Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mám otázečku, mám v plánu koupit dceři golfáče, ale budou ji v listopadu čtyři, váží kolem 17kg, ale na dovču, případně když jedeme někam po vejletech, neujde to.
Myslíte, že to nebude hloupé?? ![]()
Já teda zrušila kočárek vždycky ve třech letech. Ale co, to je tvoje věc jak dlouho vozíš, ať si říká kdo chce co chce
A ten kočárek vypadá pěkně.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám otázečku, mám v plánu koupit dceři golfáče, ale budou ji v listopadu čtyři, váží kolem 17kg, ale na dovču, případně když jedeme někam po vejletech, neujde to.
Myslíte, že to nebude hloupé??
Osobne mi to prijde hloupy, ale nemas duvod se ridit mym nazorem, nebo nazorem zenskych z internetu ![]()
@Anonymní píše:
Mě to hloupý přijde a přijde mi to i trochu hloupý vůči tvojí holčičce. Co spíš zapracovat na fyzičce holčičky nebo prostě výlety a dovolené přizpůsobit nejslabšímu členu rodiny?
@Anonymní píše:
Přijde mi to zbytečný..takhle velká holčička by už měla chodit sama.. (pro mě je max. 3 roky v kočárku a dost) hold budete muset zapracovat na kondičce a občas třeba vzít na „koníčka“ na chvilku.. vůbec nechápu, co dělají takhle velký děti ještě v kočárkách..mně to je pořád nejasný nějak.. ![]()
Tak to mi taky přijde divný, nedávno jsem viděla v kočárku 5 letou holčičku a vedle ní šel chlapeček, který byl značně mladší (tak 3 roky), takže za mne nekupovat…
Ja mam 4 kluka a mam zdravotni maclaren, zkousi uz chodit za ruku, ovsem vetsi cesty a hlavne nakupy kocar.
@Anonymní píše:
nahodou je super hlavne kdyz se vejde do nej, ja mam maclaren zdravotni je do 50kg tudiz uveze i me a syn mel 4.
@blabla123 píše:
Tak to mi taky přijde divný, nedávno jsem viděla v kočárku 5 letou holčičku a vedle ní šel chlapeček, který byl značně mladší (tak 3 roky), takže za mne nekupovat…
tak jestli to byli sourozenci, tak se asi chtěla na chvíli povozit starší, jako u nás
jinak pro 4 leté dítě bych rozhodně peníze za kočár v žádném případě nevyhazovala. Letos náš čerstvý 3-leťák ušel na dovče slušné kilometry, max. se popones na opici. Výlety se samozřejmě přizpůsobují jemu, v kočáru už není od 2 let.
@blabla123 píše:
no mozna holcicka mohla byt postizena
Záleží jak moc jste akční. My ted meli na dovce golfky pro dite necele tri roky, proste kdyz byl puldenni vylet treba 10km, nedala by to (a byli jsme tam s partou a nechteli se přizpůsobovat prteti). A kdyz mala chvilku sla, rada se kousicek popovezla i 5,5 leta segra, myslim, ze s tou 5 letou holčičkou, co tu nekdo psal, to mohlo byt podobne. Treba mela x km v nohách a na chvilku vystřídala toho chlapečka ![]()
Záleží jaknoc jste akční. My kočár využili kvůli odpolednimu spánku naposled ve 3,5 letech. O rok později už v pohodě zvládl celodenní chození i po památkách.
A to že se na vás nekdo bude blbě koukat, tak ať. Jeho problém. Pořád lepší kočár než protivný dítě.
@blabla123 a nebyli to sourozenci? U nás se teď malej nesl a velkej vezl ![]()
Jinak mám kluka, co bude mít v listopadu 4 roky, v kočáru se vozil dlouho, do 2,5 roku jezdil běžně. Ještě na letošní dovolenou jsme měli vozík za kolo a tam jsme občas na delší trasy popováželi oba kluky (malej díky tomu neřval, protože ho starší bavil a postaral se o něj, jinak bych se na to vykašlala). Ale pro zdravé čtyřleté dítě bych nový kočár nekupovala. Přijde mi to naprosto zbytečné. Starší v létě výletoval s prarodiči a zvládli to i bez kočáru a to chodili trasy kolem 10 km i víc. No a mám na kočáře tachometr a běžně denně ujdeme kolem 10-12 km (ne na jeden zátah) a syn s tím nemá problém.
Chodíte hodně v terénu? Pokud ne, tak bych raději brala kolo/koloodrážedlo.
No jestli je buchtovitá, tak by tuplem chodila
My teď byli na dovče a manžel buď nosil nebo šla za ruce. Jednou jsem do zoo vzala kočár, ptž jsem tam na ní byla sama a nechtěla.
Prostě by ťapkala, posadila se a tak