Plodový vak, ale prázdný

1675
23.5.12 18:01

Plodový vak ale prázdný

Ahoj holky,jsem tak trochu vystresovaná.Dnes jsem byla na UZ.Podle PM jsem dnes 5 plus 3.Mudr.viděl sice plodový vak ale ještě v něm nic neviděl.Ani tečku.Teda sice se nák moc nenamáhal jí hledat,stačilo mu asi že vidí plodový vak,ten jsem viděla i já.Ale snad už by měla být vidět aspon ta tečka ne?co si o tom myslíte?kdy bylo vidět něco u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2238
23.5.12 18:05

Buď v pohodě já byla v 7 týdnu podle MS a taky jen vak, za tyden už bylo mimčo 1cm velky a :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
23.5.12 18:07

@hanča74 Já to měla podobně a čekal do 8t potom jsem šla na revizi :( Nechci tě nějak ztrašit,může to být pozdní těhu,může se to zobrazit později,pořád mi to také říkal ale nedopadlo to u mě dobře :( přeji ti ať ti to dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
23.5.12 18:09
@angellik23 píše:
Buď v pohodě já byla v 7 týdnu podle MS a taky jen vak, za tyden už bylo mimčo 1cm velky a :srdce: .

Děkuju za uklidnění,já jen že když jsem byla naposledy těhotná tak jsem měla gestační váček už v 5 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.5.12 18:09

Ahoj,
taky jsem při prvním ultrazvuku neměla nic vidět, po pár týdnech - ejhle už tam byl :lol:
Hodně štěstí a zbytečně se nestresuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
23.5.12 18:10
@Katka-1 píše:
@hanča74 Já to měla podobně a čekal do 8t potom jsem šla na revizi :( Nechci tě nějak ztrašit,může to být pozdní těhu,může se to zobrazit později,pořád mi to také říkal ale nedopadlo to u mě dobře :( přeji ti ať ti to dopadne dobře :kytka:

No právě pozdní těhu to asi nebude jelikož už pět dní před menzes jsem měla hodně silné // že mu to bylo až divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.5.12 18:13

V tomto týdnu bych to fakt neřešila, můžeš být ráda, že bylo vůbec něco vidět :nevim: Podle mě je důležité, že je to tedy umístěné tam, kde má.
Kdy jdeš příště? Dřív jak za 14dnů bych nechodila, zbytečně se budeš stresovat… a za 14dnů bude naprosto jednoznačné, zda bylo těhotenství založené správně a prosperuje nebo zda se někde stala chyba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
23.5.12 18:14

@hanča74 Tak snad jak půjdeš zase na kontrolu tak tam bude i se :srdce: každá to má jinak.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
23.5.12 18:17
@Gladys píše:
V tomto týdnu bych to fakt neřešila, můžeš být ráda, že bylo vůbec něco vidět :nevim: Podle mě je důležité, že je to tedy umístěné tam, kde má.
Kdy jdeš příště? Dřív jak za 14dnů bych nechodila, zbytečně se budeš stresovat… a za 14dnů bude naprosto jednoznačné, zda bylo těhotenství založené správně a prosperuje nebo zda se někde stala chyba…

Na další UZ jdu za tři týdny,Plaším tady a to už mám děti dvě,no jo ale před 20 lety za doby cara dorta jsem byla ráda že mi nákej UZ vůbec udělali a ani jsem nepomyslela že by něco bylo špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
23.5.12 18:44

Radím nekontrolovat tečky a počkat na UZ v cca 8tt, kdy už je plod a srdíčko s přehledem vidět. Tady to brzké chození k doktorovi se rovná zbytečný stres, šílení, čekání na tečku, čekání na srdíčko a nervování se. ;)

• Citovat
  • Upravit
4290
23.5.12 19:23

…já bych ještě počkala na závěry…já byla 5+3 na ultrazvuku a dr viděl taky jen plodový vak a řekl mi, že je to zamlklý těhu, chtěl mě poslat hned na revizi , ale když viděl jak jsem z toho hotová, tak řekl, že to nechá ještě příští týden na ko, ale ať počítám spíš s tím, že z toho nic nebude a moje zamlklý těhu už má rok a půl…držím pěsti ať to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
23.5.12 19:27
@hanča74 píše:
No právě pozdní těhu to asi nebude jelikož už pět dní před menzes jsem měla hodně silné // že mu to bylo až divné

hančo já měla právě taky už před menzes dálnice …no a pak byl prcek i o dost s velikostí napřed, tak dr řešil, že jsem musela otěhotnět asi dřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
23.5.12 19:29
@auraora píše: …já bych ještě počkala na závěry…já byla 5+3 na ultrazvuku a dr viděl taky jen plodový vak a řekl mi, že je to zamlklý těhu, chtěl mě poslat hned na revizi , ale když viděl jak jsem z toho hotová, tak řekl, že to nechá ještě příští týden na ko, ale ať počítám spíš s tím, že z toho nic nebude a moje zamlklý těhu už má rok a půl…držím pěsti ať to dobře dopadne :palec:

tak to je síla! Ještěže jste se nedali 8o .

Já jsem taky byla kolem 6 týdne (celá natěšená) a nic nebylo vidět, kromě plodového vaku. Při další kontrole za 3 týdny už to bylo jasné i se srdíčkem. Držím Hančo palce :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
23.5.12 19:31
@auraora píše: …já bych ještě počkala na závěry…já byla 5+3 na ultrazvuku a dr viděl taky jen plodový vak a řekl mi, že je to zamlklý těhu, chtěl mě poslat hned na revizi , ale když viděl jak jsem z toho hotová, tak řekl, že to nechá ještě příští týden na ko, ale ať počítám spíš s tím, že z toho nic nebude a moje zamlklý těhu už má rok a půl…držím pěsti ať to dobře dopadne :palec:

Tak dík za uklidnění,to jsem si právě myslela že jsem otěhotněla i dřív tak jsem si myslela že už bude něco vidět.Jsem asi větší hysterka než když jsem čekala mimčo v 18. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
23.5.12 19:33
@wolnez píše:
tak to je síla! Ještěže jste se nedali 8o .Já jsem taky byla kolem 6 týdne (celá natěšená) a nic nebylo vidět, kromě plodového vaku. Při další kontrole za 3 týdny už to bylo jasné i se srdíčkem. Držím Hančo palce :kytka: .

Já jdu taky až zase za tří týdny.Moje gyndařka šla na mateřskou a ted jí tam zastupuje tehle klučík,mám někdy pocit že snad ani neví jak se dělají děti.Ale je docela legrační.Hádala bych mu ta 17.Tak snad se v tom vyzná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí