Noví mobilní operátoři

3347
16.2.16 21:24

nový mobilní operátoři

Zdravím,
jdu se optat protože mě dnes v o2 pěkně nakrkli. Před dvěmi lety jsem si udělala paušál který měl být neomezený s neomezeným internetem. Teď sem na něj lezla více a přišlo mi automatické navýšení kvůli vyčerpání dat o 150 kč!!
Dost mě to vytočilo, samozřejmě sem tam volala a navrhli mi ať si to ještě navýším, na to jim ale prdím!! Prý když koukne na volání apod tak by se mi to vyplatilo. Je jasné že když mám neomezený že to nijak nehlídám. Takže jsem je poslala do háje s tím že se na to kouknu sama.
Ale nějak nevím co vybrat myslela jsem že tam budou mít více nabídek. jinak internet v mobilu už tolik nepotřebuji jako když jsem si to zakládala, v té době jsme doma neměli wifi tak proto jsem chtěla tenhle vyšší.
Při hledání jsem ale narazila i na operátory mě neznámé, máte je někdo? je tady někdo kdo by mi mohl poradit!!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
16.2.16 22:15

Dobrý den, měla jsem s těch novějších operátorů: Kaktus, Tesco Mobile, Lama Mobile, Opencall, Oskarta, Gorila mobil (Gorila mobil už neexistuje), a ted používám Mobil.cz, a musím říct že nejvíc sem spokojená s Mobil.cz, pokud jsi dobiješ kredit máš internet zdarma, a data ti nevypínají jenom ti běží pomaleji, nevím jestli máš zájem o kredit nebo o paušál? ale Mobil.cz má i paušální tarify s nimi už zkušenost nemám, pokud ale budeš volit mezi operátory nedoporučuji ti Lama Mobile, jsou moc drahý a nebyla s nima vůbec žádná domluva, snad jsem ti alespon trošku pomohla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
16.2.16 22:18

@Vrtul To se mi nezdá, že by byl mobilní tarif s neomezeným internetem. Kolik jste platila? A když máte neomezené volání, proč to máte navyšovat? Vůbec tomu nerozumím. Nespletla jste se s tím tarifem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
16.2.16 23:49

Tam jde o to ze zavedly, automatické dokupovaní dat dřív se spojeni jen zpomalilo a teď chce O2 další peníze.

Na volání je nejlepší korunamobil kde je minuta za korunu s paušálem 25kc to je pro 95% lidi levnejsi tarif nez neomezene volani, a na data pokud maš mobil jen na kontrolu příchozích emailů nebo jako navigaci stací MOBIL.CZ po dobit kreditu máš pomalý internet na pul roku, další level je čístě datová SIM od O2 ta snad stojí 100kc/m za 1.5G a pokud jses internetový závislák tak můžeš koupit na data SIM z tarifem internet na doma. Má to jeden háček budeš potřebovat telefon co podporuje dvě SIM.

PS pokud by jsi chtěla neomezené volání + 1,5G dat za 450Kc mnesicne tak ti muzu doporucit sedeho virtuala. To znamena firmu co proprodava firemni neomezene tarify.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
17.2.16 09:38
JJ, firemní tarify jsou úplně jiná liga. Já mám neomezený + 1,5 G dat za 420 na dobu neurčitou- tedy bez úvazku. A to není zdaleka to nejlevnější.
@Vrtul píše:
Zdravím, … jsem si udělala paušál který měl být neomezený s neomezeným internetem. … navrhli mi ať si to ještě navýším, na to jim ale prdím!! Prý když koukne na volání apod tak by se mi to vyplatilo.
Úvodní informace je divná- proč se má navyšovat neomezené volání?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.2.16 09:52
@Ivan PPZ píše:
JJ, firemní tarify jsou úplně jiná liga. Já mám neomezený + 1,5 G dat za 420 na dobu neurčitou- tedy bez úvazku. A to není zdaleka to nejlevnější.

To není no :lol: Ti radši nebudu říkat, co platíme za telefony my :mrgreen:

Jinak teda tarif s neomezeným internetem fakt snad ani neexistuje. Ve smlouvě budeš mít napsáno, jaký objem dat má k tarifu zdarma. Jestli plánuješ internet nějak hodně používat, tak bych zvážila navýšení těch dat. Jinak se omezit na používání wifi. To navýšení paušálu je u O2 typická hláška, na mě to kdysi zkoušeli taky :mrgreen: Ale už mi nějak nedokázali vysvětli, v čem to bude výhodný, když budu platit víc :lol:

• Citovat
  • Upravit
3347
24.2.16 20:20

@Ivan PPZ omlouvám se, po telefonátu na operátora jsem se dozvěděla že neomezený internet není takže mám tarif za 750 kč s neomezeným voláním a je to přesně tak jak píše @MartinKa36 že nyní chtěj za data doplatit předtím jen internet zpomalili.
vytočili mě protože jsem jim řekla že chci internet zrušit, nechat jen nějaká malá data a snížit tarix celkově a oni na vás vybafnou že podle výpisu volání provolám tolik a tolik a že se mi to nevyplatí ať tarif naopak navýším. Je jasné že když mám tento tarif tak se nebudu hlídat. jsem u nich přes 15 let a výhody žádné a to byli časy kdy jsem platila i tisícové částky.
Ale co jsem koukala tak si nějak z nabídek nemůžu vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.2.16 20:33

@monrom to ano, ale ta nabídka tarifů je hrozná. Nechci se pouštět do nějakých nových mě neznámých operátorů, uvažuji že si koupím normál kartu a budu platit jen za to co opravdu reálně provolám, zkusím to a zjistím jak na tom sem a podle toho se zařídím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.2.16 20:54

@monrom To ano, asi by pro mě bylo nej mít neomezené volání do vlastní sítě, kterou máme všichni stejnou kam volám a internet zrušit. V době kdy jsem tarif zřizovala jsem neměla jinej přístup na net než mobilní. S tou kartou jsem to myslela tak že tam jasně okamžitě vidíš kolik to třeba stojí a tak by se byl člověk schopný i omezit a nakonec by zjistil je pro něj nějaký tarif zbytečný. Co jsem zjišťovala tak tam taky existují balíčky který mají např neomezené volání na číslo. Protože já např volám hodně tak 3 lidem zbytek je minimum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.2.16 21:05

@monrom ani nevíš jak ráda bych to někdy udělala… vypnout to a volat jen když chci já. bohužel to nemůžu udělat ale bylo by to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat