Golfky pro 3-4leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ariadne
11.7.15 16:29

No jestli je buchtovitá, tak by tuplem chodila :-D My teď byli na dovče a manžel buď nosil nebo šla za ruce. Jednou jsem do zoo vzala kočár, ptž jsem tam na ní byla sama a nechtěla.

Prostě by ťapkala, posadila se a tak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.15 17:02

Ahoj, mám otázečku, mám v plánu koupit dceři golfáče, ale budou ji v listopadu čtyři, váží kolem 17kg, ale na dovču, případně když jedeme někam po vejletech, neujde to.
Myslíte, že to nebude hloupé?? :think:

• Citovat
  • Upravit
elot
9.10.15 17:09

Já teda zrušila kočárek vždycky ve třech letech. Ale co, to je tvoje věc jak dlouho vozíš, ať si říká kdo chce co chce :lol: A ten kočárek vypadá pěkně.

• Citovat
  • Upravit
elot
9.10.15 17:11

Akorát většina kočárku má nosnost 15 kilo :think:

• Citovat
  • Upravit
2144
9.10.15 17:32
@Anonymní píše:
Ahoj, mám otázečku, mám v plánu koupit dceři golfáče, ale budou ji v listopadu čtyři, váží kolem 17kg, ale na dovču, případně když jedeme někam po vejletech, neujde to.
Myslíte, že to nebude hloupé?? :think:

Osobne mi to prijde hloupy, ale nemas duvod se ridit mym nazorem, nebo nazorem zenskych z internetu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.10.15 17:36
@Anonymní píše:

Mě to hloupý přijde a přijde mi to i trochu hloupý vůči tvojí holčičce. Co spíš zapracovat na fyzičce holčičky nebo prostě výlety a dovolené přizpůsobit nejslabšímu členu rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellyssa
9.10.15 17:44
@Anonymní píše:

Přijde mi to zbytečný..takhle velká holčička by už měla chodit sama.. (pro mě je max. 3 roky v kočárku a dost) hold budete muset zapracovat na kondičce a občas třeba vzít na „koníčka“ na chvilku.. vůbec nechápu, co dělají takhle velký děti ještě v kočárkách..mně to je pořád nejasný nějak.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
blabla123
9.10.15 17:55

Tak to mi taky přijde divný, nedávno jsem viděla v kočárku 5 letou holčičku a vedle ní šel chlapeček, který byl značně mladší (tak 3 roky), takže za mne nekupovat…

• Citovat
  • Upravit
1029
9.10.15 18:12

Ja mam 4 kluka a mam zdravotni maclaren, zkousi uz chodit za ruku, ovsem vetsi cesty a hlavne nakupy kocar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
9.10.15 18:14
@Anonymní píše:

nahodou je super hlavne kdyz se vejde do nej, ja mam maclaren zdravotni je do 50kg tudiz uveze i me a syn mel 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
9.10.15 18:15
@blabla123 píše:
Tak to mi taky přijde divný, nedávno jsem viděla v kočárku 5 letou holčičku a vedle ní šel chlapeček, který byl značně mladší (tak 3 roky), takže za mne nekupovat…

tak jestli to byli sourozenci, tak se asi chtěla na chvíli povozit starší, jako u nás
jinak pro 4 leté dítě bych rozhodně peníze za kočár v žádném případě nevyhazovala. Letos náš čerstvý 3-leťák ušel na dovče slušné kilometry, max. se popones na opici. Výlety se samozřejmě přizpůsobují jemu, v kočáru už není od 2 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
9.10.15 18:15
@blabla123 píše:

no mozna holcicka mohla byt postizena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.10.15 18:24

Záleží jak moc jste akční. My ted meli na dovce golfky pro dite necele tri roky, proste kdyz byl puldenni vylet treba 10km, nedala by to (a byli jsme tam s partou a nechteli se přizpůsobovat prteti). A kdyz mala chvilku sla, rada se kousicek popovezla i 5,5 leta segra, myslim, ze s tou 5 letou holčičkou, co tu nekdo psal, to mohlo byt podobne. Treba mela x km v nohách a na chvilku vystřídala toho chlapečka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.10.15 18:31

Záleží jaknoc jste akční. My kočár využili kvůli odpolednimu spánku naposled ve 3,5 letech. O rok později už v pohodě zvládl celodenní chození i po památkách.

A to že se na vás nekdo bude blbě koukat, tak ať. Jeho problém. Pořád lepší kočár než protivný dítě.

• Citovat
  • Upravit
Billi
9.10.15 18:40

@blabla123 a nebyli to sourozenci? U nás se teď malej nesl a velkej vezl :mrgreen:

Jinak mám kluka, co bude mít v listopadu 4 roky, v kočáru se vozil dlouho, do 2,5 roku jezdil běžně. Ještě na letošní dovolenou jsme měli vozík za kolo a tam jsme občas na delší trasy popováželi oba kluky (malej díky tomu neřval, protože ho starší bavil a postaral se o něj, jinak bych se na to vykašlala). Ale pro zdravé čtyřleté dítě bych nový kočár nekupovala. Přijde mi to naprosto zbytečné. Starší v létě výletoval s prarodiči a zvládli to i bez kočáru a to chodili trasy kolem 10 km i víc. No a mám na kočáře tachometr a běžně denně ujdeme kolem 10-12 km (ne na jeden zátah) a syn s tím nemá problém.
Chodíte hodně v terénu? Pokud ne, tak bych raději brala kolo/koloodrážedlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4