Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
emimino má nový server. Myslím, že rychlejší a spolehlivější by být měl. Další věci, které mám v pořadí je návrat starého vyhledávání a galerii.
Pokud by vám nefungovaly další věci a myslíte si, že to souvisí s přesunem, nebo naopak, že už to dávno zapadlo, budu rád, když to tu napíšete/zopakujete. Vím, že opravy se dějí trochu pomalu, ale přeci jen se tu a tam posuneme dopředu. Tak ať tu mám seznam pěkně na jednom místě a vždycky si to můžu připomenout. Díky předem.
Petr
preji bre ranko a dekuju za zrychleni ![]()
na chybky jsme zatim neprisla takze asi nebudou podstatne ![]()
No mě už to šlapalo rychle včera, na starém serveru, takže dneska ráno jsem jen zaznamenala, že není neděle, ale Sunday. Tak mě pinklo, že asi jedeme na novém.
Tak dneska je to opět bída!!!
![]()
Zase se diskuze otvírají pět minut!!!
Mě vůbec nefunguje vyhledávání v diskuzích. Je chyba na mé straně, nebo je to v plánu oprav?
Už druhý den nefunguje aktualizace Nových komentářů v diskusích
Ne že by to bylo něco zá:,–(ního, jen že jsem si toho všimla
Ahojky petrch prosímtě a mohlo by s tím souviset,že se nemůžu přihlásit?Nebere mi to přihlašovací údaje a ni my to nechce odeslat heslo na mail.Delší dobu jsem tu nebyla a teď jsem si všimla,že jste něco předělávali,díky za odpověď.Nepřihlášená Paradise
Chyba se mi občas nahlašuje jako chybové hlášení, které běží nahoře pod lištou, ale jen poslední 2 dny a zhruba při každé 3. aktualizaci. Nevím, jestli je to jen u mě nebo jestli to nějak ovlivňuje Explorer?
Janine není to jen u tebe, dělá mi to taky + mi emimino párkrát za den nechce najet-není to připojením,vše ostatní jede ![]()
Aha, najet mi to nešlo jen odpoledne z práce, teď je to pomalejší, ale to spíš přičítám domácímu připojení a běžícím procesům na pozadí. Ty chybový hlášení máš taky?
Tak včera po 22 už mi to vypadlo komplet a nemohla jsem se dostat zpátky na stránky ![]()