Nový vysavač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nový vysavač
Ahoj všem, sháním nový vysavač a ve starších diskuzích jsem nenašla nic, co by mne zaujalo.
Máte tip na nějaký světový? ![]()
Moje požadavky jsou následující: cena max. 5000 Kč, skvělý výkon i po několika měsících používání, nejlépe s turbokartáčem, protože máme dlouhé vlasy a také psa a dál mě teď nic nenapadá.
Koupila jsem si vysavač z Lidlu, protože jsem byla až doteď se všemi věcmi i spotřebiči z jejich obchodů spokojená, ale s vysavačem moc nejsem. Prvního půl roku vysával dobře, ale pak zničehonic začal zlobit. Samozřejmě čistím celou nádobu i filtr, ale nepomáhá to. Než stačím vyluxovat jednu místnost, tak se přehřeje a vypne. U hadice mám zase pocit, že je trochu ucpaná, protože v poslední době začíná cukat a navíc tam není skoro žádný tlak. Dnes jsem se snažila vysát prach a ani ten to nechce brát, prostě konečná. Hadici bych ráda vyčistila, ale nejde rozebrat a mě nenapadá nic, čím bych jí vyčistit dokázala. Zkoušela jsem jí propláchnout vodou, ale to nepomohlo. Už začínám být zoufalá, nemít vyluxovaný týden byt je pro mě šílená představa ![]()
Prosím o nápady, tipy na nový stroj atd.
Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám totok. Tyhle vysavače vyhrály i v Dtestu. Na heurece je konkrétně tento na druhém místě. Nadzvedává koberce, tahá smetí i z dálky. A EU je chce zakázat pro velký výkon.
Do té doby jsem měla 3 vysavače a na každý jsem jen nadávala ![]()
http://vysavace.heureka.cz/…axx/recenze/
A za ty prachy, fakt super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme rowenta siilence fotce, jen nevím, který typ, ale je úžasný. Je jich moc v te radě, třeba ti nějaký padne do oka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naježili jsme si ten, co má @tamata a je fakt super, saje jak ďas a na to, jaký s ním vysávám bordel, strašně dlouho vydrží sáček (kupovali jsme nějaké maxibalení sáčků s prodlouženou „výdrží“, myslím, že provysavace.cz teď nevím ![]()
Nemá teda turbokartáč, ale to je teda spíš k vzteku s vlasama a chlupama, vždyť se to na to namotává ![]()
Máme kočku, morče, andulku, dlouhé vlasy a dvě prasoděcka (jedno teda extra, má rok) a fakt jsem spokojená.
Akorát ten roční strašně rád točí s ovládacím kolečkem a věčně mi ho vypíná ![]()
Asi jdu povysávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata píše:
Já mám totok. Tyhle vysavače vyhrály i v Dtestu. Na heurece je konkrétně tento na druhém místě. Nadzvedává koberce, tahá smetí i z dálky. A EU je chce zakázat pro velký výkon.
Do té doby jsem měla 3 vysavače a na každý jsem jen nadávala
http://vysavace.heureka.cz/…axx/recenze/
A za ty prachy, fakt super
Máme ten samý a spokojenost… máme ho přes půl roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dragobella My máme půl roku Eta Canto a jsem s ním spokojená, pravda máme pouze lina doma, žádné koberce. Má i otočnou hubici a vysaju i pod sedačkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me ke zviratum a detem Eta silent, da se nastavit sila sani, je celkem lehky, hezky vypada a neni drahy. Meli jsme od zelmeru vysavac za 10 tis a absolutne nezvladal psi chlupy. Rotacni kartac je blbost dle meho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli 2 roky Etu a ten stál fakt za prd, přestal z ničeho nic fungovat, byl 2× na opravě a pak už nešel vůbec
Pak jsme měli asi 3-4 roky Zelmer, ze začátku super a po pár let šel taky do háje
Ted máme Electrolux a jsem s ním max. spokojená a saje tak 3× lépe, než ty předchozí dva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky šílím z výběru nového vysavače. Rowenta se mi líbí, ale bojím se, aby dlouho vydržel. Můžu se zeptat jak dlouho ho máte? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat, jak dlouho ho máte? Taky jsem na něj koukala, ale bojím se, aby po pár měsících neodešel. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme dva : Philips Triathlon, je to velká kráva, vysávání tak na 2-3, ale máme ho na čištění koberců. Pak jsme měli Electrolux nějaký typ Silence, tichý, ale žádný zázrak, sice maličký, ale výkon nic moc, známka tak 3. Po dvou letech mu odešlo několik dílů, tak jsem ho vyhodila a koupila Miele a nestačím zírat, výkon šílený, na max. to vůbec nemůžu zapnout, asi by mi odlepil koberce z podlahy. Výkon se dá regulovat, koupila jsem v outletu starší typ S4 ve slevě, neuvěřitelný, nic takového jsem ještě nezažila. Teď jsme v penzionu, kde mají pokojské jenom Miele, že jsou na vysávání čehokoliv skvělé. Turbokartáč nepoužívám, normální hubice zvládne všechno, pro mě 1 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miele mne taky láka, ale ta cena:-/. A můžu se zeptat v jakém outletu? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za tipy.
A teď nevim, jak se rozhodnout..Miele, Electrolux nebo Philips?
Rowentu nechci, měla jsem jí před cca 5 lety a nebyla jsem spokojená.
Teď jsem našla dva typy, který mě docela zaujaly: Philips FC 9194/01 Performer Pro a Philips FC 9170/01 Performer, tak uvažuju o jednom z nich
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sonik226 Tady, na e-shopu oddělení outlet, mívají tam vystavené kusy a tak https://www.shop-miele.cz/mieleoutlet/
@Dragobella Performer má taky dobré recenze, a je myslím levnější než Miele. Tak dobře vyber ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit