Pohlaví mimíse :)

Anibas55
24.5.12 14:20

Pohlaví mimíse :)

Tak holky chci se s vámi podělit o radost, v pondělí jsme byli na 3D a tam nám po druhé řekli, že je to chlapeček :) bude to Štěpánek. Přikládám fotku pindíka. Tak co myslíte je tam ? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
24.5.12 14:27

Gartuluju k chlapečkovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
24.5.12 14:30

Já ti nevím, ale něco tam je:) Já jdu v úterý na 3D a moc si přeju holčičku..ale doktoři mi dvakrát na 2D řekli že by tipovali chlapečka, ale že jen typují - nechce dát nožky od sebe..Tak ať je Štěpánek zdravej a silnej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
24.5.12 14:33

No my jsme si taky přáli holčičku, ale příroda rozhodla za nás :) s chlapečka se taky těšíme. Nám na ultrazvuku na kardiologii řekli chlapečka, ale pořád jsem tomu nějak nechtěla věřit a stále jsme čekali na 3D jestli náhodou z chlapečka nebude holčička, no prý ne podle fotky :) ale když se pan doktor snažil pohlaví zachytit podruhé už nic neukázal, vystřcil prdku a pohlaví si schoval :)

• Citovat
  • Upravit
552
24.5.12 14:41

A jaké jste měli pro holčičku jméno?My máme Viktorii, a pro kluka Josefa po tátovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
24.5.12 14:50

jééé, pindík :mrgreen: to prý nosí štěstí, při porodu mít takovýhle obrázek :kytka: my měli jinší podívanou na UTZ :mrgreen: hodně zdravíčka vám oběma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
24.5.12 14:53
@Janulis píše:
A jaké jste měli pro holčičku jméno?My máme Viktorii, a pro kluka Josefa po tátovi..

Viktorie je krásné jméno. My jsme měli Klaudii

• Citovat
  • Upravit
552
24.5.12 15:03

a co že takové zvláštní jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
24.5.12 16:08
@CokeLady píše:
Já ty UTZ fotky nesnášim… maximum pro mě je poznat, jak je tam ten plod natočený a tím končím :pocitac: Myslím, že vůbec nezáleží na tom, co si myslíme my, ale co tvrdí lékař. :nevim:

Spíše jsem chtěla jen ukázat a podělit se. Ne žádat o rady :)

• Citovat
  • Upravit
11733
24.5.12 18:01

Gratuluji k chlapečkovi.Já jsem od začátku těhu tak nějak tušila a zárověň doufala, že to bude holčičika, oba jsme ji s přítelem chtěli, a ona to byla holčička :potlesk: Je jí 6 měsíců a jmenuje se Julinka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
24.5.12 22:17

Gratulace, je TAM :D Já chtěla holčičku a máme kluka Šimonka :DD A je úžasnej :D Přeji hlavně zdravíčko pro tebe i Štěpánka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
25.5.12 08:14

Já myslím, že jména nejsou zvláštní, jsou pěkný :-) Každý vybírá dle svého nejlepšího mínění :) Švagrová má malýho Luboška, není to moc typický, ale má jméno po tatínkovi … a je to roztomilý :kytka: I když tedy sama nejsem zastáncem děděných jmen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
25.5.12 08:41

@Anibas55 Ahoj :mavam: Taky gratuluju k chlapečkovi. Já jsem teď 23+2 a taky čekám chlapečka, mám to potvrzené už čtyřikrát :srdce: Moc jsem si ho přála a tušila jsem, že to bude kluk. Ve kterém jsi týdnu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
25.5.12 09:00
@NikysekR píše:
@Anibas55 Ahoj :mavam: Taky gratuluju k chlapečkovi. Já jsem teď 23+2 a taky čekám chlapečka, mám to potvrzené už čtyřikrát :srdce: Moc jsem si ho přála a tušila jsem, že to bude kluk. Ve kterém jsi týdnu? ;)

Ahoj, děkuji a taky moc graratuluji :) já jsem 27 plus 3

• Citovat
  • Upravit
10631
25.5.12 11:09

@Anibas55 Já jsem moc ráda za chlapečka. A Štěpánek je moc hezké jméno, takové milé. Moje známá má malého Štěpánka a je to takový mazlíček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí