Nový server a opravy chyb

73
29.3.09 09:31

Nový server a opravy chyb

Ahoj,

emimino má nový server. Myslím, že rychlejší a spolehlivější by být měl. Další věci, které mám v pořadí je návrat starého vyhledávání a galerii.

Pokud by vám nefungovaly další věci a myslíte si, že to souvisí s přesunem, nebo naopak, že už to dávno zapadlo, budu rád, když to tu napíšete/zopakujete. Vím, že opravy se dějí trochu pomalu, ale přeci jen se tu a tam posuneme dopředu. Tak ať tu mám seznam pěkně na jednom místě a vždycky si to můžu připomenout. Díky předem.

Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10813
29.3.09 09:39

preji bre ranko a dekuju za zrychleni :-)

na chybky jsme zatim neprisla takze asi nebudou podstatne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
29.3.09 10:03

No mě už to šlapalo rychle včera, na starém serveru, takže dneska ráno jsem jen zaznamenala, že není neděle, ale Sunday. Tak mě pinklo, že asi jedeme na novém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.09 12:31

Tak dneska je to opět bída!!! :( :( :(
Zase se diskuze otvírají pět minut!!!

• Citovat
  • Upravit
14079
31.3.09 14:36

Mě vůbec nefunguje vyhledávání v diskuzích. Je chyba na mé straně, nebo je to v plánu oprav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
23.4.09 11:24

Už druhý den nefunguje aktualizace Nových komentářů v diskusích
Ne že by to bylo něco zá:,–(ního, jen že jsem si toho všimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.4.09 17:46

Ahojky petrch prosímtě a mohlo by s tím souviset,že se nemůžu přihlásit?Nebere mi to přihlašovací údaje a ni my to nechce odeslat heslo na mail.Delší dobu jsem tu nebyla a teď jsem si všimla,že jste něco předělávali,díky za odpověď.Nepřihlášená Paradise

• Citovat
  • Upravit
23505
29.4.09 21:34

Chyba se mi občas nahlašuje jako chybové hlášení, které běží nahoře pod lištou, ale jen poslední 2 dny a zhruba při každé 3. aktualizaci. Nevím, jestli je to jen u mě nebo jestli to nějak ovlivňuje Explorer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
29.4.09 21:59

Janine není to jen u tebe, dělá mi to taky + mi emimino párkrát za den nechce najet-není to připojením,vše ostatní jede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.4.09 22:00

Aha, najet mi to nešlo jen odpoledne z práce, teď je to pomalejší, ale to spíš přičítám domácímu připojení a běžícím procesům na pozadí. Ty chybový hlášení máš taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
30.4.09 08:44

JJ, mám je tam už asi tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
30.4.09 09:31

Tak včera po 22 už mi to vypadlo komplet a nemohla jsem se dostat zpátky na stránky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová