Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normální přírodní lubrikant, neboli kapka touhy. Jen toho má o trochu víc, to vůbec nevadí, tak si to utři, když ti to vadí. Kdybys byla starší a měla problem s vaginální suchostí, tak to oceníš ![]()
Tzv. Kapičky lásky, obsahují spermie a nejedna žena z toho otěhotněla ![]()
@PanenkovaMakova píše:
Tzv. Kapičky lásky, obsahují spermie a nejedna žena z toho otěhotněla
neobsahují. Leda by už předtím byl sex a spermie ještě zůstaly z předešlého „kola“. Legendy o těhotenství z kapičky lásky byly a budou, ale jsou to pouze legendy. Prostě to dotyčný nestihl nebo se nešel před dalším kolem vyčůrat. Studie je na to vesměs pouze jedna, o které vím a navíc jen s malým vzorkem mužů(nižší desítky), ale ani jeden jediný neměl v preejakulační tekutině spermie(resp měl, ale nikoliv pohyblivé a schopné oplodnění)
@karkarka píše:
Copak mu asi tak může z penisu vytékat? Že by preejakulat??
co mi to vytéká z močové roury?
![]()
Měla jsem chlapa a ten tekl víc než ženská
někdy jak se těšil, tak měl fakt mokré trencle. Mě se to teda moc nelíbilo, ale neudelas s tím nic ![]()
@Šáruší píše:
co mi to vytéká z močové roury?![]()
![]()
![]()
Já bych řekl, že to bude stolice! ![]()
@Michal1986 píše:
neobsahují. Leda by už předtím byl sex a spermie ještě zůstaly z předešlého „kola“. Legendy o těhotenství z kapičky lásky byly a budou, ale jsou to pouze legendy. Prostě to dotyčný nestihl nebo se nešel před dalším kolem vyčůrat. Studie je na to vesměs pouze jedna, o které vím a navíc jen s malým vzorkem mužů(nižší desítky), ale ani jeden jediný neměl v preejakulační tekutině spermie(resp měl, ale nikoliv pohyblivé a schopné oplodnění)
Kamarád takhle s přítelkyní počal. Dušoval se, že se neudělal dovnitř (vždy přerušovali) a bylo to první kolo. Nevím ![]()
A já bych ho poslal do oběhu. Takhle tě jenom degraduje na pouhý objekt své pubertální touhy a to tě jako ženu musí otřesně ponižovat.
@PanenkovaMakova píše:
Kamarád takhle s přítelkyní počal. Dušoval se, že se neudělal dovnitř (vždy přerušovali) a bylo to první kolo. Nevím
Jo, tak určitě je pravděpodobnější, že přerušil včas a má v preejakulátu spermie
to určitě, ale když říkal na mou duši, na psí uši, na kočičí spřežení, tak se určitě neustříkl.
@PanenkovaMakova píše:
Kamarád takhle s přítelkyní počal. Dušoval se, že se neudělal dovnitř (vždy přerušovali) a bylo to první kolo. Nevím
Kdyz se clovek dusuje, znamena to pravdu
?A jak vis, ze si predtim nevyhonil, aby pak mel vetsi vydrz
?Jsou veci, ktery jako kamaradka jejich, opravdu vedet nemuzes.Smir se s tim.
Příspěvek upraven 29.02.20 v 11:56
Ahoj holky. Možná budu za trotla
ale upřímně jsem se s ničím podobným nikdy nesetkala 
Poprvé mě docela dost překvapilo, že když se vzrušil, tak mu vytikala průhledná tekutina z přirození.
Pokud někoho pohorsim, omlouvám se.
Mám nového přítele. Už jsme spolu spali
Spali jsme od té doby spolu několikrát. Jediného čeho jsem si všimla, že je to trochu mazlavé, táhnoucí a průhledné. A druhé věci, že když jsme spolu spali casteji, tak to neměl nebo minimálně.
Nerozumím tomu a nevím, zda je to normální. Není to žádný puberťák, ale 40+chlap. Já jsem mladší, o dost
Ale občanku mám a práci už také
Tak se nebojte