Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky mám dotaz tp mám 21.3 bydlime ve meste(po horach vubec nechodime)a zimu si snad pamatuji jako dite
Chtela bych jen jeden lehkej kacarek a to od zacatku a to nunu lux ktera je jiz od narozeni myslíte že je to divne vozit novorzene v nune(golfáči)kdyz za 2 mesice bude uz teplo:)?Dekuji za nazory
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp Luxx Plus?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp Luxx PlusJe to tenhle mám uz snim zkušenosti u prvniho ale s tou starou verzi..A byl perfektni hlavne manžel si ho pochvaluje
@Kacenka.Dz Ahoj mám nunu, ale novorozenec tam jde pouze v autosedačce, nebo ne? Malou jsem tam dala až v roce a půl, kdy už je dítě vhodné vozit spíše v golfkách, takhle malé dítě bych tam nedala a vozit ho pořád v autosedačce by se mi taky nechtělo. Není nad normální korbičku.
![]()
Tam prave pisou ze je od narozeni a jde dat do uplneho lehu tak ja nevim chjo ![]()
@Kacenka.Dz Tak já jí mám a do úplného lehu jí fakt nedám, není to prostě úplně rovné jak bych si pro správný vývoj novorozence představovala, nehledě na to, že hrozně rachtá a drncá, žádné odpružení a při položení do úplného lehu se zase hůř dostaneš do toho košíku dole, navíc na to nedáš ani tašku, když to bude pořád vodorovné, já ti nevím, já si to nedokáži představit, sice má vyšší sed, než je u klasické nuny, ale i tak mi to přijde hrozně nízko. ![]()
Já měla Nunu v rukách cca před rokem a půl v obchodě a musím říct, že jestli se ten kočár aspoň o 200 % nezlepšil, tak bych do něj neposadila ani sebe, natož novorozeně ![]()
Já si myslím, že pro novorozence je to myšleno takto?
s tou autosedačkou
Jde o to ze se nechci po meste tahat s korbou a pak sportákem..ja vim jsem hrozna asi ![]()
@Kacenka.Dz Já jsem teda měla teréňák, 4 kola, 9 kg a jezdilo se mi s nim mnohem lépe jak s touhle nunou, už teď jsem se rozhodla s ní dojezdit léto a jde pryč, nic moc spokojená jsem nebyla, jediná výhoda je to spojený madlo, to moc golfek nemá a když máš k tomu ještě jedno dítě, který musíš čapnout za ruku, tak je to k nezaplacení. ![]()
@Mamculina Tak to když pominu permanentní vožení v autosedačce, tak to nijak nezmění podvozek toho kočáru ![]()
No kdyby se melo narodit primo na zimu nebo listopad asi bych ani neuvazovala..ale pres leto to muze byt dobry coz ![]()
@Kacenka.Dz určitě bych pro novorozence NIKDY nevolila sporťák a už určitě ne tenhle. Já mám sice valco, ale to je podobné - absolutně NEVHODNÉ pro mimino mladší min.5 měsíců. Kup si hluboký odpružený za pár kaček z druhé ruky a pak už vybereš sporťák, až na to bude mět dítko věk. ![]()
@Nikolllet Když to není ani sporťák, ale golfky, já ho mám a malá mi tam normálně seděla až od roka a půl, do té doby byla prostě ve sporťáku, kde jí to bylo pohodlné.
@RadkaCh No to určitě, ale to není vhodné vozit mimino v autosedačce, tu jsme měli taky součástí trojkombinovaného kočáru a využili jsme max v k doktorovi a na nákup, vůbec se mi tam nelíbilo, jak tam skřiveně leží.
@Mamculina To samozřejmě, ale to už se mi nějak nechtělo řešit. Držím se jen tý Nuny ![]()
@RadkaCh Jo jasný, já vím, ale jen píšu, že kdyby se zakladatelka rozhodla pro nunu s verzí autosedačky, není to prostě vhodné, max někam na rychlovku. V tom se dítě ani nevyprdí ( žádná možnost pohybu atd ). ![]()