Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maly ma skoro 3 a jezdi tak poloviu casu, co jsme venku. v jeho pripade je to naopak - je nezastavitelny a mame jeste mensi dite, takze nemuzem za nim non-stop utikat pres cele mesto.
mam vyhodu - nezijem v CR a tady to lidi neresi.
Mám skoro čtyřleté dítě a kočárek občas použijem. Když jedem třeba na celý den k vodě nebo do města. Ještě spí po obědě a proč pak někde tahat v ruce totál protivné dítě. Ale spíše než golfky bych ti doporučila menší sporťák bude se lépe ovládat. Máme gesslein F4 a nebo celkem obstojně se ještě jezdilo z TFK buggster.
Golfky jsme využili na celodenním výletu do zahraničí (3,5 roku), aby se odpoledne vyspal. Byl v tom jak sardinka, ale spokojený.
Ahoj, u našeho tříleťáka také kočár ještě občas použijeme, hlavně při celodenních výletech, kde se zároveň i vyspí. Máme Jané nomad a Chicco multiway evo. Ale spíš využíváme Jané, je pro něj pohodlnější..
Nas ma 2,5 a ma 18kg a 100cm.. sice nejezdi pac mam cerstvo dvojcata, ale jinak by jezdil.. je to pecival, alw bohuzel
Mám 3,5 letého, a na výlet nebo do zoo golfky beru, on je lemra, a chodí strašně nerad. na výlet po rovince beru koloodrážedlo, na tom mi pár kiláků ujede, ale chodit nechce ![]()
Radši necháš manželovi odrovnat záda a krk, jen aby to „nevypadalo blbě“, že je dítě v kočáru? ![]()
Já hledám právě ty nejjednodušší golfáče, dcerka bude nadšená ![]()
Jeli jsme odvézt hluboký kočár trojkombinaci do bazaru a seděla v hlubokém
nejvíc veselá ![]()
Mam dviu a pulletaka, slape sa v pohode..ale ted mame cerstve miminko 5tydnu a ma nutkani jezdit v kocare.Kdyz jsme nejak pred 3tydny vyrazila na prochazku po centru Prahy, usmyslel si, ze bereme i jeho kocar, takze manzel tahl starsiho, ja mladsiho. Jednak golfky nechavam pro mladsiho syna, jednak pro starsiho.Ted se chystame v srpnu na dovcu, tak je tam vezmu s sebou taky.Syn jeste spinka pres den okolo obeda, tak aby mohl chrupat i na vylete/pod stromem u plaze/bazenu atd.
Mame Bugaboo Bee3,hodne velke - syn ma 96cm a vejde se naprosto v pohode i s dost velkou rezervou.
A nebylo by lepší vzít třeba odrážedlo a přizpůsobit výlety schopnostem dítěte, než pořízovat kvůli jednomu výletu kočár? Když to děti baví, dokážou i peciválové podat neuvěřitelné sportovní výkony
.
Ještě loni, když bylo malému 6, jsem golfky využila - takové ty úplně obyč, jenom sedátko. Udělali jsme si poznávací dovolenou po pamatkách v Praze a hodně se mi to osvědčilo. Prochodila jsem všechny památky a nemusela poslouchat nic o bolavých nožičkách
A bylo mi úúúúplně jedno, co si o tom kdo myslí. Navíc je syn mrňous, takže tam ani nevypadal jak vosa na bonbónu. ![]()
Jestli bude někdo blbě koukat, to by mne zajímalo nejméně. Nosit 18 kg za krkem je hrůza.
Tak kup něco z bazaru, pokud plánujete další dítě, tak se to hodí. Jinak bych spíš věc řešila jak píše @Adinka_2012
Jojo, sháním bazarové. Jen na „kdyby“…u nás jsou bolavá kolena, (slyší to u babičky).. ![]()
My máme Cybex Ruby. Jsou do 22kg, délka zad je dostatečná i pro větší děti, ale záda jsou jen látková a nedají se sklopit do lehu. Jsou lehké, skladné a dobře ovladatelné. Používáme na cestu k doktorce v případě horečky, do zoo nebo na dovolenou letadlem.
Ahoooj, jdu si k Vám pro radu, v kárce nejezdíme cca od 2,5let, chodíme pěšo
Jen ted jedeme k babi na druhou stranu republiky a chceme projít Mariánky a okolí a dcerka je docela buchtovitá, lenoch prostě
tak mě napadlo, než aby ji tatínek nosil na ramenech občas, že by jsme vzali golfáče. Ale bojím se, aby to nevypadalo blbě, jak je už větší (přeci jen 18kg).. 

Jezdíte někdo taky, jen na ulehčení nožiček při prochajdách delších?