NT screening - nemocnice Teplice

5237
24.5.12 14:40

NT screening - nemocnice Teplice

Ahojky holky, blíží se mi právě NT scr. Mám na něj jít do nemocnice do Teplic. Chtěla jsem se zeptat jestli s tím některá máte zkušenosti. Spíše co se týká, dr. kteří toto vyšetření provádějí a jejich jednání. Také by mě zajímalo jestli byl dr. alespoň ochoten zkusit rozpoznat pohlaví… ?
Velice děkuji za odpovědi ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2801
24.5.12 14:49

Ahoj takže za určení pohlaví se platí asi okolo 300 kč. Mě osobně přišel ten doktor takovej divnej.. Nic mi neřekl a ani neukázal prostě mlčel a zapisoval . Až pak sestřička my dala fotečku nožičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
24.5.12 15:06

@bobin Teď bych nejraději napsala „proboha to mi ani neříkej“ :zed: :zed: ach jo to bude nějakej suchar… holt si za to pohlaví připlatíme, člověk fakt už platí dneska za všechno… ale s tím dr. to nejsem zrovna nadšená - hrozně jsem doufala, že tam bude někdo sdílný a příjemný :-(… Strašně moc děkuju za informace… aspoň jsem teď na to tak nějak připravená :hug: … Prosím tě a jak dlouho předem jsi se byla objednávat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
24.5.12 15:19

babet No my jsme si to pohlaví teda nenechali říct měli jsme překvápko. Přítel to nechtěl vědět.. Ale já byla s toho hodně zklamaná protože jsem se na to těšila ..
Tak možná když si řekneš nebo tam půjde někdo stebou tak ti k tomu něco řekne :hug: to objednání to už nevím .. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
24.5.12 15:22

@babettka jo a v kolikátém si týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
24.5.12 15:23

@bobin Hrozně moc děkuji :-) :kytka: Jdeme spolu s manželem a oba to chceme vědět, tak moc doufáme, že nám to tedy dr vykouká, když si připlatíme :roll: … Moc bychom si přáli holčičku :-) :andel: … JJ já se tam zkusím vyptávat už při tom objednání :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
24.5.12 15:23

@bobin teď jsem v 10 tt na ten NT budu 14 dle MS a 13 dle UTZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
24.5.12 15:27

@babettka aha my jsme tam byly až na 20 týden já jinak chodila jinam k doktorovy a ve 13 týdnu jsem byla u mého doktora na screeningu a až pak na porovnání v Teplicích ve 20 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
24.5.12 15:28
@babettka píše:
@bobin Hrozně moc děkuji :-) :kytka: Jdeme spolu s manželem a oba to chceme vědět, tak moc doufáme, že nám to tedy dr vykouká, když si připlatíme :roll: … Moc bychom si přáli holčičku :-) :andel: … JJ já se tam zkusím vyptávat už při tom objednání :mrgreen: :lol:

tak at vám ta holčička výjde :hug: jinak chlapeček bude určitě taky dobrej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
24.5.12 15:29

@bobin jé tak to jsi měla fajn, že jsi mohla být u svého ;-)… no jsem zvědavá, jak to tam bude probíhat :-)… Můj dr. na to asi nemá potřebné vybavení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
24.5.12 15:30
@babettka píše:
@bobin jé tak to jsi měla fajn, že jsi mohla být u svého ;-)… no jsem zvědavá, jak to tam bude probíhat :-)… Můj dr. na to asi nemá potřebné vybavení :)

měli jsme krásnou fotečku s ultrazvuku .. Miminko už se tam krásně hýbalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
24.5.12 15:30

@bobin jj to je jasné :-) ale přeci jen je tam trochu víc ta touha po tom děvčátku, ale nakonec jak říkáš to bude jednou… hlavně ať je zdravé :-)… Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
24.5.12 15:31

@bobin jé na to já se hrozně těším a hlavně až to uvidí manžel… je to prostě zázrak :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
24.5.12 15:31

@babettka my jsme si jí taky přáli a máme jí je to prdelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
24.5.12 15:52

@bobin Tak to moc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: