Nový přítel a intimní problém

Anonymní
29.2.20 09:20

Nový přítel a intimní problém

Ahoj holky. Možná budu za trotla :mrgreen: ale upřímně jsem se s ničím podobným nikdy nesetkala :think:
Pokud někoho pohorsim, omlouvám se.
Mám nového přítele. Už jsme spolu spali :srdce: Poprvé mě docela dost překvapilo, že když se vzrušil, tak mu vytikala průhledná tekutina z přirození.
Spali jsme od té doby spolu několikrát. Jediného čeho jsem si všimla, že je to trochu mazlavé, táhnoucí a průhledné. A druhé věci, že když jsme spolu spali casteji, tak to neměl nebo minimálně.

Nerozumím tomu a nevím, zda je to normální. Není to žádný puberťák, ale 40+chlap. Já jsem mladší, o dost :lol: Ale občanku mám a práci už také :potlesk: Tak se nebojte

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15176
29.2.20 09:22

Copak mu asi tak může z penisu vytékat? Že by preejakulat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
29.2.20 09:26

Zakladatelko buď ráda, ušetříš za lubrikant…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 09:28

Normální přírodní lubrikant, neboli kapka touhy. Jen toho má o trochu víc, to vůbec nevadí, tak si to utři, když ti to vadí. Kdybys byla starší a měla problem s vaginální suchostí, tak to oceníš :D

• Citovat
  • Upravit
861
29.2.20 09:31

Tzv. Kapičky lásky, obsahují spermie a nejedna žena z toho otěhotněla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
29.2.20 09:41
@PanenkovaMakova píše:
Tzv. Kapičky lásky, obsahují spermie a nejedna žena z toho otěhotněla ;)

neobsahují. Leda by už předtím byl sex a spermie ještě zůstaly z předešlého „kola“. Legendy o těhotenství z kapičky lásky byly a budou, ale jsou to pouze legendy. Prostě to dotyčný nestihl nebo se nešel před dalším kolem vyčůrat. Studie je na to vesměs pouze jedna, o které vím a navíc jen s malým vzorkem mužů(nižší desítky), ale ani jeden jediný neměl v preejakulační tekutině spermie(resp měl, ale nikoliv pohyblivé a schopné oplodnění)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
29.2.20 09:45
@karkarka píše:
Copak mu asi tak může z penisu vytékat? Že by preejakulat??

co mi to vytéká z močové roury? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
29.2.20 09:45

Měla jsem chlapa a ten tekl víc než ženská :) někdy jak se těšil, tak měl fakt mokré trencle. Mě se to teda moc nelíbilo, ale neudelas s tím nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
29.2.20 09:54
@Šáruší píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
29.2.20 09:58
@Šáruší píše:

Já bych řekl, že to bude stolice! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
29.2.20 10:08
@Doctus píše:
Já bych řekl, že to bude stolice! :P

Nebo mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
29.2.20 10:14
@Michal1986 píše:
neobsahují. Leda by už předtím byl sex a spermie ještě zůstaly z předešlého „kola“. Legendy o těhotenství z kapičky lásky byly a budou, ale jsou to pouze legendy. Prostě to dotyčný nestihl nebo se nešel před dalším kolem vyčůrat. Studie je na to vesměs pouze jedna, o které vím a navíc jen s malým vzorkem mužů(nižší desítky), ale ani jeden jediný neměl v preejakulační tekutině spermie(resp měl, ale nikoliv pohyblivé a schopné oplodnění)

Kamarád takhle s přítelkyní počal. Dušoval se, že se neudělal dovnitř (vždy přerušovali) a bylo to první kolo. Nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
29.2.20 10:15

A já bych ho poslal do oběhu. Takhle tě jenom degraduje na pouhý objekt své pubertální touhy a to tě jako ženu musí otřesně ponižovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
29.2.20 10:36
@PanenkovaMakova píše:
Kamarád takhle s přítelkyní počal. Dušoval se, že se neudělal dovnitř (vždy přerušovali) a bylo to první kolo. Nevím :nevim:

Jo, tak určitě je pravděpodobnější, že přerušil včas a má v preejakulátu spermie :mrgreen: to určitě, ale když říkal na mou duši, na psí uši, na kočičí spřežení, tak se určitě neustříkl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.2.20 11:54
@PanenkovaMakova píše:
Kamarád takhle s přítelkyní počal. Dušoval se, že se neudělal dovnitř (vždy přerušovali) a bylo to první kolo. Nevím :nevim:

Kdyz se clovek dusuje, znamena to pravdu :mrgreen:?A jak vis, ze si predtim nevyhonil, aby pak mel vetsi vydrz :think:?Jsou veci, ktery jako kamaradka jejich, opravdu vedet nemuzes.Smir se s tim.

Příspěvek upraven 29.02.20 v 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria