Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dnes jsem rozdělala další balík s plenkama Pampers,a k mému údivu jsou docela jiné. ![]()
Máte s nimi nějakou zkušenost? Zatím se jeví docela dobře,mají pružný pas,žlutou linku ,která dělí půlku pleny a tím víte kam až můžete dát prdítko miminka,a na suchém zipu je červeně označená místa na lepítko.Zdají se míň silné a více tvarované.Na plenkách jsou i jiné obrázky. Koukala jsem jako blázen a doufám že budou fajn.
![]()
Právě že stejný,žádná změna ani na obalu není napsáno nic.Obal je nadále zelený,stejný jako předtím.Jsem z toho paf
,ale zatím příjemně.
používáme velikost 4.MAXI, 7-18 kg
hako, a neni tam obrazek housenky? ja jsem je videla u svagrove, a podle te housenky se daji poznat ty „pruzici“, driv to podle obalu poznat neslo.
Jasně nějaká housenka tam je,( na suchém zipu),jinak snad obrázky jsou hodně podobné,ne-li stejné jako u těch předešlích.Uvidíme jaké budou ![]()
mno a cenově jsou stejné? Koukala jsem na stránky pampers a žádnou novinku jsem tam nenašla…
KORENO,kupovala jsem je v Makru a dva balíky stáli něco kolem 600,–
Na obalu taky nic nebylo,koupila jsem je s tím že kupuji teď už vlastně sraré plenky a po rozbalení
.Doufám že to nebyl nějaký limitovaný sortiment a já tu nedělám zbytečný rozruch-to bych nerada.Zatím si na „NOVÉ PLENKY“ neztěžuji
Diky za info, já jse zvědaváááá. Já měla pampers rada, ale ten pružný pas mi chyběl, tak teď mám chuť to vyzkoušet. MOhly vyste některá nafotit tu housenku, abych je poznala? sim sim
Jinak ted jsem načená z „novych“ huggies, používáme pětky. A je super, že jsou víc vykrojené a malému nelezou dolů. Mám trochu bříško - jako ttínek:-) a maminka vlastně taky:-))
Ahojky maminy, nerada bych vám brala iluze, i já jsem byla nadšena novými pružnými boky u plenek pampers, psala jsem si na jejich info středisko a odpověděli mi, že jde pouze o limitovanou sérii. Ty pružné s housekou na obalu mají prý v Globusu, jsou od jinýho distributora.
nové pleny
tak to spíš nějaká loterie… Poprvé jsme se na ně natrefila loni, jsou to jenom 4 v naprosto totožném balíku i ceně. Mají pružný pas a obrázek i na zadku. Senzace, docela jsem zajásala, ale jaké bylo překvapení, když pak ve všech ostatních balících byli zas ty starý. Onehdá jsem zas měla štěstí a jeden balík koupila, a pak už zase nic
Zkrátka to ber tak, že si byla vyvolená…
včera jsem byla v globusu a tam pampers s housenkou měli.Jestli jsou to ty o kterých píšete nevim, ale ta housenka je docela nepřehlédnutelná.Nekupovala jsem je protože měli v akci pampers ‚normální‘
Taky jsem je kupovala asi přes 2 měsíci v Globusu - měli je v akci a měli jen velikost 4+ (ostatní tam měli klasické nepružící a všechny 4+ měli s housenkou). Teď už je nemají ![]()
To mate asi premium care-drive jsem je kupovala a vypadaj tak jak pisete…