Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, mate nektera ten jablickovy? Zajima me, jestli na to litaji musky? Rozhoduji se mezi cokoladou nebo timto… tak piste, prosim:-)
@veberun píše:
Holky, mate nektera ten jablickovy? Zajima me, jestli na to litaji musky? Rozhoduji se mezi cokoladou nebo timto… tak piste, prosim:-)
aa objevila jsem te
ten apple je uzasny, ale ty musky na nej pujdu…
ale sal bych do nej i tak ![]()
Cau, ja se nemuzu rozhodnout:-)…nasla jsem i jejich origos baby podlozku.. neni psana na luxx, ale treba by tam padla(musim napsat na ofiko stranky)… vzala bych si pak kocar, uz v zari. Jsem blazen, coz?:-) @alchien @lyrica
Nejsi, já jsem stejná ![]()
Já si ale počkám až po zimě. Kdoví, s čím přijdou v další kolekci. Sporťák mám luxusní, takže vzhled mě naštěstí teď netrápí ![]()
@lyrica ja si rikam, aby byl pak kocarkovej… mozna by byla cela nuna k nicwmu
no, jeste vyperu potah na emerald a vycistim a uvidime, jestli prodej nebo jak. Kazdopadne po dvou dnech drdani mam u chlapa povoleni, rekla sem muj posledni kocar tak mi to neber, taky Ti nekecam do aut a bylo povoleni:-)
Zdravím, nevíte mamči, jestli se dá koupit samostatně potah na luxxku? Mám černou a ráda bych nějakou jinou, ale nechce se mi kupovat novej kočár, když podvozek mám ![]()
Ahoj, obnovuji tuto diskusi. Vy co máte barvu apple, jak jste spokojeni s údržbou? Já mám doma starou lékořici a na ní není „nic“ vidět, ale zas je taková smutná. Tak se chci zeptat na tuto barvu. Díky moc za ifno.