Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, blíží se mi právě NT scr. Mám na něj jít do nemocnice do Teplic. Chtěla jsem se zeptat jestli s tím některá máte zkušenosti. Spíše co se týká, dr. kteří toto vyšetření provádějí a jejich jednání. Také by mě zajímalo jestli byl dr. alespoň ochoten zkusit rozpoznat pohlaví… ?
Velice děkuji za odpovědi
![]()
Ahoj takže za určení pohlaví se platí asi okolo 300 kč. Mě osobně přišel ten doktor takovej divnej.. Nic mi neřekl a ani neukázal prostě mlčel a zapisoval . Až pak sestřička my dala fotečku nožičky
@bobin Teď bych nejraději napsala „proboha to mi ani neříkej“
ach jo to bude nějakej suchar… holt si za to pohlaví připlatíme, člověk fakt už platí dneska za všechno… ale s tím dr. to nejsem zrovna nadšená - hrozně jsem doufala, že tam bude někdo sdílný a příjemný
… Strašně moc děkuju za informace… aspoň jsem teď na to tak nějak připravená
… Prosím tě a jak dlouho předem jsi se byla objednávat? ![]()
babet No my jsme si to pohlaví teda nenechali říct měli jsme překvápko. Přítel to nechtěl vědět.. Ale já byla s toho hodně zklamaná protože jsem se na to těšila ..
Tak možná když si řekneš nebo tam půjde někdo stebou tak ti k tomu něco řekne
to objednání to už nevím .. ![]()
@bobin Hrozně moc děkuji
Jdeme spolu s manželem a oba to chceme vědět, tak moc doufáme, že nám to tedy dr vykouká, když si připlatíme
… Moc bychom si přáli holčičku
… JJ já se tam zkusím vyptávat už při tom objednání
![]()
@bobin teď jsem v 10 tt na ten NT budu 14 dle MS a 13 dle UTZ ![]()
@babettka aha my jsme tam byly až na 20 týden já jinak chodila jinam k doktorovy a ve 13 týdnu jsem byla u mého doktora na screeningu a až pak na porovnání v Teplicích ve 20 týdnu
@babettka píše:
@bobin Hrozně moc děkuji![]()
Jdeme spolu s manželem a oba to chceme vědět, tak moc doufáme, že nám to tedy dr vykouká, když si připlatíme
… Moc bychom si přáli holčičku
![]()
… JJ já se tam zkusím vyptávat už při tom objednání
![]()
tak at vám ta holčička výjde
jinak chlapeček bude určitě taky dobrej ![]()
@bobin jé tak to jsi měla fajn, že jsi mohla být u svého
… no jsem zvědavá, jak to tam bude probíhat
… Můj dr. na to asi nemá potřebné vybavení ![]()
@babettka píše:
@bobin jé tak to jsi měla fajn, že jsi mohla být u svého… no jsem zvědavá, jak to tam bude probíhat
… Můj dr. na to asi nemá potřebné vybavení
měli jsme krásnou fotečku s ultrazvuku .. Miminko už se tam krásně hýbalo ![]()
@bobin jj to je jasné
ale přeci jen je tam trochu víc ta touha po tom děvčátku, ale nakonec jak říkáš to bude jednou… hlavně ať je zdravé
… Děkuji ![]()
@bobin jé na to já se hrozně těším a hlavně až to uvidí manžel… je to prostě zázrak
![]()