Novorozenec nespí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.11.12 19:14

Novorozenec nespí

Už jsem zoufalá, naše týdenní mimi neustále pláče, ve dne, v noci, usne tak na 10 minut a pak zase řev.. Spí jen v kočárku. Prdí normálně, teď jsem mu dala i Espumizan, kdyby náhodou. Doma v košíku má zavřený oči, ale jakmile přestanu jezdit pláče… Poradíte někdo něco? :,(. Promiňte za anonymitu, stydím se, že nejsem schopná se postarat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
26.11.12 19:19

Nemas se za co stydet. Neni to tim ze se spatne staras. Nas prcek delal to same. Zacala jsem mu pred kazdym jidlem davat kapky infacol na brisko. A koupili jsme houpacku od fisher price ktera za nas houpala a maly spal:-D Jinak pokud kojis zkus casteji jestli je dost napapany:-) Neboj ono se to zlepsi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
26.11.12 19:20
@Anonymní píše:
Už jsem zoufalá, naše týdenní mimi neustále pláče, ve dne, v noci, usne tak na 10 minut a pak zase řev.. Spí jen v kočárku. Prdí normálně, teď jsem mu dala i Espumizan, kdyby náhodou. Doma v košíku má zavřený oči, ale jakmile přestanu jezdit pláče… Poradíte někdo něco? :,(. Promiňte za anonymitu, stydím se, že nejsem schopná se postarat.
šátek a nosit ;) taky jsem měla uřvánka, takže vím, jaká je to paráda :lol: :lol: Spal jen na rukách a to po deseti minutách, usínal ve 4 h ráno :? A nebo druhá rada, jak jsem se tady nedávno dozvěděla, nechat děcko řvát dokud nebude modré, protože i takové malé mimino vymýšlí a prudí bezdůvodně matku 8o :roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.12 19:21
@Katka86 píše: šátek a nosit ;) taky jsem měla uřvánka, takže vím, jaká je to paráda :lol: :lol: Spal jen na rukách a to po deseti minutách, usínal ve 4 h ráno :? A nebo druhá rada, jak jsem se tady nedávno dozvěděla, nechat děcko řvát dokud nebude modré, protože i takové malé mimino vymýšlí a prudí bezdůvodně matku 8o :roll: :roll: :roll:

O tom šátku budu asi přemýšlet, to vykřičení se mi zdá moc drastický.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.12 19:24
@nunik123 píše:
Nemas se za co stydet. Neni to tim ze se spatne staras. Nas prcek delal to same. Zacala jsem mu pred kazdym jidlem davat kapky infacol na brisko. A koupili jsme houpacku od fisher price ktera za nas houpala a maly spal:-D Jinak pokud kojis zkus casteji jestli je dost napapany:-) Neboj ono se to zlepsi:-)

A jak jste to řešili v noci?

• Citovat
  • Upravit
492
26.11.12 19:25

Ahoj, taky jsme na tom byli stejne, male je uz 6mes. mela poradnou koliku chudinka, kapky jsme nedavali. vydrzeli jsme to. davej casto k prsu, castej prebaluj, klidne vozit jsme se u vozeni stridali, byla sem moc unavena, ale byla to jen 14ti denni etapa, pak prisla dalsi a dalsi a vzpominame se smichem, je dulezite aby jste byli vy dva v klidu mimco bude spokojene. jen si musi zvyknout co je noc a den a navse nove kolem :hug: :* takhle jsme to meli a delali my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
26.11.12 19:25
@Anonymní píše:

Já si to bez šátku nedovedu představit, jen se řvalo a řvalo, nevydržel nikde, postýlku jsem mohla hodit ze skály :lol: :lol: :lol: pořídili jsme si taky lehátko, tam teda vydržel dýl, ale max tak do 10 minut, někdy ani to né. Já s vykřičením nesouhlasím, to si radši zničím záda nošením :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
26.11.12 19:27

Ahoj, zkus prcka zavinou a pustit bílý šum. U dcerky tohle na stopro zabíralo, usínala během pár minut.

• Citovat
  • Upravit
Caty
26.11.12 19:28

A vykřičet takové malé miminko bych tedy rozhodně nenechávala :cert: to jsou teda pěkně drastické nápady 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.12 19:28
@Katka86 píše:
Já si to bez šátku nedovedu představit, jen se řvalo a řvalo, nevydržel nikde, postýlku jsem mohla hodit ze skály :lol: :lol: :lol: pořídili jsme si taky lehátko, tam teda vydržel dýl, ale max tak do 10 minut, někdy ani to né. Já s vykřičením nesouhlasím, to si radši zničím záda nošením :mrgreen:

Můžeš mi poslat odkaz na to lehátko?

• Citovat
  • Upravit
61
26.11.12 19:29
@Anonymní píše:
A jak jste to řešili v noci?

Proste kdyz jsme sli spat dala jsem si ho k sobe do postele a to pak spinkal. Musis vyuzit momentu kdy zrovna zacne usinat:-)Zaroven si zvyk ze v noci se nepapa cca v tom tretim mesici:-) Jinak odnauceni bylo celkem jednoduche. Kdyz mu bylo kolem ctyr mesicu narazila jsem si postylku ke sve posteli a mel porad pocit ze spime spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.11.12 19:44

Ahoj zkus ho nacpat do zavinovačky a pořádně ho zabal..
Pak zkus uspavac a pust mu vysavač..
Neboj se a nestyd se…Nemáš za co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.11.12 19:46
@Anonymní píše:

@Caty
Já myslím, že ta věta o vyřvání byla myšlena ironicky, neberte to tak doslova!

Moje malá spala v 6m mnohem víc, než jako novorozeně. Prostě jsem ji nosila a nechávala spát na sobě. Ono se to poddá, časem spala v kočárku i po zastavení i 4 hodinky a na postýlku si taky v pohodě zvykla. A nestyď se, tím jsme si prošly snad všechny, to bude dobrý :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.11.12 19:49

V noci spala v košíku, kterým jsem v případě potřeby pohupovala (snad i ze spánku 8o ). A když bylo fakt nejhůř a nedala se položit, tak jsem si sedla doprostřed postele do polosedu, a opřená o pelest jsem dřímala s ní. Po čase se pak nechala položit do košíku. I tak mi denně proplakala v noci klidně i 3-4 hodiny. Fuj, to jsou děsný vzpomínky :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
26.11.12 19:51

Tak na našeho malého zabírají jen dvě věci: první je aby usnul při kojení (to ho pak ale nemůžu dát do postýlky ale položím si ho na sebe a spí se mnou v posteli) a druhá je skákání na míči. Já nebo tatínek si ho vezmeme do náruče a hopsáme na takovém tom velkém cvičícím míči. Malého to vždy uklidní a když usne, tak ho dáme do postýlky. Nevzbudí se ale jen pokud ho položíme na bříško. Na zádech usíná jen velmi vzácně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí