()
@stinga píše: Více
To si nemyslím, spíš lobby lékáren, nemyslím si, že to budou dělat zadarmo.
Mně se to líbí. Nepracuju v místě trvalého bydliště a tedy lékaře mám daleko. Tohle mi pravidelná očkování zjednoduší.
@HornyHippo píše: Více
Aha, to mi vlastně nedošlo, že někdo má doktora tak daleko, jo to by pro takovou skupinu lidí mohlo nějaký přínos mít.
Jen pro zajímavost, jak řešíte nemoc, to jedete s angínou k dokotorovi do trvalého bydliště?
Za mě taky blbost. Když chci/nechci nějaké očkování, tak o tom debatuji se svou doktorkou. Jen najede na složku a má tam celou mou historii. Nevím, proč bych měla např. s výpisem od lékaře do té lékárny. ![]()
@z.pepa někteří lidé dokonce praktického lékaře nemají, jiní mají problém se současným a nedaří se jim nalézt jiného.
@Paní.Norrisová píše: Více
O výpisu se nikde nepíše, jen o tom, že tam proběhne rozhovor s lékařem.
@Velryba černá píše: Více
To by bylo na jinou debatu.
Nechápu, jak někdo nemůže mít praktika, třeba MojeAmbulance nabírá pořád a ty jsou snad všude. Stejně tak nechápu, jak někdo může být u doktora, se kterým má problém, vždyť jde o život.