Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
To je normální, že prsa nejsou tolik nalitá jako ty první dny. Mimčo si vytáhne co potřebuje, hlavně se nenervuj, hodně pij, můžeš si prsa nahřávat a masírovat. Já střídám na každé kojení jiné. Můžeš zkusit i odsávačku, to taky stimuluje tvorbu Mléka
Děláš to správně, prostě pokračuj tak jako do teď. Tvorba mlíka se za chvíli upraví podle potřeb tvého dítěte. Jestli má dost počůraných plínek a přibírá, tak je vše v pořádku. Hlavně se moc nezkoumej a nestresuj. Chce to kojit, kojit, kojit.
Hlavně buď v klidu, mne malá od začátku prostě pije každé kojení z obou prsou. Pribira tabulkove a bude mít 6m a mliko ji zatím stačí
.
Taky mám právě týdenní mimino a prsa konečně povolily, splaskly a nebolí. Mlíka je ale pořád dost, ono to tak jen vypadá, když už nemáme ty melouny
neboj, koj jak bude prcek. chtit, klidně z obou a ono se to ustálí.
Kojila jsem dle potreby- jednu dobu i z obou prsou. Pokracuj v tom, co delas
![]()
Kojila bych z obou prsou. Po vypití jednoho nabídnout druhé, buď si dá nebo ne. A tím pak zase začít při dalším kojení. Bude to dobrý neboj.
To je normální, stridej prsa, nabízejí častěji a hooodne odpočívej, pij tekutiny. Mě se po malém spánku( byla jsem dost unavená) přes den s dítětem vždy prsa nalila lépe, než když se přes den honíš s domácími pracemi.
Ano, dá si teď z obou prsou, tak snad se množství navýší. Měla jsem strach, že o mlíko přicházím.
@andelka83 přesně tak jsem to dělala taky
a ještě z toho prvního „vycucnutyho“ doodstrikala ten zbytecek do mrazáku do zásoby
takhle jsem postupně plnila zamrazenou skleničku s mlikem jednu po druhé ![]()