Novorozenecké prdíky

12
31.1.20 00:26

Novorozenecké prdíky

Ahoj maminky,
mám doma 14 denní holčičku a tak před týdnem nás začalo trápit bolení bříška a prdíky. Přes den spinká jako andílek, padne tak 22 hodina a začíná jekot mnohdy až do rána.. Zkusili jsme už kde co - teplé obklady na bříško, kapky co nám doporučila dětská lékařka, masáž bříška, rektální rourka ale nic moc nám nezabírá :,(. Bohužel nekojím, jsme na hypoalergením Nutrilonu který jí dávali i v porodnici. Nemáte některá tip jak bychom jí mohli ulevit?
Děkuji mnohokrát za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.1.20 00:36

Skus změnit UM některým miminkům to pomáhá. U nás zabrali kapky espumisan. Přeji hodně štěstí nás to trápilo cca do 3 měsíců. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
31.1.20 06:57

Hodně štěstí, některá miminka to prostě musí přejít samo, ať vyzkoušíme cokoli :zed: co mě ještě napadá je zkusit jiné kapičky (na trhu jich je spousta), probiotika dáváte? Spousta maminek si chválí kombinaci BabyCalm a BioGaia (u nás nezabralo ani toto). U těch probiotik pár dní trvá, než zaberou. Pak místo teplých obkladů polštářek z dm s peckami třešní. Na masáže bříška použít Pupík (hřejivý gel). Možná i za změna UM by mohla pomoct, jen to nestridat moc často a počkat, až si na jeden druh mlíka zvykne. Dávat hodně na bříško, pokud máte monitor dechu, zkuste na bříško i uložit. Přeji pevné nervy, a kdyby náhodou i tak moc nezabralo, hlavně klid, za pár týdnů to opravdu přejde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.2.20 02:53

@Mispulinek2323 zkusili jsme změnit UM a trochu lepší, nicméně i tak je to pořád dokola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.2.20 02:56

@Bebeluska8 máme dvoje kapičky - sabsimplex a simeticon baby +biogaia. Prarodiče koupili i lepší lahvičku od Nuku tu antikolitickou, ale prostě nám asi nic nezabere :zed: s manželem jsme zoufalí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
1.2.20 11:43
@Novikeli píše:
@Bebeluska8 máme dvoje kapičky - sabsimplex a simeticon baby +biogaia. Prarodiče koupili i lepší lahvičku od Nuku tu antikolitickou, ale prostě nám asi nic nezabere :zed: s manželem jsme zoufalí :,(

Já to přesně znám. Taky nám nezabralo nic :zed: pamatuju si, jak jsem tehdy jako na snižování čekala na ty 3 měsíce, že už to přejde, a připadalo mi to nekonečné. Ale přešlo to, dnes už ani nevím jak, u vás určitě taky bude líp :hug: Zkuste s manželem spát přes den, pokud můžete. Určitě najdeš i spoustu dalších rad, co můžete zkusit, třeba něco z toho zabere. My museli prostě počkat, dnes už se mi to daří vnímat pozitivně - tím, že začátek byl těžký, mi pak mateřská začala připadat jako těžká pohoda, i v období, kdy začal prcek obcházet nábytek, když měl později sérii horších nocí atd. Ve srovnání s tím začátkem prostě pohoda, jakmile se začal usmívat, projevovat hezké emoce atd, začalo to být moc prima. Pevné nervy přeji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí