Reakce na Bexsero (syn 8. měsíců)

3
11.7.25 17:36

Reakce na Bexero

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám syna 8 měsíců, byl očkován Bexero vakcínou, první den po očkování byl pouze unavený, měl zvýšenou teplotu, druhý den jedl všechno, pil všechno příkrmy atd, ale k večeru odmítl mléko. 3. den nechtěl vůbec nic, stěží jsem do něj dostala 3 flašky mlíka za celý den a 4. den má zase zvýšenou teplotu 37,8 a odmítá mléko jen vidí flašku tak se vzpouzí začne křičet. Před očkováním flaška nic nebyl problém. Volala jsem doktorce ta mi řekla že je hlavní že aspoň něco málo sní a vypije …chtěla bych vědět zda se to stalo někomu taky.
Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1846
11.7.25 18:09
@AntoJ píše: Více

Jojo, u nás to bylo podobné. Dokázala jsem do něj dostat mléko jenom ve spánku…přešlo to asi za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.7.25 12:28

@ALIPELI bojkotoval i tu flašku?
On se napije čaje ale jak zjistí že je to mléko tak protestuje a nevypije ani kapku.
Dnes to máme takhle 3 den co nechce pít mléko. Jsem z toho docela na nervy, protože do roka by to mléko měl mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.25 13:06

Švagrová zrovna řeší ted u dcery (9m) po bexseru 1.davka hodně silný reflux a můj syn měl po druhé dávce slabší reflux, ale občas ho sem tam něco ještě nakopne ještě teď a to uz je to 3 měsíce, a před tím to také neměl. Pravděpodobně má vakcína vliv na zažívání🤷🏽‍♀️.
Nicméně raději toto, než chytit samotnou nemoc.

• Citovat
  • Upravit
1846
12.7.25 13:20

Caj nebyl v podstatě problém, ale jakmile si cucnul mléka :zed:
Takže jsme po dohodě s doktorkou přešli přes den komplet na normální stravu, ráno kase, ke svačině jogurt, oběd a 2. oběd prikrm, odpoledne svačina ovoce/presnidavka a večeře kase (tu jsme museli bez mleka, jinak v noci zvracel; to nám dělá vždy u zoubků) a v noci 1× flašku (víc toho nechtěl). Dostal do sebe všechny potřebné živiny. Po další dávce bexera už mléko přes den nechtěl nikdy a od 3. davky už ani v noci. Vždy ho k tomu ale zlobily i zuby, takže to úplně nejde svalit jenom na očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.7.25 13:23

@ALIPELI a po třetí dávce se vrátil k mlíku? Bojim se aby ho pak nechtěl vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
12.7.25 13:29

Nevrátil. Ale stačí, když má za den aspoň 150g jogurtu a třeba sýr. Už to není kojenec, nepotřebuje toho tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek